דברים שמעצבנים אותי

dafgol

New member
דברים שמעצבנים אותי ../images/Emo46.gif

במתחם החדש שאני די אוהבת יש פאק אחד מאוד רציני.... אם את\ה הורה עם תינוק בעגלה....או נכה על כסא גלגלים...איך אתה אמור לעלות ולרדת בין הקומות
משונה שלא חשבו על זה ולא עשו מעלית כמו בקניון אלונים לדוגמא. כשאני צריכה לעלות מהסופר לסופרפארם לדוגמא, עם רזי בעגלה ובר ברגל....אני פשוט לא יכולה....המדרגות הנעות לא פותרות את הבעיה. אותי זה מרגיZZZZZZ

dafgol

New member
אי אפשר לעלות עם העגלת תינוק

בלי להסתכן (עשיתי את זה פעמים , זה מפחיד מאוד ומסוכן ולא בטיחותי). על אחת כמה וכמה כשאני עם שנה הבנים וצריכה להחזיק את העגלה מאוד חזק כדי שלא נעוף ואז למצוא יד שלישית .....לאחוז את בר....( הוא כולה בן 3...זה מסוכן מאוד....ע"ע מה קרה בקרית שמונה לפני מס' חודשים). שלא לדבר על נכים שמתניידים כל כסא גלגלים.... איך לא חשבו על זה .....

מסכימה עם כל מילה לצערי

השקיעו כל כך הרבה ובאמת נראה שזה מקום עם פוטנציאל.....אבל בעצם חלקינו שמסתובבים להנאתם עם עגלה או טיולון, או כמו שאמרת להבדיל מי שיושב על כסא גלגלים לא יכול להנות מהקומפלקס. ושלא יגידו לי ללכת מסביב.....לא מעשי ולא הגיוני , אפילו די אידיוטי. מקווה שמישהו ישכיל לתקן את המעוות.

moty333

New member
מעלית

בשורה טובה בקרוב תותקן מעלית ליד חנות להיט בראש

S r 35

New member
אז למה לא חשבו על זה מראש ../images/Emo163.gif

היום - כשאפילו בנייני מגורים חדשים לא בונים בלי מעלית, על אחת כמה וכמה מרכז קניות. טוב נו, זו רק עוד הוכחה לכך שילדים קטנים, תינוקות וכנראה שגם נכים לא ממש עומדים בסדר העדיפויות של עיריית מגדל-העמק. מעניין מתי תוקם המעלית באמת וכמה זמן אנשים יאלצו לסבול בשל כך. באמת מרגי
ז !!!!!

dafgol

New member
אבל קירתי זה לא שייך לעירייה

זה קבלן פרטי שבנה את המקום ולעניות דעתי אין לזה קשר לעירייה הפעם , אלא אם כן אני טועה או לא יודעת.....

S r 35

New member
והעיריה לא נותנת אישורים ? הרי בלי

טופס אכלוס (106) של העיריה הקניון לא היה נפתח. אבל האישורים ניתנו כנראה, כי למי אכפת מכמה אמהות מסכנות או מאנשים מבוגרים שנגררים במדרגות - העיקר שהכסף זורם - להזכירך, כל עסק כזה מכניב מסי ארנונה לעירייה ומבחינתה זהו עסק מכניס מאוד

dafgol

New member
או יופי , בשעה טובה ו../images/Emo51.gif שעידכנת

העלת חיוך על פני הבוקר , זה מאוד יקל עלי באופן אישי כשתהיה מעלית ולעוד הרבה אנשים בעיר.
אם יש לך עוד עידכונים משמחים....נשמח לשמוע.....

יופי ../images/Emo45.gif

כמה זה בקרוב? אתה יודע אולי? אתה אחד מבעלי העסק שם? סתם לידע כללי....

למעלה