דברים שמעצבנים בלהיות בודדה

memee2

New member
דברים שמעצבנים בלהיות בודדה

- לגלות רק אחרי שנים שהטכנאי מחשבים רימה אותי, כי אף פעם לא היו לי חברים שיעזרו לי
- אי יכולת לקנות סמארטפון כי אף אחד לא רוצה לייעץ ואני לא יכולה להתעלק על אנשים. ניסיתי לשאול כמה אנשים ידידים אבל לא הגעתי לתובנה בעניין ואני לא יכולה לדחוק יותר והפורום לא עוזר.
- להיות מאושפזת בבית חולים לצאת ממנו ורק בנאדם אחד דיבר איתי וזה גם בגלל שאני פניתי ראשונה
אני מנסה להגיד לעצמי שאני יכולה להיות לבד, הרי זה נכפה עליי, אבל בנאדם עם כול כך מעט ידע ויכולות כמוני פשוט לא יכול להסתדר לבד. וגם. כשאתה בבית חולים. זה קשה. זה עצוב כשאף אחד לא מתקשר. וזה תמיד היה ככה. וזה כנראה באשמתי.

memee2

New member
עוד דברים

- אין למי להתקשר כשרע. כלומר יש, אבל אני לא יכולה. עומדת ב 11 בלילה בקיץ בחוץ חצי לבושה כי אני לא יכולה להיות בבית יש טלפון ביד ואני לא יכולה להתקשר כי אף אחד לא מספיק קרוב אליי. אני מתקשרת לאמא והיא צועקת עליי.
- אני כול כך פוחדת מתיקנים ואף אחד לא יבוא לעזור לי כשאני לבד איתו בלילה, זה רק להיות בחוץ ולשמוע צרחות מאמא.
הגוש הזה בגרון
תסלחו לי אני לא עצמי כרגע.
אני אצתער על זה יותר מאוחר.
אני צריכה להיות שמחה בחלקי
שמחה על מה שיש לי
אחרת יקחו גם את זה
אז למה אני לא יכולה להפסיק לבכות

lirenum

New member
תתחילי לפתח מערכת יחסים בינך לבין עצמך..

כלומר.. ואני מביא לך דעה אישית עם ניסיון אישי.. לבד זה לא קל בכלל.. כל הדברים שאמרת התחושות שאת מרגישה לא זרים לי..

וזה רק נהיה יותר גרוע כי ברגע שאתה בודד אתה מעוניין באיזושהי חברה.. וכל אדם שמגלה טיפה עניין. אתה מעצים את ערכו מעבר לצורך.. מה שגורם לסוג של תלות שגורם רק ליותר כאב..

לכן לימדתי את עצמי לחיות עם עצמי בלי להרגיש תלוי באף אדם בשביל לחייך.. אם זה בדיקות של דברים כגון פלאפון או מחשבים אני פשוט נכנס לאינטרנט.. אין שם דבר שאי אפשר למצוא.. אם להעביר ימי שישי בערב לבד בבית עם 0 אנשים לחייג אליהם אז אני תמיד מתכנן לי את הערב ככה שמשהו יעסיק אותי.. סרט , עבודה(במחשב) , אלכוהול וכו..

ברור שזה לא מושלם בכלל.. יש לי הרבה בעיות שנובעות מזה.. אבל אני חיי יום יום עם הראש למעלה.. וזה מה שחשוב..

אני לא מעודד אותך להיות לבד כמובן אבל לא מזיק לקבל עוד נקודת מבט..

אז בהצלחה..:)

אה ושאלה:.. רשמת שאת פוחדת מתיקנים.. מה זה תיקנים? התכוונת לג'וקים? וגם.. "אף אחד לא יבוא לעזור לי כשאני לבד איתו בלילה" מי זה איתו?? ומה הסיבה של הצרחות מאמא?.. בקיצור כל הפסקה הזאת קצת לא ברורה לי ואפילו טיפה מפחידה..

פריאל12

New member
לירנום, בא לי לחבק אותך חזק חזק

על העצות הכ"כ טובות שלך, אותן אתה מיישם על עצמך.
זה כ"כ עוזר!

arieshor

New member
memee2

הייי

אני בטוח שאת יכולה להיות לבד.

הבן אדם הוא לא יודע היא לא יודעת כמה היא חזקה.

אני מקווה שפה היה חברים חברות שיעזרו לך .

או עם ידברו יתכתבו איתך היה לך יותר טוב.

הלוואי שתמצאי מישהו שתהיי איתו בייחד שתהיו כל החיים בייחד.

לפעמים אנשים שלא לא לומדים בבית ספר או לא יודעים לכתוב לקרוא עברית

מצליחים יותר.

שהיה לך לילה טוב חלומות מתוקים.

עם תקראי את זה בבוקר .שהיה לך בוקר נעים טוב ביותר וכייף .

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
וואו..מזדהה איתך..

חלק מן הדברים שכתבת כאילו כתבת אותם מהמחשבות שלי...הבית חולים.במיוחד...האין למי להתקשר ולי אין בכלל ..המחשב הראשון שרכשתי..אותו דבר לא הבנתי כלום...

כן זה מאוד עצוב..שצריך הכל לבד לעשות ..

יחד עם זאת אני לא מקבל את הכנראה אני אשמה...אין פה אשמה כי לא עשית משהו רע..את פשוט את ..אני לא מכיר את הסיפור שלך אבל אני לא חושב שיש בך אשמה או שצריך לראות את כאשמה ועונש....יש נסיבות יש אולי את החלק שבך שמתקשה לתקשר...יש גם את הצד השני אנשים שלא יודעים לקבל את האחר השונה ..זה שנראה מנותק לפעמים חסר ביטחון..וזה דברים שאפשר לשפר..

אני לא מכיר אותך , פעם ראשונה שאני קורא אותך ..ועם זאת אני לא חושב שאת עם מעט ידע ויכולות...כלומר הנה את כותבת רהוט מסודר וכל כך אמיתי שיש לי דמעות בעיניים מההתבטאות שלך..
והגעת לפורום ..זאת אומרת כישורים יש לך אני חושב שאת רואה אותם פחות ממה שהם באמת..אני בטוח שיש לך עוד אחרים

איני יודע למה את מאושפזת , אני מקווה שזה משהו בר חלוף ויעבור מהר..

ממ סמארטפון..אני קצת מחייך לי כי שבוע אני שובר את הראש לנסות להבין את העולם הזה..ואני תונך מחשבים כיום בפורומים פה בתפוז...נו מה את חושבת את לבד בעסק...אנדרואיד או של אפל...ממשק כזה ..ממשק אחר..לזה יש איכות אין כרטיס הרחבה והוא יש כרטיס הרחבה רמקול לא משהו...את לא לבד..! פשוט תקני מה שמווצא חן בעינייך ויזואלית ונכנס בתקציב אני די מנחש שאת לא גיימרית ולא צריכה את הצעקה האחרונה....וזה גם לא חשוב..העיקר זה שעם הטלפון יבואו גם השיחות..ואת זה אני מאחל לך.

אל תאשמי את עצמך ..אין לך שליטה על מה שאחרים עושים...עשו או יעשו זו בחירה שלהם.....יש לך יכולת להסתכל קדימה לאמר בעוד שנה שנתיים אני עם חברים ..איך אני עושה את זה מי יכול לעזור לי בזה...ושלב שלב לעשות את זה..לא להביט לאחור לא לחזור לאחור..מה שהיה היה..מה שיהיה זה הדברים שאני אקח אחריות עליהם אביט בעצמי באומץ ואפעל לשפר..

את אולי לא תצליחי להיות כוכבת קולנוע...אבל למצוא קשרים חדשים אני מאמין שכן..הרימי ראש יקירה , האמיני וזה יבוא.

פריאל12

New member
memee

הנה לאריק מוכן לעזור, וירוני מתעסק במחשבים וגם הוא מוכן לעזור...
את מוזמנת להיעזר במי שמוכן לעזור.
נסי לצאת מתוך תחושת הקורבן - יש אנשים טובים ומקסימים סביבך,
רק שימי לב שהם קיימים ואל תבואי מתוך תחושה של אף אחד לא רוצה לייעץ ואני לא יכולה להתעלק על אנשים",
כי המציאות (לפחות כאן, בפורום הזה) שונה לחלוטין.

ואם כבר מדברים על חוסר ידע - סיפור אמיתי על הפלאפון הראשון שלי:
כשקיבלתי את הפלאפון הראשון שלי (מארגון המורים, בזמנו) עשיתי כפי שנאמר לי והטענתי אותו במשך שעות, אך לא הבנתי למה
אני לא מצליחה להפעיל אותו. פניתי לשכן שלי ואמרתי לו שאני לא מבינה למה הפלאפון לא פועל, ובטח משהו בו לא תקין...
הייתם צריכים לראות את ההבעה שהיתה על פניו (כאילו עומדת לפניו חייזרית) לפני שנקרע מצחוק.
מילותיו הבאות היו: "לחצן
מכבה את המכשיר ולחצן POWER מדליק אותו" (מיותר לציין שלחצתי בלי סוף על מקש ה-
ולכן
לא נדלק לי המכשיר?!)

שיהיה יום נהדר

Raindrop23

New member
שלום לך memee

הצטערתי מאוד לקרוא את מה שכתבת. שולחת לך חיבוק גדול

אני גם מתעסקת במחשבים, זה תחביב ראשי שלי אז אני גם מוכנה לעזור לך במחשבים וגם בבחירת סמארטפון (החלפתי הרבה סמארטפונים ויש לי קצת ניסיון).

לי בא

New member
להיות בודד זה לא קל

אבל אם רוצים לשנות זאת צריך לעשות מעשה,
לא רק לחפש את האשמים.
אף אחד לא אשם בהיותו בודד,
אני חושבת שזה יותר עניין של כישורים חברתיים.
חברים נועדו בשביל שנתקשר אליהם בעת צרה,
ככה בונים מערכת יחסים,
היום את מתקשרת ומחר החבר מתקשר.
אל תפחדי, אנשים אוהבים לעזור כשהם יכולים.

למעלה