דברים שמפריעים לי בפורום

BentzWatchJudo

New member
דברים שמפריעים לי בפורום

כתבתי ביום הראשון של אליפות אירופה בשחיה שנחמד להיכנס לפורום ולראות הרבה יוזרים והתלהבות אבל לצערי החגיגה לא מושלמת.
נתקלתי בשתי תגובות שהשאירו לי טעם רע מאד. מה שמשאיר עוד יותר טעם רע זה שאין שום תגובה להתבטאיות האלה ושזה יוזרים שחוזרים שוב ושוב ושוב על אותה התנהגות.

תגובה אחת שמאבחנת רפואית ועושה שם רע לציבור המתמודדים עם מחלה נפשית:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=1039&MessageId=161860904

תגובה שניה, תגובה אופיינית של הפר...11, שאני לא מוכן לעבור אליה בשתיקה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=1039&MessageId=161895108

לדעתי תגובות כאלה צריכות להימחק ואם זה חוזר על עצמו צריך לחסום את היוזר
אשמח לשמוע מה דעתכם.

doron62

New member
אכן תגובה אופינית לפר..........

כשאן לו תשובה חדה עוקצת הולמת .........הוא פשוט נכנס עם הקרנים........לא סתם לא המשכתי להגיב לו בשרשור ההוא..........זאת פשוט רמה כל כך נמוכה שלא שווה התיחסות .......ושוב חבל שאנחנו לא ברוסיה והצבא לא מגייס לתקופות ארוכות ........ככה אולי היה לנו עןד קצת שקט מהתלהמות שלו..........

ואל תצפה להתערבות של המנהל...........הוא יושב על הגדר ומדי פעם צועק די..............במקרים יותר בוטים הוא לא התערב.......זה לא יקרה גם הפעם........

כתבתי בעניין ספורטיבי נטו

אתה נפלת משום מקום והחלטת להשמיץ את מי שמשרת במילואים, עם רצונות שיהיה פה משטר דרקוני .
כאילו שמשרתי המילואים הם כלי משחק ולא האלה ששומרים על כך שגם טיפוסים מסוגך ימשיכו לנשום כמו שאר אזרחי ישראל.
אדם בגיל העמידה החי בישראל, בניגוד לילד בגנון אמור כבר לדעת שמשרתי המילואים בישראל הם אחוז קטנטן מהציבור הכללי שעושים ברובם הגדול את הפעולות מתוך רצון, מי שבאמת רוצה יכול לצאת מהצבא והם אלה ששומרים על אזרחי ישראל.
צורת הפניה שלך אכן מעידה שאכן משהו רגרסיבי מאוד בסיסי לא תקין אצלך ולכן הצעתי באותה צורה חברית לפנות לשירותי הרווחה כדי שיעזרו לטפל בך.

אגב גם הכתיבה בהפרשים של נקודות היא נגזרת לעובדה לתפקוד הלקוי שלך, נראה שנגעתי באיזור נכון.

יש כאן כמה אנשים פצועים שמשתוללים בצורה לא רציונלית, בפורום אחר היו מעמדים אותם במקומם.

doron62

New member
לא הייתה לי כוונה להגיב ולהתנצח אבל רק

דבר אחד.כנראה יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא,כי בשום מקום לא השמצתי משרתי מילואים.וכל ההטפה הציונית שלך מיותרת.בסך הכל עקצתי אותך ואמרתי שחבל שלא נעדרת מפה עוד קצת. שום דבר מעבר.ואני מבקש ממך שלהבא תחסוך ממני את ההבחנות הרפואיות פסיכולוגיות של.והגיל שלי אנו פקטור כאן בכלל. שיהיה לך יום טוב ואני אשמח אם תחסןך ממני צורך להגיב שוב.,כי זה נמאס לי.

כנראה שאכלת מאותה קדירה שהכנת בעצמך

התייחסתי לנושא ספורטיבי נטו וגם לא פניתי אלייך, אתה החלטת לתקוף בהתבטאות ב"חבל שרשויות הצבא לא קוראות לחיילי המילואים לימים ארוכים יותר".
אני במקרה כותב בפורום, אבל גם משרת במילואים . אני לא עושים מילואים בקריה, המבין יבין.
אמירות כל כך מנותקות ומוזרות שלא מתאימות בכלל לאדם בוגר על אנשים ששופכים את הזיעה שלהם עבור זה שאזרחי ישראל וילידהם לא יעברו בשקט.
אין לך אלא להלין על עצמך במקרה זה.

שיהיה לך יום טוב ונחמד.
אולי להבא יצא לנו לשוחח בצורה נחמדה יותר.
-----
------
הדברים הבאים לא מופנים אלייך doron62 :

לגבי מניפולטור הילדותי שרץ כמו ילדה קטנה לגננת בכל רגע עם "הרגשות שלו", אני חושב שאדם אובייקטיבי שרואה קצת מעבר לדברים מתחיל להמאס גם ממנו.

apy ape

New member
איך אתה רוצה שנגיב?

ראיתי את התגובות, הם עיצבנו אותי, אבל מנסיון העבר כל תגובה סתם תגרום "לסכר לפרוץ" ותביא למגה-שרשור של השמצות. אז עזוב, עדיף לוותר. כבר מזמן הובן כאן שאף אחד למעלה לא מעוניין להשליט סדר מינימאלי כפי שקיים בכל פורום אחר בתפוז

tomerarazy

New member
פשוט לחסום משתמשים.

זה נורא קל ועובד נהדר בהמון פורומים אחרים.

guinnart

New member
אני מגיב פחות עכשיו

אין לי סבלנות לכל המעגל: התגרות > תגובה > תגובה חריפה > התעצבנות צד שלישי (שבעיניי גם אלו קצת מעיקות - לנסות להגדיר לאחרים איזה שרשור לפתוח או לא ובאיזה להגיב...) > תגובת המתקוטטים למתערב > תגובה כועסת עוד יותר של זה שניסה "לקרוא לסדר" > השמצות כלפי משתמשים נוספים שלא היו חלק מהויכוח בסיבוב הראשון.. כולנו חלק מזה כי אנחנו בכלל מתערבים.
אני בעד חופש ביטוי, אבל אם מנהל הפורום היה מחליט להשתמש בזכותו למחוק תגובות הכוללות פגיעה אישית והשמצות הייתי מסכים ללא היסוס.
התהליך שבו אני מגיב פחות ופחות הוא כרגע טבעי (פשוט לא בא לי להשתתף). אולי זו הדרך.

אלכס 2501

New member
עכשיו אני נותן לך הזדמנות להראות לכולם

איך באמת, לשיטתך, צריך להגיב.

פרשת קופטי עדיין טרייה. רובינו זוכרים מה בדיוק קרה שם.
אני מצרף את העתק פרוטקול הדיון שנערך במה שמכנים (שלא בצדק) "בית הדין של האיגוד"

כתב פרג:
"רק בגללי השופטת פריש חשבה שתירוצי האיגוד מדוע לא לאפשר לקופטי להתחרות על מקומו בשליחים היו פאטתיים ונאלצה להתערב בהחלטות ששופטים בדר"כ לא מעיזים להתערב בהן."

אז בבקשה, מצפה לתשובתך

עדי פרג

New member
בנץ, אתה צודק באבחנה אך לא בדרך הטיפול:

איבחנת נכון מאד את הקשיים הנובעים מאופן ההתבטאות של היוזרים שהיזכרת.
יחד עם זאת הדרך לטפל בבעיה הזו היא לא לחסום אותם אלא להשתעשע עם הטענות שלהם.
אני ממליץ לך על שעשוע שנקרא "חמשיר"
העקרון מאד פשוט - בחמשיר יש חמש שורות שבהן שורות 1,2,5 נחרזות ביניהן ובעלות 9 הברות וגם שורות 3,4 נחרזות בינהן אך בהן רק 6 הברות.
כמובן שכדאי שהחרוזים יביעו גם איזהשהו רעיון.
הנה דוגמא :

מעשה באחד שמו הוא פר,
שחפר וחפר וחפר,
רק מזל שכזה
שגם צה"ל חוזה
באחד שסובל מדפ"ר *
חברו אלכסנדר "גדול"
שמילים כאן שופך כמו החול,
אבחנה של רופא
בכל מקום שתפנה,
אלכסנדר ירעים כאן בקול.

על השניים בפורום משקיף,
בנציון שבג'ודו מצליף,
הוא לשווא מתוסכל,
עזוב - לא חבל ??
לשניהם לא תמצא כאן תחליף...

* שוחרר ממילואים לאחרונה...

ברור שבנץ צודק

אנשים שנכנסים לפורום ספורט ואין להם בפוסט אפילו מילה אחת שקשורה לספורט- אין להם מה לחפש פה

אכן לעדי פרג למשל או לדורון 62 בתור דוגמה

יש תרומה השואפת לאפס בתחום הספורט. הם לא עוסקים כמעט בספורט עצמו אלא בכתיבה מתפלשת.

ובכל זאת אנחנו כאן כאזרחים במדינה דמוקרטית, השאיפה היא לאפשר גם להם חופש ביטוי.

אני חייבת להגיב

בתור סמויה, שלא קשורה בכלום לאף אחד, סתם אחת שאוהבת לראות ספורט בטלוויזיה (בעיקר שחייה ואתלטיקה, ולכן הכניסות שלי לפורום הזה הן בדר"כ סביב תחרויות). אני לא מבינה גדולה בשום תחום, אין לי מה לתרום לדיונים, אלא רק להחכים, לכן בעצם זו גם הפעם הראשונה שאני בכלל מתבטאת כאן, וזה רק בגלל נושא תרבות הדיון כאן, שפשוט עושה נזק לכל הפורום הזה לדעתי.
כאמור - אין לי שום קשר לאף אחד באיגוד השחייה. עד היום לא מצליחה להבין בדיוק מי נגד מי ולמה (וזה אחרי קריאה של שנים בפורום הזה, בפורומים דומים, ולאחר שיצא לי לראות/לשמוע כתבות וראיונות בטלוויזיה ובגל"צ), עד היום לא הצלחתי "לבחור צד" - פשוט כי לא מעניין אותי. מעניין אותי מה קורה מהרגע שהשחיין קופץ למים, ועד הרגע שהוא עומד (או לא עומד) על הפודיום. לא שאני חושבת שספורט יכול להתקיים בלי כל הפוליטיקה מסביב, אני לא עד כדי כך תמימה, אבל בתור חובבת חובבנית - פשוט מגעילות ההתבטאויות בויכוח ארוך השנים הזה - ואני מתייחסת להתבטאויות משני הצדדים.
מאד עצוב ש-90% מהתוכן שמתיימר להיות קשור לשחייה בפורום הזה, הוא בעצם בליל של השמצות, קללות, נאצות וויכוחים, שלא מעניין אף אחד חוץ מהגורמים המעורבים עצמם. תשתלטו על עצמכם - אתם עושים נזק בלתי הפיך ליחסי הציבור של הענף המדהים הזה.

didi651

New member
כל כך צודקת

BentzWatchJudo

New member
קראתי הכל. אשמח לקרוא תגובות נוספות.

קראתי כל מה שכתבתם ואשמח לקרוא דעות נוספות.
לדעתי חשוב לא לשתוק כשתגובות כמו שתי התגובות שבגללן פתחתי את השרשור נכתבות. אין לתגובות כאלה מקום בפורום שרוצה לקיים רמת דיון נאותה.

מתנצל שאני לא עונה יותר בפירוט לחלק מהתגובות בשרשור. מה שיש לי לכתוב בנושא כתבתי בתגובה הפותחת של השרשור. אין לי רצון להרחיב מעבר לזה כרגע.
מבטיח לקחת לצומת ליבי את הדברים שהופנו כלפיי (גם אם רק במרומז).

לילה טוב.

yati6

New member
בנץ זה מה שקורה כשציניות נפגשת עם אינטרסים

וכן, גם חתירה ל"צדק" בשביל ספורטאי או אדם כזה או אחר זה אינטרסים.

חבל , כי כשאני חושב על הבעיות שהיו באיגוד השחייה או באיגוד הג'ודו למשל, יכלו להיות להתפתח כאן בפורום דיונים רציניים וטובים, אבל להיכנס לדיונים כאן בזמן האחרון זה כמו להיכנס לשטח אש.

למעלה