דברים שמשמחים אותי

אמא לה3

New member
דברים שמשמחים אותי ../images/Emo189.gif

קמתי הבוקר במצברוח קרבי משהו..וכדי לשפר את הרגשתי אני אכתוב את הדברים שבזכותם אני מוכנה ללכת לאימון יום אחרי יום למרות הרשימה הקודמת... שאתחיל? 1. הרגע הזה שמתעמלת מצליחה אלמנט אחרי שהיא עובדת עליו המון המון זמן 2. החיבוק מהבנות בסוף כל אימון 3. לצלם מתעמלות בתחילת השנה ובסופה ולראות כמה הן השתפרו 4. כשהמתעמלת הכי לא מוכשרת מצליחה לעשות אלמנט מסוים 5. כשבנות נכנסות עם חיוך לאימון 6. כשבנות יוצאות עם חיוך מאימון 7. כשבנות לא רוצות ללכת הביתה 8. כשבנות מחזירות אותי בכח מחופשה בשביל לעשות להן אימון בונוס 9. כשמדריכה שלי מגלה יצירתיות בעבודה 10. לעצב בגד גוף חדש לקבוצות עד כאן בינתיים, עכשיו אתם ->

Tammie

New member
כאלו יש המון המון!

1. הופעה שנראית פשוט מדהימה 2. לראות את המתעמלות מאושרות באוטובוסים בדרך להופעות/מחנות אימונים 3. לראות שתי בנות שעובדות בזוג ביחד מחוץ לאימונים,למען האמת גם באימונים... 4. כתבת כבר אבל שוב- מתעמלת שהצליחה אלמנט, אין הרגשה יותר טובה מזאת 5. כשמתעמלת מצליחה אלמנט חדש ושאר הבנות מוחאות לה כפיים ורצות לחבק אותה 6. העייפות של אחרי אימון מפרך

INBAR1232

New member
שאלונת בקשר לחיוך ../images/Emo3.gif

אם למשל מתעמלת שלכן שבדרך כלל היא מחייכת בליי סווף ! מגיעה לאימון כשיא הכי מבואסת בעולם ורואים את זה עלייה - בתור מאמנות אתן תנסו לשאול או להתעניין ??? ואני אוהבת לראות שהנבחרת אצלנו מעודדת אחת את השנייה עוזרת אחת לשנייה אם צריך לפעמים אנחנו מארגנות "ימי כיף" וכאלה :)

Tammie

New member
אני אנסה לשאול, אבל בלי ללחוץ יותר מדי

אם היא תרצה היא תספר, אם לא אז לא. אם זה משהו שחוזר על עצמו במשך תקופה, הייתי מנסה יותר, ואפילו שוקלת לדבר עם ההורים.

אמא לה3

New member
בוודאי

אני מאלה שכן ישאלו וירצו לעזור...לרב הבנות מספרות לי בקלות גם דברים שהם לא מספרות לאף אחד..הן יודעות שהן יכולות לספר ולהתייעץ איתי על כל דבר בעולם ואני אעזור להן כמיטב יכולתי..אפילו אם זה דברים שקשורים נגיד לבעיות בביה"ס. אגב, יש גם הורים שמתיעצים ומבקשים שאתערב אם לילדה יש בעיות מחוץ לאולם.

בטח שכן

דבר ראשון אתעניין ואשאל. אנסה גם לרומם את מצב רוחה. אני אפילו אגדיל ואומר, שזה יהיה יותר חשוב לי מההתעמלות עצמה.

מה שמשמח אותי

1. ההרגשה הזאת אחרי שמצליחים תרגיל חדש וקשה 2. הריח כשנכנסים לאימון (לפני שמתחיל להסריח מזיעה) 3. בגד גוף חדש ונוצץ 4. כשהמאמן אומר לי מילה טובה אחרי תרגיל 5. כשלא מגיעות הרבה בנות לחוג ויש המון זמן והמון תשומת לב 6. כשלפעמים נותנים לנו לעשות סתם מה שבא לנו באולם 7. והכי אני אוהבת להתעמל כשבחוץ חורף ויורד המון גשם

../images/Emo6.gif אלה דברים שאותי משמחים...

לקבל ציוד חדש דנדש לאולם להתעמל לבד או עם המדריכות באולם לפני או אחרי שכל המתעמלות הולכות להעביר חימום עם מוסיקה לזכות בתחרות לקבל מילים חמות או מכתבים או מחוות ממתעמלות או מהורים כשמדריכות שלי עושות עבודה טובה שיש הרשמה גדולה של בנות כשיש בנות מדהימות לנסוע לוינגייט עם הקבוצה אימון משותף עם קבוצה אחרת כשהמתעמלות נהנות כשהמתעמלות לומדות כשהשנה נפתחת... איזו התרגשות...

Xx ofek xX

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

1. להצליח משהו לפני שחשבתי שאני אצליח אותו 2.להתחיל תרגיל חדש
3.לראות חברות מתחילות תרגיל חדש 4.כשהמאמן שואל מה דעתי על משהו שקשור לאימונים, איזה כבוד!
5.האימון הראשון שיש גשם בחוץ 6.האימון הראשון שיש שמש בחוץ 7.להצליח לשבת בשפגאט! 8.לעשות תרגיל ולחשוב שעשיתי אותו מושלם 9.טייצים צבעוניים 10.תחילת השנה!!! 11.שמישהו חדש בא לקבוצה 12.שמישהו מהקבוצה עובר לנבחרת 13.שהבנים מהנבחרת באים להתאמן איתנו 14.אימוני בוקר
15.בכלל ללכת לאימון, בגלל זה אני שם

למעלה