דברים שעוזרים לי להירגע

דברים שעוזרים לי להירגע

אוקיי יש לי הרבה רגעים רעים אבל יש לי גם הרבה רגעים בחיים שהם טובים ומהנים.. אני עושה דברים למען עצמי:(דברים שעשיתי היום שלשום כדי לחזק את עצמי) * קריאת ספר שעוזר לחזק את כל מערכות החיים וההסתכלות עליהם * הליכה ספורטיבית שבה אני מרגיש אייך הגוף שלי מתחזק ומקבל את מה שהוא צריך מבחינה פיזיולוגית וזה גם עוזר לי בבטחון העצמי..אני מדמיין את עצמי שרירי וחטוב..ולא ההפך * מחשבות טובות על העתיד ולנסות להאמין שיהיה בסדר... *פתירת תשבצים מסיחה את דעתי מצרות *שמיעת דיסקים שאני אוהב...(ארגנתי לי מערכת מאולתרת חיברתי רמקולים איכותיים של מחשב לדיסקמן כרגע ברקע:משינה הראשון...אנה שואלת למה לסבול?) * מקלחות עם הרבה סבון -טיהור גופני ונפשי *גלישה באינטרנט.. *אני מרבה לשתות משקאות כמו פריגת תפזוים/ענבים קר זה עושה לי טוב (חייבים להבות מדברים קטנים שיש בחיים) * משתדל לראות את כל הדברים שיש לי בחיים * מתלבש יפה כמו שאני אוהב... חולצה של רוקרים ...ומכנסיים זרוקים...או דגמחים * משתדל להנות בעבודה בלהרגיש כמה שאני בעצם חשוב שם...וממלא תפקידים מרכזיים ואפילו ניהוליים...(היום למשל אירגנתי הזמנות מספור מרקט גדול..הקלדתי את ההזמנה בWORD ושלחתי אותה בפקס...(תפקיד שם שרק אני יודע לעשות) *דבר אחרון אונXXX (תבינו לבד) בתמונה: מלך החיות... גם אני ראוי להיות מלך בעיניי עצמי

מצטרפת- דברים שעוזרים לי להירגע

לשבת מול הים - גורם לי להציף את המעיק עליי ולחשוב על פתרונות בצורה אחרת.
לטייל בעיר - גורם לי להפיג את העצבנות, ו..גם לבזבז כסף
טלויזיה - גורמת לי לקטטוניה. שוכחת מהכל. גם מעצמי. לפעמים זה נוח.
ספורט - כבר כתבת על זה. ספורט זה המרגיע שלי. אין כמו חדר כושר ליום משבר.
להיכנס באמ-אמא של הבעיה. לפעמים צריכה רק להתחיל משהו, וכל העצבנות שלפני נעלמת מיד כשמתחילה. להתגבר על הפחד - הכי מרגיע בעולם.

liza26

New member
אחלה רעיון- דברים שעוזרים לי להרגע

שיחה עם המטפל שלי
ספר טוב או סרט בדיוני
להסתכל על הבת שלי משחקת ולומדת וחוקרת את העולם
להיות בחוץ במזג אויר נעים
נהיגה (ברכב נוח)
טיפול רייקי

הטקסט המתוקן הוא פה..

אוקיי יש לי הרבה רגעים רעים אבל יש לי גם הרבה רגעים בחיים שהם טובים ומהנים.. אני עושה דברים למען עצמי:(דברים שעשיתי היום שלשום כדי לחזק את עצמי) * קריאת ספר שעוזר לחזק את כל מערכות החיים וההסתכלות עליהם * הליכה ספורטיבית שבה אני מרגיש אייך הגוף שלי מתחזק ומקבל את מה שהוא צריך מבחינה פיזיולוגית וזה גם עוזר לי בבטחון העצמי..אני מדמיין את עצמי שרירי וחטוב..ולא ההפך * מחשבות טובות על העתיד ולנסות להאמין שיהיה בסדר... *פתירת תשבצים מסיחה את דעתי מצרות *שמיעת דיסקים שאני אוהב...(ארגנתי לי מערכת מאולתרת חיברתי רמקולים איכותיים של מחשב לדיסקמן כרגע ברקע:משינה הראשון...אנה שואלת למה לסבול?) * מקלחות עם הרבה סבון -טיהור גופני ונפשי *גלישה באינטרנט.. *אני מרבה לשתות משקאות כמו פריגת תפוזים/ענבים קר זה עושה לי טוב (חייבים להנות מדברים קטנים שיש בחיים) * משתדל לראות את כל הדברים שיש לי בחיים (הטובים) * מתלבש יפה כמו שאני אוהב... חולצה של רוקרים ...ומכנסיים זרוקים...או דגמחים * משתדל להנות בעבודה בלהרגיש כמה שאני בעצם חשוב שם...וממלא תפקידים מרכזיים ואפילו ניהוליים...(היום למשל אירגנתי הזמנות מסופר מרקט גדול..הקלדתי את ההזמנה בWORD ושלחתי אותה בפקס...(תפקיד שם שרק אני יודע לעשות) *דבר אחרון אונXXX (תבינו לבד), פנטזיות מיניות טובות

מצטרפת

לישון לישון ולישון
טלוויזיה
סיגריה
ספר
חיבוק מאדם שאוהבים
צומי משתי הכלבות המהממות שלי
וזייהו. דברים שמרגיעים בהחלט.

Neora Barak

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo44.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

ומצטרפת...

ספר טוב, טלויזיה (אם מוצאים משהו מעניין), סרטים, טיולים עם הכלבה, מפגש עם חברים, העבודה שלי,נהיגה, ריקוד, מוזיקה רגועה,שיחה טובה עם הפסיכולוגית או עם חבר\ה, כדור הרגעה....חחחח, לישוןןןןןןן(זו כבר התוצאה).....

s h i r k u s h

New member
דברים שעוזרים לי להירגע...

לשחק עם ג'סי, ה-
שלי- הוא ממש חכם, כל פעם כשמעוצבנת או עצובה, הוא יודע בדיוק לבוא ולשים את האף שלו באף שלי ולהתנגש בי ולהצחיק אותי ככה, כאילו הוא בא לנחם אותי ממש.
לעשות הליכה מהירה
לקנות פיצפקעס- תמיד הולכת לחנויות של הכל בדולר והכל ב-2 שקל וקונה מלא דברים ממש בזול.
נפגשת עם חברה על כוס קפה
מדליקה נרות בחדר לאווירה מיוחדת וריחנית.

ניאו30

New member
דברים שעוזרים לי להירגע...../images/Emo1.gif

מזכיר לי איזה שיר של פעם things that make you go oooo או משהו כזה,זה משנות השמונים או משהו זה למי שאיכשהו זוכר... בגדול אני בן אדם די רגוע חיצונית,ורוב הסערות שלי הם פנימיות,כאלו שקשה להבחין בהם במבט ראשון(או עשירי
),אלא אם זה "אני".אז הנה ה"תרופות" שלי לימי הסערה הגועשים:
קודם כל,וראש לראשון בהם זה לרקודדדדדד,וכמה שיותר חזק וטוטלי ומוציא אנרגיה הרי זה משובח.בדרך כלל רק בימי שישי/שבת אבל לפעמים גם באמצע השבוע,ובשילוב של מדיטציות בתנועה או מדיטציות סוציאליות זה בכלל עושה את העבודה להכי טובה.אני פשוט מרגיש טוב כשאני רוקד,משוחרר מכל הצרות והמחשבות,מתחבר למוזיקה שאני כל כך אוהב ומרגיש הכי חי שאני יכול.
ילדים/תינוקות-אין מה להגיד אין אצלי פשוט מצב שאני רואה ילד או תינוק ולא מרגיש לפתע אושר ושמחת חיים על הלב,וזו תרופה פשוט מדהימה לפעמים.יש לי ימים ממש רעים לעיתים,ואז כל מה שצריך זה איזה תינוקי שיעבור לידי,יוציא ממני את החיוך רחב הפנים ואז המצב רוח משתנה באחת. בלי שום השוואות
,אבל גם לכלבים יש השפעה דומה עליי.
גם בלי ריקודים,מוזיקה בכלל יש לה אפקט הרגעתי מדהים עליי.אני אוהב מוזיקה מכל הסוגים,מכל המינים,מכל הצבעים,מכל התקופות ומכל המקצבים.
אוווויר נקי,בעדיפות ברורה למזג אוויר חורפי,גשום ואפילו סוער, "סוטה" שכמוני
...אני פשוט לא מתפקד טוב במזג אוויר קייצי או בכלל בחום,וכשהרוח נושבת קרירה,אז האנרגיות שלי עולות פלאים,וכך גם רמת הרוגע הטבעית שלי,שצפה לה מחדש יחד עם הרוח.
טלויזיה/קולנוע-ביחד עםם המוזיקה,גם לסרטים היתה מאז ומתמיד השפעה מרגיעה וטובה עליי,במיוחד בקטע של הוצאת רגשות החוצה,אפילו עם זה כשאני עם עצמי ולא בחברת אנשים אחרים.גם פה כל הסוגים אהובים עליי,אבל אין ספק שהכי מכולם אלו הדרמות סוחטות הדמעות(והנפש) שמוציאות אותי באופן אירוני רגוע ואופטימי יותר לקראת החיים ה"אמיתיים" שמעבר למסך,שלא לדבר על דרמות רומנטיות שאף אחד כבר לא נהנה בהם,ואני "חולה" דווקא עליהן...
משהו כללי יותר,שיכול להגיע אליי בצורות שונות וממקורות שונים-ספר טוב,סדנא ממצה,אופטימיות של רגע או מפגש עם אנשים שעושה לי טוב על הלב-הכוונה היא לדברים שגורמים לי לפתח אופימיות קלה,תקווה מחודשת,ואלו תמיד שני דברים שהתקשרו אצלי עם רוגע.טוב זה די ברור,תקווה ואופטימיות אלו הרגשות מאוד מרגיעות... אמממ,אולי יש עוד,אבל כרגיל אצלי נסתפק בזה כי אלו העיקר...

ניאו30

New member
אה,ועוד משהו מאוד חשוב!!!

לצחוקקקקקקקקקקקקקקק
אני כל כך אוהב לצחוק,וזה כל כך מרגיע אותי.שאני אתן לעצמי רק את ההזדמנות לצחוק ואני אעשה כבר את שאר העבודה...כמו בריקודים,גם כשאנ צוחק יש לי נטייה טכבעית כזו להסחף עם הרגע ולצחוק בצורה מאוד מוזרה לפעמים(מתגלגלת כזו...),אבל זה לא קורה לי תמיד

opalit

New member
אפרופו סרטים...

אתמול לקחתי את הסרט שהמלצת לי עליו לפני חודש -חודשיים, the prince of tide. ת'אמת- עבורי הוא היה חביב לא יותר מזה, אבל חברה שהזמנתי מאוד נהנתה כך שיצא טוב. :)

אממ... ../images/Emo99.gif

האיש שלי מכל הבחינות
הקשר איתו הוא הקשר הכי נפלא מטעין שגורם לי אושר שמשליך על הכל. (אתן לו לקרוא את ההודעה
) ילדיי שמחבקים אותי בחום, המתיקות הזו - אין לה תרגום למלים. ו..מוסיקה מאד. ניגנתי שנים על פסנתר

thankful

New member
מצטרף

גם אותי , מדי פעם (במיוחד כאשר אינני עובד 3 שנים ו - 8 חודשים - ואפשר להתפגר רק מעצם היותי נתון במצב הזה) , נגינה בפסנתר מרגיעה . למדתי 11 שנים בקונסרבטוריון . גם את למדת בקונסרבטוריון ?

למדתי גם בקונסבטוריון. אבל..

המורה לא היתה מרוצה ממני כי במקום לתרגל את שיעורי הבית שהיא נתנה אהבתי יותר לאלתר או לנגן מתוך שמיעה יצירות ידועות. אני מאדדד אוהבת מוסיקה, היא עושה לי את היום. ד"א קניתי לא מזמן דיסק של אופרטות איטלקיות מפורסמות - משוו! thankful אולי תחשוב על מתן שיעורים פרטיים בנגינה כתעסוקה (לפחות בינתיים עד ש....)?

למעלה