כולם אוהבים את ישראל
New member
דברים שעוזרים לי להירגע
אוקיי יש לי הרבה רגעים רעים אבל יש לי גם הרבה רגעים בחיים שהם טובים ומהנים.. אני עושה דברים למען עצמי
דברים שעשיתי היום שלשום כדי לחזק את עצמי) * קריאת ספר שעוזר לחזק את כל מערכות החיים וההסתכלות עליהם * הליכה ספורטיבית שבה אני מרגיש אייך הגוף שלי מתחזק ומקבל את מה שהוא צריך מבחינה פיזיולוגית וזה גם עוזר לי בבטחון העצמי..אני מדמיין את עצמי שרירי וחטוב..ולא ההפך * מחשבות טובות על העתיד ולנסות להאמין שיהיה בסדר... *פתירת תשבצים מסיחה את דעתי מצרות *שמיעת דיסקים שאני אוהב...(ארגנתי לי מערכת מאולתרת חיברתי רמקולים איכותיים של מחשב לדיסקמן כרגע ברקע:משינה הראשון...אנה שואלת למה לסבול?) * מקלחות עם הרבה סבון -טיהור גופני ונפשי *גלישה באינטרנט.. *אני מרבה לשתות משקאות כמו פריגת תפזוים/ענבים קר זה עושה לי טוב (חייבים להבות מדברים קטנים שיש בחיים) * משתדל לראות את כל הדברים שיש לי בחיים * מתלבש יפה כמו שאני אוהב... חולצה של רוקרים ...ומכנסיים זרוקים...או דגמחים * משתדל להנות בעבודה בלהרגיש כמה שאני בעצם חשוב שם...וממלא תפקידים מרכזיים ואפילו ניהוליים...(היום למשל אירגנתי הזמנות מספור מרקט גדול..הקלדתי את ההזמנה בWORD ושלחתי אותה בפקס...(תפקיד שם שרק אני יודע לעשות) *דבר אחרון אונXXX (תבינו לבד) בתמונה: מלך החיות... גם אני ראוי להיות מלך בעיניי עצמי
אוקיי יש לי הרבה רגעים רעים אבל יש לי גם הרבה רגעים בחיים שהם טובים ומהנים.. אני עושה דברים למען עצמי