דברים שצריך להגיד2: די לזלזול של תפוז

מתיעצת

New member
דברים שצריך להגיד2: די לזלזול של תפוז

הכרזתם על תחרות סיפורי נסים בחנוכה, ומאז פשוט אתם לא זורקים לכיוון שלנו. לא מזיז לכם שאנשים כתבו והם ממתינים לתוצאות. כבר עוד מעט פסח!!!! ואתם לא מזיזים את הישבן שלכם!! כי אתם מזלזלים בנו זה הכל. חבל. חבל שהשתתפתי, חבל שכתבתי על הנס שלי ואם לא תהיה תגובה ראויה של מנהלי תפוז אני גם סוגרת את הבלוג. אני לא אשתף פעולה עם מי שכל כך מזלזל בי. חבל. מתיעצת.

Bezalel P

New member
שלום למתיעצת

צר לי שאת מרגישה זלזול. מאוד נוח לבוא ולהטיח ביקורת ואיומים כשאת לא מזדהה אפילו בשם המשתמש האמיתי שלך. הרי כל מי שפונה אלי בשאלה או בבקשה מקבל מענה, כך שלא ברור לי הצורך לפתוח הודעה כה ממורמרת. האם פנית אלי? האם שאלת מה מצב התחרות? כנראה שלא. תחרות נס קטן עלתה בסוף חודש דצמבר, ונמשכה כחודש. נכון, פרסום התוצאות מעט מתעכב, אבל ההצבעה הסתיימה בסה"כ לפני שבוע, לא לפני חודשים. קיוויתי לפרסם את התוצאות כבר אתמול, אך עקב עומס בלתי צפוי לא הספקתי. אעשה מאמץ לפרסם אותן היום. אני מקווה שתשובתי הינה לשביעות רצונך.

מתיעצת

New member
מצטערת..

לא שמתי לב שאני על הניק הזה, ולא חשבתי על הרעיון לפנות אליך בפרטי. אבל אנא קח את החמש דקות שאתה צריך ופרסם את עמודת התוצאות. זה הכל. אולי יקרה לי עוד נס. תודה

למעלה