דברים שקורים בבית מרובה זנבות

Yukita

Active member
מנהל
החיים שלנו שקטים בדרך כלל, אבל היום ב5 בבוקר השכנים כנראה התעוררו מהצווחה שהשמעתי כשגיליתי שדלת חדר האמבטיה לא היתה סגורה כמו שצריך ומישהו מכנופיית המשופמים טרח להכנס ולפתוח את המים בכיור עד הסוף על טמפרטורת המקסימום. הרצפה היתה מוצפת, שידת הכיור היתה מוצפת מבפנים וכל התכולה - מגבות וכל השאר - היתה ספוגה מים. גרפתי מים עם מקל ספונג'ה אל תוך המקלחון, אספתי מים מתוך המגירות עם אחת המגבות שנספגו וסחטתי אל המקלחון ובאופן כללי היה שמח.

מעניין אם מישהו כאן יבין את תשובתי לחברים ששאלו מי מבין החתולים הוא הפושע שגרם לזה: "קייזר סוזה"

גורדיאן-II

Active member
החיים שלנו שקטים בדרך כלל, אבל היום ב5 בבוקר השכנים כנראה התעוררו מהצווחה שהשמעתי כשגיליתי שדלת חדר האמבטיה לא היתה סגורה כמו שצריך ומישהו מכנופיית המשופמים טרח להכנס ולפתוח את המים בכיור עד הסוף על טמפרטורת המקסימום. הרצפה היתה מוצפת, שידת הכיור היתה מוצפת מבפנים וכל התכולה - מגבות וכל השאר - היתה ספוגה מים. גרפתי מים עם מקל ספונג'ה אל תוך המקלחון, אספתי מים מתוך המגירות עם אחת המגבות שנספגו וסחטתי אל המקלחון ובאופן כללי היה שמח.

מעניין אם מישהו כאן יבין את תשובתי לחברים ששאלו מי מבין החתולים הוא הפושע שגרם לזה: "קייזר סוזה"
אני מעריך כי הרוב יודעים מי היה קייזר סוזה, ואם לא - יש גוגל.

ובקשר לנזקים - לא פעם פגשתי את הפושע התורן יושב באמצע הנזק ומביט בי בעיניים של 'זה לא אני, ואם זה אני זה לא היה בכוונה, ואם זה היה בכוונה זה היה כיף אז אל תתלונן, תנקה כאן ואחר כך תלטף אותי מתחת לאוזן ותביא משהו טעים לנשנש.'
ככה זה, הם שומרים עלינו מפני ג'וקים, עכברים ושעמום.

אלישבע777

Well-known member

וואו איזה סיפור!! טוב שהיית בבית... העיקר שהמשופמים לא טבעו!

מילי08

Well-known member
מוכר. גם לי יש כנופייה בבית וכל יום צרה אחרת. יש ימים שהם יותר חמודים ממעצבנים ויש ימים שהם מאוד מעצבנים ופחות חמודים ובא לי לדפוק את הראש בקיר

למעלה