דברים שקרו היום בהיסטוריה

דברים שקרו היום בהיסטוריה../images/Emo63.gif

1956 - רעידת אדמה בעוצמה של 9 בסולם ריכטר במחוזות שאאנסי וגאנסו בסין גורמת ל-850,000 הרוגים 1790 - מורדי הבאונטי שורפים את ספינתם 1943 - מלחמת העולם השנייה כוחות בריטיים משחררים את טריפולי 1946 - מועצת הביטחון מקבלת את החלטתה הראשונה 1950 - הכנסת מקבלת את "הצהרת ירושלים", הקובעת כי בהמשך להחלטה מ-13 בדצמבר 1949 על העברת מוסדות השלטון לירושלים, הכנסת קוראת להחיש את בניית קריית הממשלה. 1957 - לואיס מארדן, איש החברה הגאוגרפית האמריקאית, מוצא את שרידי הבאונטי 1997 - מדלן אולברייט הופכת לאשה הראשונה שנבחרת לכהונת מזכירת המדינה של ארצות הברית 2003 - מתקבל אות אחרון מפיוניר 10 35 שנים לאחר שיגורה. שיהיה לנו יום היסטורי!

THE WIZARD 55

New member
אלוהים ישמור, 850000 בני אדם

נתון מזוויע. תודה לך על המידע:) רק מחכימים.

האלוהים הזה כועס על ארצות המזרח

רעידת אדמה עם 850 אלף הרוגים צונאמי עם מיליוני הרוגים ומה יהיה הדבר הבא יש לו כוח הזה למעלה

חחח הזה למעלה

זו הדרך של אמא טבע ליצור קצת מקום בעולם. חבל רק שהדרך כל כך אכזרית. כבר אמרתי לכם שאמא שלי אומרת שהבאת ילדים לעולם זה מעשה אנוכי?

חחחחח

אמא שלי היא אור. וחום. לכל אחד מאיתנו יש סיפור ילדות קשה מאוד.. והיא.. הצליחה למחוק את הרע. היא ואבא [אללה ירחמהו חביבי]

עגייב

New member
אימות לדברי הכעס של אלוהים על המזרח

לפני יומיים שמעתי קלטת של איזה שיח' סעודי באוטו של חבר שלי , הוא נסע לארצות הצונאמי והתחיל לחפש בירורים מה העמים האלה עוללו, מסתבר שלפי השקפת העולם שלו הצונאמי מא כתגבוה לכל מעשי הזנות והסדום....רק שמה, הוא שכח שבסעודיה אחוזי ההתעללות בקטינים והאונס הם הגבוהים בעולם .

אני ראיתי קלטת ווידאו על זה

הביאו לנו אותו אז עוד שהמקרה היה טרי הייה איזה שייח' שעמד והסביר יצאתי עוד בהתחלת הסרט השייח' אומר לי למה אתה יוצא אני אומר לא למה לי להישאר אז הוא אומר לי לראות מה אלוהים יכול לעשות בחוטאים אמרתי לו למה מי זה האלוהים הזה

החוטא הכי גדול דיבר איתך

בקיצור, ככל שהחברה סגורה יותר .. כך ירבו ההתעללויות בחלשים. ילדים / נשים כמובן, אני לא קוראת לפריצות.. אבל מישהו צריך למצוא את האיזון .. מה.. לא?

באמת??

אתה בטוח לגבי סעודיה? מוזר שדווקא במדינה שהעונשים בה על הדברים האלה כ"כ חמורים, שאסור לנשים לפגוש גברים, ושיש צנזורה גם על האינטרנט, אחוזי הפשיעה הם מהגבוהים בעולם......

בשנות ה- 70 (74 או 75) היה אסון גדול עוד יותר

כמליון הרוגים באי דאן-שאן שפשוט נמחה מעל פני האדמה.....

אני חושב שזו היתה רעידת אדמה אדירה

שפשוט הטביעה את כל האי על תושביו... קראתי על זה פעם באנציקלופדיה, ומעניין שלא מצאתי תיעוד באינטרנט..

למעלה