דברים שראיתי השבוע בהקשר של

דברים שראיתי השבוע בהקשר של

מערכות יחסים וחלקם נתנו לי השראה וחלקם סתם עניינו כאמירות: ( במאמר מוסגר
רציתי לכתוב את זה בפורום אחר... אבל הגעתי למסקנה שפורומים מרובי משתתפים לא עושים לי טוב...
כותבים שם משהו מלא עיניים קוראות ועוד שולחים שאלות לדואר .... לא בשבילי...
).

1. אדם הולך ליועץ ואומר לו יש לי בעיה אני לא אוהב את אישתי היועץ אומר לו מה בעיה תאהב אותה.
האדם מגרד בפדחתו ואומר אבל לא הבנת אני לא אוהב אותה והיועץ משיב בשנית אז תאהב אותה.
הטענה כאן היא שאהבה היא פחות רגש ויותר פועל. שאם אדם מתנהג כמו אדם אוהב מנסה להכיל להקשיב לאהוב וכדומה
האהבה באה לבד...

2 . משפט על הבדלים במיניות בין גברים לנשים:
גברים כמו תנור שנדלק מהר ומתקרר מהר ונשים כמו תנור שלוקח לו זמן להתחמם ובהתאמה לוקח לו זמן להתקרר.

3. בד"ר פיל
הראו את האישה הכי שמנה לפי שיאי גינס וכשהיא הייתה קצת פחות שמנה ( משהו כמו 200 פלוס קילו בתקופה הטובה שלה ),
היא הכירה בחור דרך האינטרנט והם התאהבו והיא שלחה לו תמונה וחשבה שהוא לא ימשך אליה כי יש לה המון קילוגרמים עודפים על הגוף
ומכיוון שהוא אהב אותה בנפש אז הוא נמשך אליה והיה להם את הסקס הכי טוב לדבריו בחייו למרות שלכאורה הגוף שלה לא מושך ( אני חושבת
שיש לה פנים בסדר או נאות אבל כן לא יכולתי אישית להתעלם מהגרמים הנוספים כי זה כבר לא השמנה יפה זה כבר שומן שמסכן את הבריאות ). וזה הראה עוד פן למשיכה שזה לא חייב להיות מבוסס על חיצוניות אז זה היה מעניין להסתכל/ לחשוב על זה ככה.

זהו זה להיום

מעניין...האם אהבה היא רק פועל?

או יש בה יותר מכך?
אולי תלוי באיזו אהבה מדובר...
והיופי, תלוי באדם יש המסתכלים רק על החיצוני, ויש הרואים את המכלול ויש גם המתעלמים מהחיצוני ורואים רק את הפנימי

לא יודעת

הניצוץ זה מה שמדרבן לפעולה אבל ניצוץ זה דבר חמקמק וזמני
אז אני מניחה שצריך גם מעשים.
לגבי חיצוניות לא יודעת אני נמשכת לגברים אז מגדר זה חיצוני
ומצד שני החיצוניות פחות חשובה לי אז...

וגם..

משיכה זה דבר מוזר ומיסטי כי אי אפשר לדעת לגמרי על מה זה יושב.
שמעתי תיאוריה שמצאה חן בעיני וגם היא לא נכונה עד הסוף אלא בחלקה
שמשיכה לאדם נגזרת מאיך האדם גורם לשני להרגיש כלומר אם השני מרגיש טוב
במחיצתו והוא גורם לשני לאהוב את עצמו על ידו השני ימשך אליו. ( שזה קשור בעקיפין לאהבה עצמית)
יש כאילו שאומרים שמשיכה קשורה לזכרונות ותבניות שהוטבעו בנו
מאידך יצא לי לחוות משיכה לאנשים שלא חשבתי שאמשך אליהם בכלל
לא במראה ולא באופי... אז כמו שכתבתי זה משהו מורכב שקשה לקבוע במדוייק את סיבתו.

לי לא אכפת אם מגיבים או לא נפטרתי

מהצורך שיגיבו ממקום של *יאשרו*.
אני כותבת להנאתי אבל בשום אופן לא רוצה שינעצו אותי.
לא עכשיו לא בעתיד ולא אפפעם אז לא לנעוץ את הגיגי תודה

יא מפדח

אני לא מערבבת עולמות שונים זה כמו לאכול בשר עם חלב:p מה שקורה בפורום נשאר בפורום. וכן אני לא אוהבת שמדגישים את דברי. גם חברה שלי האדימה אותי בניגוד לרצוני ופתחתי כינוי אחר. שחור לנצח

אל תפדחו: אל תקראו את התגובה הזאת של הקוסמת הורודה, בסדר?

ואל תיכנסו גם להודעה הז... אופס... טוב, רק אל תקראו בשום פנים ואופן את התגובה שלה, זאת שמעל ההודעה הזאת.

ואל תנסו לרמות - אפשר יהיה לראות שהסתכלתם בהודעה שלה, לפי מונה הצפיות שליד ההודעה.

אז חבל, חבל.

זה יפה.

האהבה כפועל.

גם מאד יפה שכתבת "פחות רגש ויותר פועל" (ולא "רק פועל!"), מפני שהמציאות אכן רבת גוונים עד מאד, אפילו הרבה יותר ממה שנקלט אצלנו.

וכן, מנסיוני האישי, יד ראשונה (שלי) ויד שניה (חברים) כאחד: החיצוניות משפיעה אך בסופו של דבר הפנימיות די קובעת.

וזוגיות 17 השנים שנציב המים סיפר עליה, היא בעיני דוגמה יפהפיה לזוגיות נכונה, שפויה ומענגת.

מה, זוגיות של 17 שנים?

בסופו של דבר, זה הכל רגע אחד אינסופי, עשיר ורבגוני, שלא נגמר לעולם

למעלה