דברים שרואים מכאן

דברים שרואים מכאן ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 מגיע ג'אקומו, אמן הבישול האיטלקי, לפורום מתכונים ו-blogtv על מנת לתת לכם שיעור בבישול בשידור חי- זה משהו שאסור לפספס!! פרטים נוספים בפורום מתכונים.
ב-21:00 תגיע ל-blogtv ולפורום מיכאלה הכוכבת הראשית של הטלנובלה המצליחה מערוץ 3 : אפרת כהן בכבודה ובעצמה, המשחקת את מיכאלה. אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות כבר עכשיו בפורום.
מחר יתקיים יום פתוח וירטואלי של המסלול האקדמי המכללה למינהל. אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולשאול שאלות על המקצועות המעניינים אתכם בפורומים.

ת י י מ ס

New member
ניצלו"ש../images/Emo26.gif

פעם הפורום הזה היה זז היו בו אנשים... מה קורה כאן עכשיו??
פעם ההיתי נהנית להכנס לכאן כל יום דברים חדשים למה שום דבר לא זז כאן?? כ"כ עצוב...

ת י י מ ס

New member
יאללה הדס..

תעירי את הפורום מתרדמתו העמוקה... פשוט יבש פה ומשעמם... שמישהו יעשה משהו

בשלולית

New member
עם קצת עזרה ממך ומכולם אולי אני

באמת אצליח.... האמת שחשבתי לתת לאורן איזה רעיון לשיחה... לפינה שפפפעםםםם הייתה לו.... אבל כולכם כנראה מכירים את הנסיבות אז הממ מישהו זוכר את "
אמר
אמרה" ? אז סתם חשבתי על משהו לפני איזה חודש בערך מתפרסם אצלי בביצפר עיתון שמועצת התלמידים עושה... והתפרסם עיתון אחד בשביל סוף השנה... היה שם משהו!!! שישר חשבתי על "
אמר
אמרה" הם כתבו שבנות נכנסות לשירותים של הבנים... ושזה מציק להם! עכשיו השאלה שלי.... אולי זה לא נושא כזה מעניין אבל מה דעתכם?! כאילו יש לנו בקומה למעלה בביצפר שירותי בנים ולמטה שני שירותי בנות... אז לפעמים הבנות למעלה נכנסות לשירותים של הבנים והבנים אף פעם לא נכנסים לשירותים של הבנות... הם לא הפסיקו להגיד כזה זה מציק להם.... אז מה דעתכם?! אוקיי אני עשיתי את שלי עכשיו רק תפתחו את זה לדיון מעמיק והפורום יחזור לחיים *בתקווה*

Lanni

New member
תקופה עמוסה אצלי.. ובלי קשר, יש לנו

חרא של מדינה בכלליות הנה דוגמא קטנה שהיתה לי היום

pain is MY love

New member
טוב יש לזה רק סיבה אחת ../images/Emo26.gif

זה כי מרינה נסעה לזעזע את אילת!!!!!!!
אבל עכשיו שחזרתי לראשון והבאתי איתי כמה רעידות אדמה ושיגעונות נוספים הפורום יכול לשוב ולהתקיים בכיף ובסבבה!

למעלה