דברים שרציתי לומר...

דברים שרציתי לומר...

עברה כמעט שנה...שמרתי עד עכשיו...חייבת שתדע... לזאב הבודד... כבר ביום שישי השחור אמרו לי שנפלתי עם נוכל! רמאי,גנב,פושע,טיפש-זה מה שאתה? אמרו לי להתנתק.לוותר על הכסף ועל הדברים שלקחת לי ולשכוח! הייתי בהלם.לא יכולתי להאמין,כמה שבטחתי בך,שיתפתי אותך בדברים הכי אישיים שלי,גיליתי לך את רגשותיי,נתתי לך להתקרב אלי,לגעת בי...באמת כל המטרה שלך היתה לנצל אותי???למה???עשיתי הכל בשבילך,נתתי לך את ליבי ונשמתי בלי לבקש דבר,בלי אינטרסים,אתה לא מעריך אדם שעוזר לך מכל הלב? שאוהב אותך באמת ובתמים? אתה לא מעריך אותי?אין לך כבוד לכלום?איך יכולת לפגוע בי כ"כ? היה לי רע אחרי שעזבת.בחרת לסיים את הסיפור בצורה מגעילה וזה היה קשה.בסוף המשכתי הלאה. אבל נחש מה?! הכאב נשאר. חשבתי שדאגת לי,שרצית לעזור לי,שאהבת אותי,שהייתי חשובה לך...כואב היה לגלות שלא.שאני רק סתם עוד בחורה בשבילך,שלא הרגשת כלפיי כלום ושכל כוונותיך היו רעות.למה לא החזרת לי לפחות את הדברים שלי?הם יקרים לי. גם אתה היית רוצה שיחזירו לך.איך היית מרגיש אם היו עושים דבר כזה לבת שלך? עזרתי גם למשפחה שלך בטוח שהם היו מודים לי-אתה לא??? יש הרבה עניים ונזקקים אבל הם לפחות טובים וישרים- למה לרמות? גם ככה אנחנו חיים בעולם אכזר. אז עשית טעות?רצית רק לשכוח אותי ולהמשיך הלאה? בסדר.גם להפרד אפשר יפה. התברר שכבר אז שכחת ויצאת,רק לא טרחת לומר לי,איזה אגואיסט אתה. בחרת בדרך כואבת.לרגע לא חשבתי שתכאיב לי.אתה לא מתבייש?להשפיל אותי?לאיים על חיי ועל משפחתי?גרמת לכולנו טראומה.וכן,שיתפתי את משפחתי בהכל אבל עדיין חשבתי שאתה אדם טוב,למרות מה שאמרו לי. הפוסט טראומה,החרדות,הדיכאון שלך-הייתי לצידך,תמכתי בך,באמת נגע בי סיפור חייך ודברים שאמרת לי-לא שכחתי. מעבר להכל ראיתי בך חבר נפש אמיתי,וקשה מאוד למצוא חברים בימינו...שכחת הכל???שכחת אותי??? מצטערת שהמשכתי אתך למרות היותך כבול.שכנעת אותי שזה בסדר,כבר היה מאוחר מידי,כבר הייתי מאוהבת חזק ואי אפשר לשלוט בלב,גם אם לאהוב אותך היתה טעות.הטעות היחידה שעשיתי כנראה...אתה שמת מחסומים,הוכחת שאין לך אלוהים,לי כנראה יש.היה מצפון, היה קשה.לחכות לך,להתגעגע,לחשוב עליך...נכנס לי ללב אדם שלא היה רק שלי וזה כאב.מסוגל להבין?רציתי אהבה גלוייה,חבר בלעדי.אני יודעת שמגיעה לי אהבה אמיתית.הזכרת גבולות?המצפון שלי נקי.לא שיקרתי,לא ניצלתי,לא גנבתי ולא בגדתי באף אחד.אתה בגדת באמון שלי,ניצלת את התמימות שלי,את הנשמה הטובה שלי.לך אין נשמה?אין לך רגשות?איך היה לך לב לגנוב ממני ככה? הנסיעה הארוכה עד אליך,הזמן שהקדשתי לך,המיכה שהרגשת רע,הקלטת,השירים האישיים שלי והראיתי לך,הסקס איתי,האהבה הענקית שהענקתי לך-כל אלו לא עשו לך כלום???כי לי זה היה מיוחד,היית חשוב לי,כנראה שלא הגיע לך,אף גבר לא זכה לזה ממני,איך זילזלת בזה???רק שיחקת?לא היית צריך לשחק ברגשות שלי.לא רציתי לריב,לא שיחקתי משחקים,אמיתית שכמוני,רציתי רק להיות אתך.הכרת אותי,כיבדתי אותך,ופתאום אתה לא מכיר,מחפש דרך לברוח, מתנתק,אפילו אומץ לדבר לא היה לך,השתמשת בי וזרקת-זה מעליב!!!משפיל!!! יש לך מושג איך הרגשתי??? לא מאמינה שכ"כ אהבתי אותך,באמת שרציתי להשאר אתך,מצחיק,אבל למרות הכל אני עדיין רוצה שתרגיש טוב ותהייה מאושר ולא רק בזכות הכדורים.לפעמים אני נזכרת בך,מתגעגעת אליך,מתה לדבר אתך שובולא מתביישת בעצמי שאני עדיין זוכרת אותך וחושבת עליך...אבל כואב הלב ואני בוכה בנשמה כי עשיתי לך טוב והחזרת לי רע.בחיים לא אבין איך יכולת להכנס לחיי ולצאת מהם כ"כ מהר...יש הרבה זאבים בחוץ הא?! ואתה רק רוצה לשמור עלי...תודה לך חמוד על השיעור המאלף שלימדת אותי,אבל לא ביקשתי כאב,לא ביקשתי שקר,לא ביקשתי נשמה פצועה, שמי יודע אם אי פעם היא תתרפא... באמת לא מבינה איך יכולת לפגוע בי כ"כ. חולה נפשית ככל שתהייה עדיין ישנה נשמה לאדם,הייתכן שהתאהבתי במפלצת??? אני עדיין כועסת על עצמי שבטחתי בך,שאהבתי אותך. תמיד ניסיתי להבין אותך נסה אתה פעם לראות את הדברים דרך עיני...אולי תראה את הכאב שהשארת... היפיפיה שאהבה אותך.

תגידי "הגומל", יפיופית

לכי דעי מה היה קורה אם היית ממשיכה את הקשר הזה. לאן זה עוד היה יכול להגיע. אולי עכשו זה כואב. בעתיד - תראי מאיזו צרה נחלצת. זה אולי עוד מוקדם לדבר על זה, אבל עוד תראי, עוד תראי. והוא- צר לי, לו לא איכפת כלל. וזה עוד יותר כואב. הוא עוד זאב כמו הזאבים עליו דיבר. ומנסיון אישי, אלה שרוצים "לשמור אותנו מהזאבים" הם הזאבים הגדולים ביותר. את יודעת מה אומרים: IT TAKES ONE TO KNOW ONE... השאלה היא רק מה למדת. מה עשית שלא תעשי שוב? מה לא עשית שבפעם הבאה תעשי? כי אם למדת משהו מההתנסות הזו - בכל זאת זה היה שווה. מאחלת לך רק כבשים מעתה והלאה, חתולת הנפש

לחבריי הפורום שלום-

כתבתי למטה מכתב שמאוד היה קשה לי לכתוב,חודשים העברתי אותו בראש ועד עכשיו לא הייתי מסוגלת לכתוב אותו על דף ובטח שלא לפרסם אותו אז קודם כל רציתי לשמוע תגובות שלכם... אתם שכתבתם פה מכתבים נורא מרגשים בטוח יודעים כמה לפעמים קשה לכתוב מכתב שלא מסוגלים לשלוח וכמה חשוב לקבל תגובה... אודה אם תכתבו לי. חוץ מזה ברצוני להתייעץ-האם כדאי,עם כל הכוחות שלי לשלוח לו את אותו מכתב או להוביל אותו לכאן שיקרא או שזה עלול רק להכאיב יותר-מה דעתכם?

ה מוזה

New member
היי,יפייפיה ..קראתי אתמול את המכתב

תגובה מתבשלת לה אצלי .. לפעמים לוקח זמן להפנים .. אני בטוחה שיועלו תגובות . מכתב באמת קשה העלית , ולא רוצה להגיב לך כך מהשרוול ..

לחברים שהגיבו----

מודה לכם מאוד על התגובות.אכן המשכתי הלאה אבל שתדעו שזה קשה קשה. גם לכתוב את המכתב ולפרסם אותו כאן החזירו אותי אחורה,יש פעמים שאני חוזרת אחורה ואז נאלצת באמת לאסוף את כל הכוחות שלי ולהמשיך קדימה. לשכוח ממש עוד לא הצלחתי,זה גם מדהים אותי,אפילו לא אחרי שנה, האהבה היתה חזקה והפגיעה שלו לצערי חזקה ממנה.

One lOVe

New member
ליפיפיה

קודם כל אני מקווה שהכל יסתדר.. דבר שני רציתי להגיד לך שבקשר לזה שנתת את כולך והוא ינצל אותך ולקח ממך דברים.. אז לאחי קרה אותו דבר הייתה לו חברה שהוא נתן לו את כולו!! מאהבה ועד כסף, והרבה כסף הוא עזר לה ולמשפחה שלה ונתן להם ממש הכל אבל פתאום ביום אחד היא החליטה שהקשר לא מתאים לה ועזבה אותו האמתי שהוא היה שבור מאוד!! ועוד אחי בתור הבנאדם הכי רגיש בעולם לקח את זה מאוד קשה. אבל עכשיו שנתיים בערך מהפרידה מ"אהבה הגדולה שלו" הוא מצא מישהי חדשה (שהאמתי אני לא מחבבת במיוחד) אבל הוא איתה עכשיו כבר שנה וחודש ואם אחי יתאושש מפרידה כל אחד ואחת יכולים.. אז תדעי שאת לא לבד במקרה הזה אני רק מקווה שיהיה לך רק טוב!!

ליפהפיה האמיתית

כתבת מילה אחת קטנה : "המשכתי הלאה". מילה מאד משמעותית, אבל הקונוטציה שלי הובילה אותי לאשת לוט: גם אשת לוט יצאה מאותו מקום שאסור להביט בו שנית, וגם היא עשתה את הטעות ו ... הביטה לאחור. אמנם "אין אדם למד מנסיונם של אחרים", אבל אולי תוכלי לאמץ לעצמך את הקונספציה שיכלה לשרת טוב אפילו את אשת לוט ? ? אל לך להסתכל לאחור, ואל לך לנסות להזכר לא בסיר הבשר ולא בדלי החרה. כל מבט לאחור רק ידרדר אותך ורק יזיק לך. ההרהור הכל כך אנושי לשלוח לו את המכתב שלא נשלח אליו רק יחזיר אותך לאותו מקום שממנו את אמורה להחלץ, ורק יתסכל אותך עוד יותר. בבטחון מלא אני יכול להגיד לך ש"עשב לא יצמח שם", ואפילו קשר לא יווצר שם. גם אם חלילה תווצר שם נגיעה כל שהיא גורלך יהיה כגורל אשת לוט. לו היתה לי השפעה כל שהיא על חייך היתי עושה כל שלאל ידי למנוע ממך את המבט לאחור, ומנסה ככל יכולתי להשפיע עלייך ללמוד לשמור על עצמך. שנה כבר חלפה. השנה הקשה יותר. איני יודע בדיוק בת כמה את, אבל את נשמעת לי בגיל שאסור להתקע וחייבים להמשיך הלאה. שנה ויותר מחייך תרמת לטובת האיש שכה פגע בך. No More .... עשי הכל כדי להמשיך בדרך הנכונה, והכל - - פירושו הכל. כל טוב לך יפהפיה. כשתתגברי תהיי גם יפהפיה בנפש...

dril

New member
הוא

לא יראה את הכאב שהשאיר, הוא לא יראה מכיוון שהוא לא יכול, הוא עיוור, הנשמה שלו עיוורת. אל תכעסי על עצמך, את לא אשמה במה שקרה נסיון זה המורה הכי טוב שיש אבל עם זאת אל תגרמי לקשר החולה הזה |דגש| שהיה לתקוע אותך במקום, את צריכה להשאיר את זה מאחורייך ולהמשיך הלאה, כן בטח כבר שמעת את זה המון פעמים אבל בכל זאת תמשיכי הלאה, זאת לא בושה להיזכר ולהתגעגע אבל לא לתת לזה להפריע לך לבנות את עצמך מחדש, לקשור קשר חדש, קשר בריא .

ה מוזה

New member
במקרה הזה ... אני לא בטוחה ..

שאת צריכה לשלוח לו את המכתב או להשקיע אנרגיות נוספות באיש . ממה שהבנתי האיש סובל מבעיה נפשית , לכן כל השקעה נוספת מצידך רק תגרום לך לחיות מחדש את כל הסיטואציה ..ולא תשנה במאום את המציאות . הוא איש חולה,ללא יכולת אבחנה בין טוב לרע ,בין אהבה ואינטרסים .. אין לי מושג אפילו אם הוא מודע למעשיו ולהשלכות שלהם , אם הוא מודע לכאב שלך או לפגיעה שספגת .. עצתי לך : סגרי וחתמי פרק זה בחייך . הביני : האיש חולה (מטופל בכדורים) אפשר להציגו כ"איש הרע, מנצל ומניםפולטיבי" .. אך אפשר גם לראות איש חולה נפשית שלא מודע לסבל או לכאב שעובר עליך ,לא מודע שלמעשיו יש השלכות .. כך או כך - עברת פרק כואב בחייך . השאירי אותו בעבר. המשיכי הלאה - יש אי שם .. מישהו שייתן לך אהבה טהורה ללא שיקולים זרים. קשר בריא .

טוב שהוא הלך ולא נשאר../images/Emo45.gif

לא חשוב מה היו המניעים שלו בכל מקרה את ניצלת. תהיי מאושרת מכל הבנות כי קשר חדש עוד אפשרי. מכל ה

למעלה