דברים שרצית לדעת אודות הראל ניסנוב

דברים שרצית לדעת אודות הראל ניסנוב

במערכת הבחירות הנוכחית, מר הראל ניסנוב מרבה לצטט פסקי דין של בית המשפט. חלק מהציטוטים הוצאו מהקשרם, ונלקחו מפסק דין שלמר ניסנוב ולוועד ההורים לא היה כל קשר אליו. מר הראל ניסנוב שכח כנראה לצטט פסק דין, שנוגע אליו אישית - תא 004810/97של בית משפט השלום בהרצליה - פלוני נגד ניסנוב. להלן ציטוטים מפסק הדין: "בחודש אוגוסט 1997 הגישה התובעת תביעה נגד הנתבעים בדרישה להשיב לה כספים שנגבו ממנה ביתר בגין דמי שכירות, תוך שימוש במסמך מזוייף, שעל פיו, ההסכם בין המשכיר והתובעת היה לתשלום דמי שכירות בסך 550$ לחודש. בעוד שלמעשה שילמו הנתבעים למשכיר 400$ לחודש בלבד. הנתבעים מודים בעובדה זו ומכירים בחבותם לשלם את ההחזר בסך 11,656 ש"ח. כן מודים הנתבעים בחבותם לשלם לתובעת החזר מלא של דמי שכירות שהועברו עליהם ע"י התובעת למשך 3 חודשים - ודמי שכירות אלה לא הועברו על ידם למשכיר, בסך 6,775 ש"ח נכון ליום הגשת התביעה." "אני מחייב איפוא את הנתבעים לשלם לתובעת סך של 17,611 ש"ח, בצירוף ריבית חוקית והצמדה, בצירוף הוצאות המשפט ושכ"ט עו"ד בסך 3,000 ש"ח." לעניות דעתי, לאור העובדות שצוטטו לעיל, אף אדם בר דעת לא היה בוחר את מר הראל ניסנוב לראשות וועד ההורים, ועל אחת כמה וכמה - לא יבחר בו לראשות עיריית הרצליה.

בנזין 95

New member
ומה היה בהמשך ההליכים?

מאד מתאים ל"שוחרי" האמת והצדק לצטט פסק דין, מבלי להזכיר את כל ההליכים שהיו לאחריו. אגב, חיפשתי באתר בית המשפט על פי מספר התיק שאתה מדבר עליו, וכלום, נדה, אתה יכול אולי לבדוק את המספר שנית?

להלן ההמשך

בהמשך הסתיר הנ'ל מהציבור את עובדת הרשעתו. על הדרך שכח שהוא גם הורשע בעוד איזה ענין שולי של זיוף צ'קים, הכריז על עצמו כמועמד לראשות עיר על גבם של ילדים והורים שלא הסמיכו אותו להשתמש בשמם, הצליח לשכנע טמבלים כמו מר בנזין שהוא לפחות הצ'רצ'יל של הרצליה ולבסוף הצליח לגרוף בקלפי בין ארבעה לחמישה קולות, רובם כשרים אגב.

למה כל הזמן לזרוק רפש באחרים?

כל הפירסומות של גרמן זה זריקת רפש על האחרים. הייתי מצפה שתציג הישגים אבל כנראה אין. גם הבוס שלכם אומרים מקלל מדופלם. אולי בימים שנותרו תשנו שיטה ואולי תספרו לנו מה גרמן מתכוננת לעשות, אם תזכה, בשנים הקרובות? כי ממש עד היום לא שמעתי על תוכניות לעתיד - סיפרו לנו על החיוך שלה וזרקו רפש על האחרים. מה איתנו התושבים? יש איזושהי בשורה משמחת או שיהיה אותו חרה גם בעתיד? זה מזכיר לי בדיחה שר האוצר מכריז "יש לי בשורה רעה ובשורה טובה הרעה - בשנה הבאה תאכלו הרבה חרה" אומרים לו - "ומה הטובה?" עונה - "יש מספיק לכולם" זו גם הבשורה של גרמן? תשאלו את יריב מה תגובתו (איום בתביעה?
) ממש בידור איתכם

ועוד דבר פיקנטי

הגיע אלי החוברת של "קול הרצליה" ויש שם שתי פרסומות מעניינות בראשונה יעל משמיצה ולמטה תמונתה - צעירה ומחייכת באחרת פירסומת של אוריאלי - יש שם אישה מבוגרת בלפחות 40 שנה מהתמונה הקודמת ובטח שלא מחייכת עכשיו אני צריך את התגובה הרשמית של יריב או שיודיע כי "בטעות" השתרבבה תמונת ילדות של גרמן או שיתבע את אוריאלי על פוטומונטאז לא הוגן כי אף פעם לא ראיתי אותה ונשאר מבולבל - האם אבחר את הנערה החייכנית או את האישה המאוד מבוגרת.

Mr Politi

New member
הוא לא הורשע, דביל

הצלחת לעצבן אותי נורא! לפני שאתה מרשיע אותו בשוד הכספות הגדול, במעשים מגונים ובשואת העם הכורדי, כדאי שתכניס לך טוב טוב לראש שהליך אזרחי שונה באופן מהותי מהליך פלילי. מן הסתם, אם היה מדובר בהליך פלילי, ואכן הפרטים שצוטטו כאן הם מדויקים, אפשר היה לדבר על הרשעה בעבירה שיש עימה קלון (ואז הבנאדם לא יכול היה גם להתמודד לראשות העירייה). אבל מאחר שזה לא כך - אין לניסנוב כל בעיה חוקית או מוסרית להתמודד. כאחד שלא מצביע הפעם (אף אחד מהמועמדים אינו מתאים לדעתי), אני יכול להגיד לך שמדובר בבחור נקי כפיים וראוי לפחות כמו גרמן.

בנזין 95

New member
נכנסתם ללחץ?

יודעים שהסקרים שפורסמו הם לא המילה האחרונה? מדוע אינך מביא לכאן את תוצאת הערעור כרגיל, האמת לא מעניינית.

למעלה