פרק ב':
"אני מוכנה לרדת לך, אבל אל תגמור לי בפה": כמה פעמים שמעתם את המשפט הזה? כל גבר רוצה לגמור לאישה בפה. זה אולי נאנדרטאלי, אבל ככה זה ואם נודה על האמת - זה נכון גם לגביכן. ולפני שתתחילו לשרוף חזיות אקדים ואבהיר - אין הכוונה לבלוע, שזו כבר סוגיה אחרת לגמרי. כמו שאמר לי יועצי הנבון ג. " מה אכפת לי מה היא עושה עם זה אחר כך". אני מודה, זה נשמע קצת מקומם, אבל זה די קולע. אף אחד לא מתיימר להגיד ששפיך זה דבר טעים (ואם לדייק זה סתם כמו דייסה לא מוצלחת ומלוחה) ואף אחד, לפחות לא הנורמליים שבינינו, לא מעוניין לגרום סתם סבל לבחורה שאתה הוא נמצא, כי בסך הכל רובנו הגברים טיפוסים די חיוביים (גם אם לפעמים די קשה לגלות את זה), אבל ראבאק! מה זו ההתחסדות הזו? תחשבו על הסיטואציה ההפוכה: זה שאתכן במיטה יורד לכן, אתם מתקרבות לשיא המיוחל, כל הגוף מתחיל בעוויתות הקטנות והלא נשלטות הללו ואז - ברגע שרובכן נוטות ללחוץ לנו חזק יותר על הראש (צעד שבכל מקרה הפוך היה מזכה את הגבר בסטירת לחי מצלצלת), הגבר היה מפסיק ונותן לכן לנסות לגמור לבד. נעים? מעכשיו, בכל פעם שאת מפסיקה ומתרוממת באותו רגע קריטי תחשבי על התסריט שעליו עברנו כרגע. אי אפשר לסגור את הדיון על הסוגיה המאד חשובה הזו בלי להתייחס להיבט הפסיכולוגי. טענה נפוצה מצד הבנות היא שיש משהו מאד משפיל במעמד הזה של גמירה בפה. האמת שבחלק מהמקרים זה גם יכול להיות נכון, אבל זה בטח לא כלל הציבור הגברי. אם את עם מישהו שמתעקש שתמצצי לו על הברכיים ושתבלעי הכל ו/או שתמרחי את זה על כל הפנים ועוד כהנה וכהנה, סביר שאת נמצאת עם בחור שראה יותר מדי סרטים כחולים גרמניים. אם את מספיק נבונה, תקומי ותלכי באותו רגע, כי זה ממש לא לעניין ואם את בוחרת להישאר אז כנראה שמגיע לך, אבל ברוב המקרים מדובר בשני אנשים בוגרים שמעונינים להנות ביחד, תוך התחשבות וכבוד הדדי. אין כאן קטע של כח או השפלה, וכמו שאתן רוצות שנגביר את הקצב כשאתן עומדות לגמור - ככה גם אנחנו, וזה רק טבעי, אז נא להתייחס בהבנה. ואם כבר בקטע של מציצות, אז למרות שהגדרתי לעצמי שלא ארד לרמה של תיאורים טכניים, אני פשוט לא יכול להבליג יותר: למי שעדיין לא הבינה - יש סיבה טובה שקוראים לאקט הזה "מציצה". הפה הוא לא חישוק הולה-הופ שצריך להשחיל על מוט ומי שהחישוק שלה נוגע הכי פחות במוט מקבלת יותר נקודות! ולאלו שעדיין מתקשות - תחשבו על קרטיב קרח שאתן רוצות ממנו רק את המיץ ומה אתן עושות כדי להשיג את זה. טווח התנועה בזמן המציצה הוא נושא בעייתי נוסף: אתן מכירות את הקטע הזה שמסתכלים בריכוז רב על מחוג השעות בשעון ונדמה לכן שראיתן אותו זז טיפה? אז זה לא צריך להיות טווח התנועה למעלה ולמטה בזמן המציצה. אין הכוונה לעבור בדיקת תכולת קיבה, אבל חשוב לזכור שכנראה שיש סיבה טובה למה רוב אברי המין הגבריים לא נגמרים אחרי 1 ס"מ, וזה המקום לגלות כי הכיפה היא לאו דווקא החלק הכי רגיש אצל הרבה מהגברים, אלא האמצע ואפילו יותר למטה ולכן הוראות היצרן ממליצות בחום לטבול את הבגט לכל אורכו, או לפחות את מרביתו. הלאה: ליקוקים אולי נראים טוב בסרט וגם מדליקים מבחינה ויזואלית, אבל בפועל הרבה פחות יעילים, אז לתשומת לבכן לשימוש ומינון מושכלים. ואם ננסה לחבר את ההערות הנ"ל, אולי יעזור אם נציין בהקשר זה את תיאורית הגשטאלט הטוענת כי השלם גדול מסך כל חלקיו. הנחה זו כוחה יפה גם לגבי המציצה: "השילוש הקדוש" דהיינו, מציצה + סיוע ידני + "שליקת ביצים", הנו שילוב מנצח שמעטים הגברים שיכולים לעמוד בפניו. לצערי הרב, בחורות השולטות כראוי ב"שילוש הקדוש" הן מצרך נדיר ביותר, וכאשר נתקלים באחת כזו, חווים בדרך כלל תחושות קשות של תסכול ודיכאון, כי אז מתחדדת ההבנה שאפשר גם אחרת…. ואי אפשר בלי עוד נימה אישית בסוף - אל תשאלו את הגבר "תגיד לי מה אתה רוצה שאני אעשה לך" אלא אם אתן באמת מוכנות לתשובה הדי צפויה. אין דבר יותר משפיל מלקבל מבחורה את המבט הזה של "הייתי צריכה לנחש שגם אתה תצא סוטה מאנייק שרק רוצה שימצצו לו" ובאנחת אכזבה והשלמה עם מר גורלה היא שוב יורדת למשימה המזוהמת והמתועבת וככה זה גם מרגיש. למה מה ציפית שתהיה התשובה? שתוציאי לי קוץ מהאצבע? ובסוף, אחרי 30 שניות של השחלת הולה הופים בתנועות מילימטריות היא עוד שואלת "כמה זמן עוד ייקח לך לגמור? כי אני כבר די עייפה" אני יכול להעיד רק על ניסיוני האישי, אבל ההבדל בתחום זה בין תוצרת הארץ ותוצרת חו"ל הוא ענק. החו"לוניות לא רואות בגמירה בפה משהו משפיל או כנוע, אלא עוד שלב בהנאה ההדדית של שני הפרטנרים לסקס. גם ברמת היוזמה יש הבדל מצער. אם אתן יודעות מה אתן רוצות או מה בא לכן, אז נא לומר. זה מפתיע כמה הדברים יכולים להיות יותר פשוטים כשמדברים. ברור לי שבשלב זה קופצות כמה בחורות וצורחות בזעם "אם כל כך בא לך אז למה שאתה לא תבקש, יא חזיר בהמה?", ושוב אנחנו חוזרים לנקודה שהעליתי בפתיח והיא שבקשה ויוזמה גברית היא הרבה פחות לגיטימית באווירה הקיימת כיום, מה גם שכך או כך עדיין רוב היוזמה נשארת לרוב בידי הגברים, ואתן גבירותי, המפסידות העיקריות. ולסיכום, ע"מ לצנן מעט את הרוחות שבטח התלהטו במהלך השורות האחרונות, חשוב לזכור כמו תמיד ששם המשחק הוא הדדיות. גבר נורמאלי שיקבל השקעה גם יחזיר השקעה ושניכם רק תהנו יותר.