דברים ש*הפריעו* לכם בסרט

winterelf

New member
מה שהפריע לי היה דווקא...

הטקסט של פאדמה עם אנאקין, ויחד עם זאת המשחק שאנאקין משחק כשהו נמצא לידה, נראה כאילו הוא פשוט מאוהב בה במציאות :) , לא יודע למה אבל נראה כאילו כול הסצינות של אנאקין עם פאדמה היו גרועות (יכול להיות שזה בגלל שאני לא רגיל ליותר מידי אהבה בסרטי star wars) מה שבטוח זה שפאדמה שיחקה טוב וכול מה שקשור לסטקסט קצת משעמם בסצינות האהבה זה לא אשמתה, נראה כאילו היא ניסתה להוציא מזה את המיטב, בכול מקרה, פרט למקרים האלה (ואולי גם לרצח הג'דיים הצעירים,שזה קצת כאב.. אבל אחרי הכול, לפי השתלשלות האירועים, לא אמורים להגיע הרבה ג'דיים לפרק ארבע, ככה שזה דווקא יצא נחמד!) לא הפריע לי כלום בסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני יחזור ויגיד... סרט מצויין !

הקטע של פקודה 66...

היה הקטע בין המרגשים בסרט... פשוט עשה לי צמרמורת בכל הגוף! זה היה גדול... הקרב הגדול בין אובי וואן לאנאקין אין לאף אחד מה להתלונן כי זה היה הקרב פשוט הכי יפה ומותח בכל הסרטים (כן, כל ה-6) זה היה פשוט קרב גדול!! מחר אני כבר מקבל מחבר שלי את הסרט מהאימיול באיכות חזקה עם תירגום בעברית לדיוידי... איזה כיף לי!! חח...

אם זה עולה בדיוידי תגיד לי

גם אצלי וגם אצל דוד שלי זה לא עולה בדיוידי(של פיוניר) זה עולה רק במחשב ואכן האיכות ממש טובה לא להאמין שרק לפני שבוע זה יצא לקולנוע

AceMagician

New member
היו לטעמי רגעים בהם הסרט זז מהר

מידי... אבל זה עדיף על איטיות....

למעלה