דברי אלו נאמרים בצער רב - דברי שלמה המלך

שמחה11

New member
דברי אלו נאמרים בצער רב - דברי שלמה המלך

בני ישראל טובים, אינכם מקשיבים לזו שליחתי, שמחה בת אדם, אוהבת ישראל ונפש האדם. דבריה נאמרים בשם האל, מונחים מלמעלה. היא תביא לכם מרגוע. הקשיבו לדבריה, בצעו את המוטל עליכם. נפשו של האדם תדבוק באור, יחד עם זאת יצרך לו מדריך. דברים אלו נאמרים פעם אחר פעם ואינכם שומעים. הקשיבו, הניחו לשפתותיכם לנוח, פיתחו ליבכם למען הטוב כי יבוא עליכם. הוכיחו כי אתם ראויים. בשם יום זה, נפגעה נפשכם, הרוגים בבתיכם, אינכם מוצאים את מקומכם. דברי האל טרם הסתיימו. מילים נאמרות לכם. חובה עליכם לקחתם ולהפנים. מטעמם הם נאמרים קשה, אל לכם להכנס לחרדות ולהניח את המוט האמיתי. שימו מחשבותיכם בצד, פללו, לימדו את אשר אני מנסה ללמד אתכם. אני בטוח ביכולתכם, הקשיבו לאור. דברי אלוהים חיים אלו נאמרים בשבחו של אדם. מלחמה רובצת עליכם, אתם אינכם נאמנים. מקשיבים איש איש לעצמו, ומה נותן לך זה ? האם מביא לכם מרגוע ? מספק לכם פתרונות ? קחו דבריי אלו, האמינו, התפללו לאל כי יקשיב לדבריכם. חוללו מהפיכה בחייכם בעצם היותכם שומעים. ביום זה השמיים רועמים. הטוב מנסר דרכו להגיע אליכם. קשה לו הדרך. מי יגיד מילה טובה בשם עצמו ? מי יסלול לו דרך לדברי אהבה ושפע ? אלו הראויים, ליבם פתוח, עינם צופיה והם נאמנים. בזאת אני נושא לכם דבריי אלו. עימכם השלום.

שמחה11

New member
כן, בודאי שאפשר

איני יודעת אם את/ה מכיר את המושג תיקשור. אספר בכל זאת, רק לחסוך במיילים. היום מתגברת תופעה בארץ ובעולם בהם אנשים מצליחים ליצור קשר עם גורמים עליונים ולקבל מהם מסרים בנוגע למין האנושי. יש המקבלים מסרים בענין אהבה, בענין היהדות ועוד בנוגע לדברים אקטואליים לתקופה זו. זה קשור להתפתחות המיסטית הגואה בשנים הללו ואנשים רבים מתגלים עם יכולות של יצירת קשר עם גורמים חיצוניים. יש גורמים טובים ויש פחות טובים. הגורם המתקשר איתי מזהה עצמו כשלמה המלך, אוכל להסביר יותר מדוע אני ועוד אנשים מאמינים לכך, זו לא סתם שטות, והוא מעביר מסרים בנוגע למצב עם ישראל בתקופה זו. מכיון ששלמה המלך היה ידוע שבתקופתו שרר שלום מוחלט, הרי הוא הדמות הנכונה להתחבר אליה היום ולקבל את הכוונתו איך יוכל עם ישראל לעזור לעצמו. המסרים, אם לא נכנס למלחמות של להתווכח עם כל מילה, אלא נקרא את הדברים, נטו, נאמרים מכוחות עליונים וכוונתם לעזור לעם ישראל. מי שירצה יוכל לשאול שאלות את המדריך ואשמח להעביר שאלות ותשובות. הדברים הם דברי אמת חיים ואוכל להפנותך גם לאתר עידן הדלי לקרוא מסרים נוספים, משלים, חידות, תיקשורים פרטיים, אם תרצה אוכל להגיד עליך דברים דרך המדריך. אין פה אינפורמציות קשות ואין פה ניבוי העתיד. יש מסרים הנוגעים ברוח התקופה וכוונתם לכוון אותנו בדרכנו, זה הכל. נקי מכל מגיה ושטויות אחרות. מקווה שיותר ברור ? שמחה

למעלה