דברי פרידה כחולים

YulaShpil

New member
דברי פרידה כחולים

"
חזרתי הביתה אחרי עשרים שנה במבט ראשון דבר לא השתנה שני סוסים קשורים לעץ התאנה קרטון על הבטון עם חץ לחתונה" אז בין חזרתי "הביתה", לעירי נתניה, אבל לביתי החדש, ובין ההכנות לקרטון על הבטון הזה (נו טוב, שלט מתכת על קרש עץ בין פרדסי השרון שנשארו, למה להיות קטנוניים?) גיליתי, לצערי, שאין לי מספיק זמן פנוי להקדיש לניהול הפורום האהוב הזה, כפי שהייתי רוצה, ויותר מכך, כפי שרבים מכם הייתם רוצים. אז כיוון שאני אוהבת את הפורום, ולא רוצה לראות אותו ואתכם נפגעים מחוסר הזמן שלי, אני מעבירה את שרביט ניהול הפורום הלאה, לענבלי האדומה שלנו, שעד עכשיו עשתה מעל ומעבר עבור הפורום וחבריו (מי אמר הסעה למצדה?), ועכשיו גם לכבוד יום ההולדת מחליפה צבע מאדום לכחול
אז
, ענבלי, את האדם המתאים ביותר לתפקיד הזה
ושלא תבינו לא נכון, אני עדיין כאן, רק משילה מעלי את המדים הכחולים של תפקיד המנהלת, וחוזרת להיות כמוכם, עוד פרי תפוז
על העץ בחלקת הפרדס הקטנה והחביבה שלנו פה בפורום... נמשיך להתראות ולדבר וירטואלית כאן, במסרים ובמסנג'ר, לדבר טלפונית, וגם מקווה גם להיפגש (ענבל, צריך לתקן את התקלה הזו ששמה: עוד לא פגשתי את יאיר...). אני גם מקווה סופסוף בחיי לתקן עוד עוול לעצמי, ולהצליח לראות הופעה של דויד במצדה. נהניתי מאוד מהזמן הכחול הזה שעבר עלי, אפילו שלא תמיד עשיתם לי חיים קלים. למדתי הרבה בזכותכם, ומקווה עוד להמשיך וללמוד (בעיקר לנגן על
) אוהבת את כולכם, יעל.

אנו מודים ל-YulaShpil

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

glitter8

New member
דברי פרידה...כחולים...../images/Emo13.gif

איזו שמחה!
איזה התרגשות, לנהל את הפורום של דיויד ברוזה הזמר והאיש הנערץ עלי מילדות. וגם שמחה שנסיבות העברת השרביט הן חתונה נוספת המתרגשת עלינו ובאה - חתונתה של יעל- שמכחולה תהפוך לכלה לבנה בקרוב..(ואם זה מה שקורה למנהלות פורום אז אני בדרך הנכונה...
אכן, עמלתי קשות ובכיף למען הפורום ואני מקבלת עלי בכיף ובהנאה את ניהול הפורום וכידוע, מורישה את ניקי הכתום ל...מי שיזכה בו.. מודה ליעל על הניהול ועל העברת השרביט ולהנהלת תפוז על המינוי, מאחלת ליעל הכנות נעימות לחתונה , וכמובן, מקווה שיהיה לכולנו כיף בפורום הכי הכי שווה בתפוז- פורום דיויד ברוזה!! אוהבת אתכם ענבל!

handlessman

New member
מזל טוב!!!!!!!!!! גם פה

אכן את האדם הכי מתאים (לפחות כרגע, אבל דגש על לפחות, שלא יהיו אי הבנות חח... את באמת מושלמת לתפקיד). פשוט מגיע לך!! והתחרות על האדום נשמעת מעניינת... טוב אני הלכתי לחרופ כי מחר צריך לקום ב-7 - עבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו...

glitter8

New member
החתימה שונתה וגם...

טוב, אז יומי הראשון כמנהלת הפורום עבר עלי בשיטוט באחורי הקלעים של דף הניהול ולאחר כמה הטחות הראש בקיר (שכן אני ידועה בכישורי המחשב שלי...) אז ככה.. בינתים שיניתי את הודעת הפתיחה בדף הכניסה לפורום, אתם מוזמנים להיכנס ולצפות, שיניתי את התמונה לתמונה ממצדה, בהמשך תהיה תערוכה מתחלפת... עידכנתי את החידושים בכל הנושא של ההופעה החגיגית במצדה, וכמובן, שיניתי בשמחה את החתימה שלי. בהמשך יגיעו חידושים נוספים, סקרים, אתם כמובן מוזמנים להציע הצעות, רצוי במסר פרטי, ואני מזכירה לכולם את התחרות על הניק האדום שבינתיים...רק שרית הציעה את מועמדותה...יאללה..תנו פייט..

SHANILIROY

New member
אומנם באיחור ....

מזל טוב ענקי , קבלי
גדול , המון הצלחה סלחי לי לצערי אני נפגשת עם מחשב רק בשישבת ...

glitter8

New member
תודה../images/Emo13.gif כיף לראותך שוב במחוזותינו...

ובכלל , לאור החדשים הרבים שמצטרפים לשורותינו ולאור ה"ישנים" ששבו הביתה, באמת הגיע הזמן למפגש...אז כפי שאמרתי..תתכוננו...בסוף החודש הבא נעשה מפגש פורום חגיגי, נציין את אירועי החודש החולף- החלפת הניהול-
יום הולדת לשרית
הענקת ניק אדום
למי שיהיה ראוי לו.. ותחילתו של פרוייקט חדש חובק עולם שעוד ידובר בו רבות....
על פי רעיון של שני. ועוד מני מטעמים. ועד אז, יקרים שלי, תהיו ילדים "טובים".

למעלה