דברי0 כאכי0 יעי,פע טחטוו דוורים שנמעשו בשדרא
W WoLfN New member 25/8/04 #5 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
L love billy zane New member 25/8/04 #7 חחחח אני חולה על וובאפט....אני משגעת את אמא שלי עם הקול שלו אני מבהילה לפעמים ופתאום צועקת לה ווובבבבפפפטטט חחחח
חחחח אני חולה על וובאפט....אני משגעת את אמא שלי עם הקול שלו אני מבהילה לפעמים ופתאום צועקת לה ווובבבבפפפטטט חחחח
W WoLfN New member 25/8/04 #10 אתה מושפל! ../images/Emo46.gif אנשים, הוא העליב את צוות רוקט! לסקול אותו! תגידו, איפה יוסקה כשצריך אותו?! או לפחות איפה החפצים החדים שלו?!
אתה מושפל! ../images/Emo46.gif אנשים, הוא העליב את צוות רוקט! לסקול אותו! תגידו, איפה יוסקה כשצריך אותו?! או לפחות איפה החפצים החדים שלו?!
H Houndour New member 25/8/04 #9 עליי הוא אף פעם לא נמאס ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif וואבאפט! ווי לאב יו!
B BaBy AnImE New member 25/8/04 #4 אה... "צא פיקאצ'ו! מכת ברק/חשמל( או איך שהם לא מתרגמים את זה)" "פיקאאאא צ'ווווווווווו"
W WoLfN New member 25/8/04 #6 *מפעיל את הטרול אלרט* TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
T Thestral New member 25/8/04 #12 ../images/Emo18.gifעוד הודעה כזו.../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif הודעה תימחק ואתה תוגבל מהפורום זוהי הצפה מיותרת שמפריעה למהלך הפורום
../images/Emo18.gifעוד הודעה כזו.../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif הודעה תימחק ואתה תוגבל מהפורום זוהי הצפה מיותרת שמפריעה למהלך הפורום