דברתי עם אח של שיין ו...

WESTLIFE GIRL

New member
דברתי עם אח של שיין ו...

דברתי כרגע עם אח של שיין!! איזה חמוד הוא...:) אבל לצערי שיין לא היה בבית הוא נסע היום או אתמול והוא יהיה רק חודש הבא שוב באירלאנד

~WiCkEd_WiTcH~

New member
ליאם

דיברת עם ליאם? יופי אז אם ייצא לך לדבר איתו שוב תמסרי לו בבקשה שימסור לשי שימסור לאגו שירים צלצול פעם בשנה, אוקי מותק?

West-Girl

New member
דיברת עם אח של שיין???

או קיי......איך בדיוק דיברת איתו???? מאיפה יש לך את הטלפון שלו??

WESTLIFE GIRL

New member
מה זאת אומרת מאיפה...

מה זאת אומרת מאיפה יש לי?! פשוט יש לי ממזמן כבר יש לי גם את של בריאן ודברתי אתו והכל.... ואני חודש הבא יצלצל שוב כדי לדבר עם שיין כי רק חודש הבא בוא יהיה באירלאנד... וגם צלצלתי למסעדה אבל היה תפוס כל הזמן... איזה באסה!!

libi k

New member
חחחחחחחחחחחח

כן ואני מלכת אנגליה! הינה עוד אחת דפוקה שמתה על החסרי כישרון האלה,אבל ניראה שהמצב שלך יותר חמור כי את כבר הוזה!

~WiCkEd_WiTcH~

New member
חה

כשאת אומרת "דיברתי איתו" את מתכוונת לכך שאת חייגת אליו והפרעת באופן בוטה ביותר לפרטיות שלו, ואז אמרת "הלו?" והוא שאל "מי זה?" ואת גמגמת משהו ואז הוא אמר לך "פאק אוף!" וניתק? זה ממש לא בסדר מצדך לנסות לגרום למעריצות צעירות לחשוב שאת "בקשר" איתם ושאת "מכירה" אותם ובלה בלה בלה כי הבעיה היא שהן... מאמינות.

WESTLIFE GIRL

New member
למה מי את שאני יביא לך?? מי מכיר..

מי מכיר אותך בכלל שאני יביא לך?!!!! לחברוןת הכי טובות שלי אני לא מביאה אז לך אני יביא. lol....

xflil

New member
לא הייתי

מאמץ את היד שלי כל כך להרים את השפורפרת אפילו כדי לדבר עם הדרק הזה....איכס....גועל נפש הייתי אומר לו סאק מי ומנתק

ניקי בי

New member
../images/Emo31.gif

אוקי... ונניח שיש לך את המספר... רק בשביל ההנחה- באמת נראה לך שאנשים (מעריצות או לא מעריצות) יאמינו לזה..? לא היית צריכה לפרסם את ההודעה הזאת.

פאני1

New member
ואני דיברתי עם בראד פיט....

למה להגיד שטויות כאלה? אם זה נכון מה את עושה בפורום המטומטם הזה .. ולא מדברת וקובעת פגישה עם וויסטלייף..... תני לי את המספר גם ואני אביא לך את של בראד פיט או מישהו אחר...

sweet_angel

New member
מי זה שיין?

ואני כרגע עשיתי סיאנס ודיברתי עם קורט קוביין....... אני מאמינה שהיא דיברה איתו הוא ענה לטלפון ואת ציחקקת כמו איזה דפקה את בכלל יודעת לדבר אנגלית???????

xflil

New member
אני בטוח שמכל העולם

מכל המעריצות חסרות החיים שיין רוצה רק אותך.......כן כן..... כדאי שתלכי לראות רופא

ועכשיו דיברתי עם ניקי.. ../images/Emo11.gif

ולמה שנאמין לך יש שקרנית מפגרת!!!! לך תעבדי אל מישהו אחר

למעלה