דבר אחד יש לי לומר בנוגע למה שקרה עם נעמה

א ו ח נ ה

New member
דבר אחד יש לי לומר בנוגע למה שקרה עם נעמה../images/Emo70.gif

המשימה הזאת חירפנה את כולם - כשלא ישנים עצבניים מאוד וגם על הדרך פולטים שטויות אין לי בכלל ספק שכשהם יתעוררו אחרי שינה ארוכה וטובה הם יראו את הדברים אחרת ורבים מהם ירגישו נקיפות מצפון על מה שהם עשו לנעמה אני לא אומר שנעמה היתה בסדר לגמרי, אבל הם התנהגו כמו ילדים בכיתה ג' עם כל הקטע של החרם, זה היה פשוט קטע מביש לאנשים בגילם, משחק או לא משחק. חוץ מזה הם צריכים לקחת בחשבון שרק אחד יזכה במיליון וכל השאר יחזרו לחיים הרגילים שלהם כשכל מה שישאר היא ההתנהגות שלהם כלפי האנשים שגרו איתם.

droriko

New member
אוחנה

נעמה קיבלה פעמיים ברצף 9 קולות נגדה . לא נראה לי שכל כך מתים עליה שם .

אין צדק במה ששי עשה לנעמה

שניהם שיחקו את אותו משחק. ההבדל ששי מטאטא את מה שלא מוצא חן בעיניו. והוא עשה טעות גדולה....כי הוא שוכח שיש קהל רב שלא אהב את ההתנהגות שלו. הרי בנו הוא לא שולט....!
גם אני לא אהבתי את נעמה ולפעמים רציתי שהיא תודח.... אבל עדיין זו לא צורה להתנהג ככה למישהי שמתמודדת כמוך!!!

Lilo the fairy

New member
מה ****** קרה בין נעמה ושי?!

סבבה הוא יצא עליה ופגע בה ובלה בלה בלה וגם הסיט את כולם נגדה אבל מה קרה? מאיפה זה התחיל?!

superjets

New member
צבר ראה שנעמה מדברת עם כל אחד בנפרד

וחשב שהיא מתחילה להתסיס אנשים אחד נגד השני ואולי אפילו נגדו, הוא קרא לשי באמצע הלילה לדבר והוא ושי החליטו לצאת במתקפת נגד שכללה גם ריכולים וגם השפלות פומביות שנעמה לא הצליחה לעצור. ערן גם היה שותף וכשהוא יצא מהוילה הוא אמר שנעמה הולכת להצטער כי הם ימוטטו אותה.

matankzr

New member
בא לי שיקרה משהו כזה לצבר...

שזה יוריד לו את כל הביטחון שהוא קיבל ושיסתום את הפה שלו סוף סוף. הוא חושב את עצמו יותר מדי.

למעלה