דבר אחד מעצבן(וספוילר קטן)

scoutlavie

New member
דבר אחד מעצבן(וספוילר קטן)

לאחרונה התפתח אצלי תחביב לקרוא פנפיקטיונים(וגם י שלי זמן)ןממש מעצבן אותי שהם לא מעודכנים.כאילו כולם חושבים שויליאם נוצ4ר בגלל מה שקרה בפרק "כל הדברים"אבל זה כל כך לא נכון! בעונה ה9 הם אומרים את זה במפורש.נמאס כבר לקרוא םנפיקטיונים על השתלשלות הענינים אז...לי נרא שאני אעשה מעשה ואכתוב גירסה יותר מעודכנת.ברגע שיגמרו י המבחנים.אחרי שאני אחזור מאילת. ואם אתם שואלים איך אני יודעת מה קרה אז הנה משפט מספליר בשבילכם: "and i know that one lonley night u (scully) invited agent mulder to your bed"

zunga

New member
לפי המשפט

הראשון שאמרו לסקאלי אז הם כן שכבו... המשפט השני שמולדר אמר לא הבנתי.

scoutlavie

New member
הבהרה

המשפט השני לא קשור ..סתם משהו שאהבתי ..המשפט שאמרו לסקאלי זה מה שחשוב

DarlingAdam

New member
קראתי פעם פיק

שמאלדר ואנג'ל יושבים ורוטנים אחד לשני על הורות פתאומית - "בכלל חשבתי שהיא עקרה" -"כן, אבל אני ערפד וגם היא, אין לי מושג איך זה קרה".. וכו' וכו'. מצחיק :) אוו, אבל מאגניב שיש עוד אנשים חוץ ממני וליטל בפורום הזה שקוראים פיקים :)

orityemini

New member
אני גם קוראת נלהבת של פיקים...:)

יצא לי להיתקל בהרבה פיקים טובים של תיקים אבל לא יצא לי להיתקל בפיקים נורמלים של באפי. אם יש לך אתרים ופיקים להמליץ לי, אני אשמח. אורית.

ליטל ו

New member
הידד אוהבים הפיקים! :)

ובעניין באפי - איזה דמויות את אוהבת, את מי היית רוצה לראות עם מי? אני קוראת כמעט רק סלאש, כך שאני יכולה להמליץ בעיקר על זוגות חד-מיניים :)

DarlingAdam

New member
תגדירי "נורמלי".

לי יצא להיתקל בהרבה נורמלי ומעט לא נורמלי (אני אולי גזעני ומרושע, אבל אם זה כולל את מר פוינטי או את מר גורדו, זה לא "ונילה נורמלי"). יש לי גם כמה באתר שלי, ויש לינק בקישורי הפורום הזה. :)

orityemini

New member
אממ....אני בעיקר אוהבת פיקים של....

אממ....זה קשה. אני לא קוראת סלאש בכלל (ושמתי לב שאנשים בפורום הזה דווקא אוהבים :) והדמויות האהובות עליי הן: ווילו, טארה, אוז ואני אשמח לקרוא פאנפיקים על ווילו וזאנדר, ובהשתתפות כל הדמויות,פיקים של סיפורים שבנויים כמו פרקים (לא תסריטים), פיקים שמבוססים על פרקים(השלמת סצינות, כתיבת סצינות שלא היו, סופים אחרים) אפילו ווילו טארה אבל שלא יהיה סלאש חלילה... ואני גם אשמח לקרוא פיקים על ווילו כשהיא היתה רעה, והשפעות לאחר מכן... אני בעיקר מחפשת אתרים מרכזים של פאנפיקים של באפי. לתיקים יש למשל את גוסאמר, אילו אתרים יש לבאפי? תודה מראש, אורית.

DarlingAdam

New member
ווילו/טארה לא סלאש?

אז מה, ידידות בלבד? שתיהן סטרייטיות? יש אתרים כאלה גדולים ומרכזיים בבאפי, אני אשיג לך מאוחר יותר בערב (לא יכול עכשיו, עוד מעט באפי) אבל אם יש לך זוגות מועדפים מאוד קל לחפש בגוגל בינתיים :)

ליטל ו

New member
סורי, מותק

הייתי בשמחה עוזרת, אבל גם כל מרכזי הפיק שאני מכירה הם של סלאש... :) אבל אני מסכימה שווילו ואוז היו מתוקים ביחד :) גם ג'יילס וג'ני, ספייק ודרו... מרשים שדסרה אחת יכולה להפיק כל כך הרבה זוגות הט שאני תומכת בהם :) אגב - בקשה קרציתית, ואני מתנצלת, אבל זה ממש חשוב לי - בפוסט הקודם שלך היה ספויילר לסוף עונה שישית, ומאד חשוב לי לא לדעת *שום דבר*, אפילו לא שום פרט קטן ושולי, על מה יקרה אחר כך. אז בבקשה, אזהרות ספויילרים. תודה :)

orityemini

New member
בסדר גמור, לקחתי לתשומת ליבי...:)

מעניין, דווקא בפורום באפי אני שומרת באדיקות על חוקי הספוילרים (ויש שם ם הרבה!) כי אני גם שונאת ספוילרים, משום מה לא הפנמתי מספיק שגם פה אנשים צופים בבאפי . :) מצטערת, בפעם הבאה איזהר. אורית

למעלה