דבר אחד שלא רצוי לעשות בחופש הגדול!

דבר אחד שלא רצוי לעשות בחופש הגדול!

אל תלכו לעיר ערוץ הילדים מהבוקר עם מעריצות של אמיר והי פייב!!!! אני אומרת את זה מנסיון חברה שלי הכריחה אותי ללכת איתה וחזרנו ב10 בלילה והלכנו לשם ב9 בבוקר זה 13 שעות!!!1 בלי אוכל בלי מקלחת עם שיא החום!!! חזרתי כולי כושית(גם ככה אני שזופה יותר מידי)כואבים לי כל השירים....אני לא יכולה לזוז......קשה לייייייייייייייייייייי אה ורצוי לציין שהמעריצות דרכו עלי משכו לי בשיער דחפו אותי הם משוגעות אמא......הלכתי עם בגדים לבנים הם חזרו שחורים מזה אלוהים?!!??! אני מקווה שאין לכם חברים או חברות מעריצות כאלה!!! זה כואבבבבבבבבבבב

מסכנה...

חברה שלך מעריצה שלו? יש לי ילדה אחת בשבט מעריצה של היי פייב...אומרת שהם שווים יותר מווסטלייף....גאד דמט, נו וויי!! לא שאני כזו מעריצה גדולה של ווסטלייף אבל הלווווו!!!! ווסטליף VS היי פייב, כאילוו.................... :)

בעע אבל אמיר מזה חתיך במציאות

כאילו הייתי שם והכל והצטלמתי איתו.....ונתתי לו נשיקה והכל.....והוא כזה חתיך אלוהים...... וטל מוסרי מזה מתוק אלוהים!!!! כאילו בטלויזיה הוא לא כמו במציאות וליאת אחירון מזה מתוקה יא וסנדי בר סנובית מגעילה רצח איכס איכס איכס......כזה אומרים לה בואו נעביר אותך למכונית שלה והיא כזה אומרת מה שאני יעבור בין האנשים האלה...איכס מגעילה

איזה טעם?

דודי בלסר זה חתיך יפיפה. אמיר פיי גוטמן - אין לו גוף וגם לא פרצוף אז בבקשה.. עוד מעט תגידו לי שדן תורג´מן חתיך!!!

בקיץ שעבר...

הייתי ב"דיבורית" בערוץ הילדים בנושא תחרותיות למי שזוכר....אז ראיתי שם את כולם.. אז ליאת אחירון חמודה לאללה, טל מוסרי מתוק וגם עודד מנשה...כולם חתמול לי וכל זה..... אבל בדיבורית הייתי עם קובי מחט וחבר´ה- הוא הבנאדם הכי נחמד שפגשתי בחיים שלי...ישבנו לפני התוכנית ודיברנו והיה ספפה1!!

איכס!!! לא מספיק היי פייב ואמיר..

גם יש להם מעריצים! הם מכוערים... השירים שלהם מפגרים. ואמיר פיי גוטמן לא יודע בכלל לשיר, לשחק או לעשות משהו אחר...

למעלה