דבר אחד שלילי ודבר אחד חיובי על כל דייר:)

metrosexual

New member
דבר אחד שלילי ודבר אחד חיובי על כל דייר:)

יאללה,שונאי חילוניים שכמוכם:)

FreshF5

New member
תרגיע,

לא כולם שונאים חילונים (טוב, כיום אני מגדירה את עצמי כמסורתית, אך גם כשהייתי דתייה לא הייתה לי בעיה עם החילונים) אשר - חיובי: זורם עם הרוב. שלילי: כביכול המדד לדת קרן - חיובי: העיפה את ערן. שלילי: התנשקה עם ערן שפרה - חיובי: הולכת עם האמת שלה. שלילי: לפעמים קצת מזייפת רנין - חיובי: נאיבית. שלילי: נאיבית יותר מדיי שי - חיובי: הוריד את הזקן. שלילי: שתלטן ליאון - חיובי: זורם ומתפשר גם אם לכאורה זה נוגד את השקפותיו. שלילי: השירה, לפעמים זה יותר מדי איתי - חיובי: קשוב שלילי: לא מצאתי צבר - חיובי: קשוב. שלילי: לפעמים קיצוני מדי ונסה - חיובי: יש לה לב טוב שלילי: המוניות עינב - חיובי: התרומה בבית שלילי: אגואיסטית יוסי - חיובי: מצחיק שלילי: כשהוא מסתובב נטול חולצה

עונה

צבר- חיובי: נראה טוב, שלילי:מאוהב בעצמו רנין - חיובי: חמודה וחכמה, שלילי: פגיעה מידי לאון - חיובי: חבר טוב, שלילי: נודניק איתי - חיובי: מפנק, שלילי: לא מעניין עינב - חיובי: נותנת כבוד לאבא שלה, בשלנית, שלילי: צעקנית, מכורה לסיגריות קרן - חיובי: נראית טוב, שלילי: צבועה, מתנשאת נעמה - חיובי: חכמה, שלילי: רכלנית מיקי - חיובי: אין, שלילי: רעה ומתנשאת שי - חיובי: אין, שלילי: שתלטן, תוקפן אשר - חיובי: הולך עם האמונה שלו, מסתדר עם כולם, שלילי: עזב את אשתו בסוף ההריון בשביל תכנית ריאליטי (סדר עדיפויות דפוק) יוסי - חיובי: חמוד, מצחיק, מכבד את אשתו, שלילי: טיפש בוריס - חיובי: חמוד, שלילי: מרוחק ונסה - חיובי: לא נסחפת אחרי דעות של אחרים, שלילי: סף עצבים נמוך, משליכה את עצמה על אחרים שפרה - חיובי: חכמה, שלילי: מעצבנת

עונה

צבר - חיובי: נראה טוב, שלילי:מאוהב בעצמו רנין - חיובי: חמודה וחכמה, שלילי: פגיעה מידי לאון - חיובי: חבר טוב, שלילי: נודניק איתי - חיובי: מפנק, שלילי: לא מעניין עינב - חיובי: נותנת כבוד לאבא שלה, בשלנית, שלילי: צעקנית, מכורה לסיגריות קרן - חיובי: נראית טוב, שלילי: צבועה, מתנשאת נעמה - חיובי: חכמה, שלילי: רכלנית מיקי - חיובי: אין, שלילי: רעה ומתנשאת שי - חיובי: אין, שלילי: שתלטן, תוקפן אשר - חיובי: הולך עם האמונה שלו, מסתדר עם כולם, שלילי: עזב את אשתו בסוף ההריון בשביל תכנית ריאליטי (סדר עדיפויות דפוק) יוסי - חיובי: חמוד, מצחיק, מכבד את אשתו, שלילי: טיפש בוריס - חיובי: חמוד, שלילי: מרוחק ונסה - חיובי: לא נסחפת אחרי דעות של אחרים, שלילי: סף עצבים נמוך, משליכה את עצמה על אחרים שפרה - חיובי: חכמה, שלילי: מעצבנת ג'ני - חיובי: יפיפיה ונחמדה, שלילי: משעממת ערן - חיובי: אין, שלילי: אידיוט

eli7r

New member
אם כבר זה הפוך

יש כאן יותר שנאה לדת מאשר לחילונים

Jason2

New member
תפסיקי כבר עם רגשי הנחיתות

אף אחד כאן לא שונא דתיים. אבל מצפים לכבוד וסובלנות מכם בדיוק כפי שאתם מצפים מאיתנו.

eli7r

New member
אם כבר רגשי נחיתות אז לכם

עובדה שמי שהתחיל עם זה הייתם אתם

eli7r

New member
איך בדיוק התחלנו אם לא היינו מחוברים?

הרי אם הלכה אן לא הייתי יכולךה לדעת רק בצאת החג,

Jason2

New member
זה שהעברנו ביקורת

גם ביקורת קשה זה לא אומר שאנחנו שונאים. שנאה זו מילה מאוד קשה ואין בי שנאה, אחרת הייתי צריך לשנוא 70 אחוז מהמשפחה שלי.

Jason2

New member
אוקי אז אין לי אהבה לדת

אבל לא רק לדת היהודית. רוב המלחמות בהיסטוריה סבבו סביב דת ואנשים עשו דברים נוראים בשם הדת. כשהדת נוצרה (כל דת) אולי הכוונה טובה, אבל מסביב לה נוצרת סביבה של אנשים המעוניינים בכוח ומתחילים להמציא חוקים כדי לשמור על מעמד הכוח שלהם ואני מדבר על מטיפים, רבנים, כמרים ועוד ועוד. בגלל זה אני אומר, אתם רוצים להאמין בבקשה אבל אל תנסו לכפות את זה עלי ותקבלו את זה שאני לא מאמין.

eli7r

New member
טוב אני מפסיקה את הדיון שהתחלתי פה

לא בגלל שאין לי מה לטעון אלא בגלל שחבח לי להרוס (עוד יותר ממה שכבר נהרס) את הרעיון המקורי של השרשור, מה שמביא לומר למנהלים שאם זה אפשרי אז תתחילו אם כל מה שנכתב פה שרשור חדש שבו יהיה אפשר להמשיך

ady18

Well-known member
עונה:)

צבר-קשוב שלילי-מעצבן ומתלהב מעצמו רנין-מתוקה קשובהשלילי רגישה מדי ונפגעת מכול דבר לאון- קשוב מוכן לקבל דעות שלילי-קצת קרציה איתי-מפנק שלילי קרציה ומציק עינב-עוזרת בבית-רבה המון אגוסטית,ברברית קולנית קרן-חמודה נחמדה שלילי -יש לה המון כוח שזה קצת מעצבן ושהיא כאילו מעל כולם קצת מתנשאת נעמה-יודעת לשמור על הדעות שלה-עצבנית מדי ולא מתחברת בקלות מיקי-מתחשבת וחמודה-מלכלכת ומתנשאת שי -אין חיובי נחש ,צבוע שתלטן אשר-תורם לבית שלילי כפיה יותר מדי של הדת,מעצבן רב יותר מדי עם כולם הדורבן- חוש הומור, קשוב נותן עצות נחמדות-לפעמים הוא נכנס לשיחות של אחרים ומתערב בוריס-חוש הומור -שקט מדי ונסה-חמודה,מקשיבה,מאוד בסדר -רבה מתעצבנת בקלות שפרה-חשיבה עצמית,מקורית מפנקת בבישולים-קצת מוזרה לפעמים

metrosexual

New member
אני:

צבר: חיובי: נחמד שלישי:לא שומר על עקרונות(אתאיסט שהולך לבה''כ) שפרה: חיובי: הולכת עם האמת שלה שלילי:לא מצאתי שי: חיובי:חתיך שלילי:גס,שתלטן רנין: חיובי: עדינה שלילי:דרמה קווין יוסי חיובי:מצחיק שלילי:בור עינב: חיובי: לב טוב שלילי:המונית אשר: חיובי:פתוח לקבל את האחר(לרוב) שלילי:חושב שתמיד צודק לאון:חיובי:בלעדיו הבית יהיה משעמם שלילי:לפעמים מציק איתי:סורי אין לי שום דבר קרן:חיובי:כוסית אין לי שום דבר רע ונסה: חיובי:לא מפחדת ללכת נגד הזרם שלילי:אגרסיבית

droriko

New member
אוקי, זה יהיה מעניין

צבר-חיובי:נחוש ,אמיתי וקצת מצחיק , שלילי:אנמי משהו רנין- חיובי:עושה אחלה חומוס?, שלילי:פרחה ,ילדותית ודרמה קווין , לאון- חיובי:מצחיק וקצת מטורף. שלילי: שהוא שר בקולי קולות איתי-חיובי:בעל ידע ותרבות דיון . שלילי:ילד כאפות עינב-שלילי:בהמה חסרת תרבות ,טיפשה ומשחקת אותה מסורתית, חיובי:ההפקה צינזרה את זה לצערי קרן-חיובי:מדברת לעניין, לא מתנשאת כמו שציפו ממנה,בוגרת. שלילי: צבועה כשצריך נעמה-חיובי:כלום. שלילי:צבועה,סכסכנית,חפרנית,פלצנית ,מזכירה לי למה בתיכון דפקתי למורה שקית מים בפרצוף מיקי-חיובי:בוגרת,חזקה נפשית,סקסית. שלילי:נחש לא קטן שי -חיובי:דינאמי,מפרה שיחות,מדבר דוגרי יש לו קצת חוש הומור. שלילי:ערס מתלהב וקולני , עובר על חוקי המשחק בלי לצפצף אשר-חיובי:לפעמים הוא מצחיק. שלילי:דתי בשקל,מתנשא,מלא בחשיבות עצמית ,שונא יותר מדי אנשים ששונים ממנו , מדלל חביתות הדורבן- חיובי:לא מתנשא . שלילי:אידיוט , ה"בדיחות" שלו שוות לתחת , מזיין ת'שכל כל היום לחברי הוילה לדאבונם הרב בוריס-חיובי::לא יודע, שלילי:לא יודע ונסה-חיובי:חזקה נפשית,לא נגררת, בעלת ערכים ודרך ארץ,אמיתית וישירה. שלילי:סתם אחת שלא יהיה איתה יותר מדי על מה לדבר שפרה-חיובי:אין. שלילי: פלצנית,,מתנשאת,מוזרה, נוהגת לדחוף הרבה משפטים באנגלית כדי לצאת מגניבה, ילדותית . ערן-חיובי:נחמד, חייכן,מצחיק לפעמים. שלילי:טיפש,שחצן מדי פעם,נוהג לשחק את הדמות של המאצ'ו, מתנשא הרבה על החלשים (ליאון למשל)שטחי בטירוף ולכן התרשמתי שזה לא אחד שאפשר לנהל איתו שיחה(נניח הוא נותן שם של קומיקאי אמריקני וכל מה שאכפת לו זה כמה כסף הוא עושה וכמה מעריצים יש לו)

למעלה