דבר האלוהים -אלישע הנביא

david 5

New member
דבר האלוהים -אלישע הנביא ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

ןיהי דבר ה´ אל אלישע הנביא קום לך ואמור אל נשות םורום הפוריות חידלו חידלו מדאגה והסירו מליבכם יגון ואנחה כי שמע ה´ לקול תפילתכם ושעה לתחינותכם הסירו בגדי אבלותכם והעלו חיוך על שיפתותיכם ומי שפקד את שרה ב90 שנה הוא יפקדכם ב30 שנה והעונה לרחל אימנו וחנה הוא יענכם במהרה לכו אכלו ממתקים ושתו משמנים ושמחו הבעלים חי אני נאום ה´ כי בזאת השנה אתם ניפקדים

נועם@בת

New member
דויד, תרגיע, התגובות שלך היום

נלהבות מידי. לא מקובל אצלנו לפתוח הודעות חדשות אם זה לא מוצדק. לא מקובל לענות בצורה עוקצנית, כמו ההודעות שלך בשרשרת בעלי החיים. אז בבקשה תרגע. נועם

david 5

New member
דבר הנביא - נועם . הנביא אלישע ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

ןיהי למחרת הבוקר ויחבוש אלישע את חמורו ויקח את נערו עימו וישם דרך שלושת ימים לילה ויום למען מסור את דבר ה´ ויעלה הרים וירד בקעות ויהי בחצי הדרך וירא למרחוק אישה כועסת ןישלח את נערו ויקראה. ויאמר אליה מה לך כי תיכעסי בתי ועל מה תליני ? ותאמר אליו יען כי ( כן מקובל לא מקובל לענות או ליפתןח אצנו הודעות בלב בלה בלה ) ויאמר אליה אלישע בתי חדלי מבכייך והסירי כעסך כי ה´ צבאות שלחני אלייך למען בשר לך כי תם עוונך וכופר חתותיך חזרי לאיש חיקח ובשרי לו את בשורתך

אולה *

New member
דוד, מסיכמה עם נועם - אליך למתן

את ההודעות. לא כולן כאן תסכימנה איתך, והודעה מסוג זה לא מחייבת פתיחת הודעה חדשה. בכבוד, אולה.

david 5

New member
דבר הנביא -אולה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

וימשך אלישע בדרכו אל ההרה ויפגע בדרך והנה עוד אישה בשדה אשר לפניו וירם את עניו וירא והנה אישה יפת תואר ויפת מראה ניצבת לפניו וחרבה שלופה בידה ותחסום לפניו הדרך ןיאמר מה לך ביתי ועל מה עצרת בדרכי ומדוע חרא אפיך ? ותיפתח את פיה ותאמר "בי אדוני כי איננו מסכימות איתך (כן פותחים לא פותחים הודעה חדשה והיגזמתה בלה בלה בלה ) ותעל בת צחוק על פניו ויאמר לא ביתי אל יחר חרון אפיך כי את טובך אנוכי דורש -ןישאל שמה ותאמר ,אולה שם אמתיך ויאמר לא יקרה שמך אולה אלא הילולה יען כי בעוד שנה למועד הזה יולדת בן לאישך ותעשי הילולה

אולה *

New member
תגיד, אתה טיפש? אם לא - תפסיק!

בנות, סליחה. אני קצת מאבדת סבלנות בקטעים האלה.

david 5

New member
דבר הנביא אל הסוכריה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

נאום ה אל הסוכריה בתי בתי יען כי אורך רוח בך וחן ה´ על פנייך ושלווה בסביבתך הנני סולח לך דבריך ושולח את ברכתי לפנייך

david 5

New member
דבר הנביא -מיים קרים לאולה ../images/Emo72.gif

ןירא והנה האישה חמה כאש הלהבה וישלח את נערו אל המעיין למען הבא כוס מיים קרים אל האישה הלז

פייייי

New member
כן תרגע ../images/Emo4.gif

פה זה מקום סטרילי עם טווח רגשי צר. כולם אהובים ויקירים,רגישים ובוכיים. יציאו לך כתף איתנה וטישו רך וברכיך ושקעו בנופת הצופים אבל מה כבר אפשר לצפות ממקום שבו קשישונית בת 45 מנהלת תחום פוריות?

david 5

New member
רבר הנביא לפיי -היזהר ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

נאום אלישע הנביא לפיי בני היזהר בפיך כי האדמה אשר אתה דורך בה אדמת קודש היא היזהר בלשונך לבל חטוא - וקללת אלוהים תחול על ראשך על ירום ללבבך לאמור אנוכי גם מין הניביאים אשר שלך ה´ כי חוטא הינך ודבר שקר בפיך - וכול מעשיך הבל ורעות רוח

נועם@בת

New member
מיום שחרב בית המקדש ניתנה נבואה

לשוטים. אז מי אני שאתווכח אם נביא..
שתהיה לך שנה טובה נועם

david 5

New member
הנביא פורש - הולך להרביץ ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo6.gif

טוב אני פורש הנביא אלישע הולך להרביץ שוורמה אישתו לא בבית היום והוא משועעמם ורעב תגידו מה הישתגעתם ? מה קרה ? תגידו אמן ןתיצחקו במקום זה מרעישים את העולם באמת מסטולים על כול הראש פגעתי העלבתי? סה"כ ברכתי וגם פירגנתי ןגם העמדתי חצוף אחד במקומו יללה סולחה הנביא שולח אהבתו הכנה לאולה ( יפת תואר קראתי לך מה עוד את רוצה ?)

נועם@בת

New member
כנראה שאחת לשנה אתה צריך איזה

הטפת מוסר קטנה, שתסביר לך איך להתנהג בפורום
אני כבר התייאשתי ממך מזמן. חבל"ז איתך. בכל מקרה שתהיה לכם שנה טובה שנה טובה ופוריה. נועם

david 5

New member
סליחה ?????? ../images/Emo61.gif הנביא אלישע ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

סליחה ??..... לא זכיתי להבין את דבריך חי נפשי את קצת סובלת מתיסמונת רדיפה אולי זה היה הנביא מוחמד שהיה כאן לפני שנה בכול אופן היה נעים ההיכרות הקצרה שלי איתכם ושיהיה לכם שנה טובה ולך גם רפואה שלמה הנביא אלישע

למעלה