דבר המערכת סתם.. לקרינה יש ווירוס במחשב.. אז כמובן שמרו על סדר! ואל תשכחו שאני כאן!
S ShaDoW GiRl New member 22/8/03 #1 דבר המערכת ../images/Emo6.gif סתם.. לקרינה יש ווירוס במחשב.. אז כמובן שמרו על סדר! ואל תשכחו שאני כאן!
דבר המערכת ../images/Emo6.gif סתם.. לקרינה יש ווירוס במחשב.. אז כמובן שמרו על סדר! ואל תשכחו שאני כאן!
פ פורום יצפאן New member 22/8/03 #3 ../images/Emo32.gif נפתח פורום יצפאן נפתח פורום יצפאן ב כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום
../images/Emo32.gif נפתח פורום יצפאן נפתח פורום יצפאן ב כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום
X XXX Lover New member 23/8/03 #4 נ"ש> שאלה קטנה איך קוראים לשיר (המקליפ החדש) של פינק (אני אף פעם לא הצלחתי להעתיק את השם של השיר) תעזרו לי כי אני מזה אוהב תשיר
נ"ש> שאלה קטנה איך קוראים לשיר (המקליפ החדש) של פינק (אני אף פעם לא הצלחתי להעתיק את השם של השיר) תעזרו לי כי אני מזה אוהב תשיר
T TiNkErBeL69 New member 25/8/03 #6 ../images/Emo28.gif איממ באקקק ../images/Emo3.gif כ"כ התגעגתי אליכם מתוקים שלי