דבר ה' אשר דיבר על יאירלפיד בן יוסף

efilv

New member
דבר ה' אשר דיבר על יאירלפיד בן יוסף

מאחר ואין לי את פרטיו של יאירלפיד על מנת שאוכל לשלוח לו את פרטי הנבואה אותה קבלתי וראיתי, הרי אני מפרסמה באתר הנושא את שמו בתקווה שתגיע אליו. הנה דברי הנבואה אשר ניבאתי מעם יהוה על יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד. לאחר שקראתי בעיון רב את מאמרך הקודם ובו הודעתה כבל עם ועולם על התנתקותך מאחיך בני ישראל, חשתי התרוממות רוח רבה שכן ידעתי את שאתה תרם העלתה על דל מחשבתך. במחשבותיך דבריך ובמעשיך, הנך אחד מסימני הגאולה לימים יבואו והם לא רחוקים, מדפקים הם בשער. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד ניתקת את פתיל חייך הרוחניים הקושרים אותך לשורש נשמתך היהודי. נשמתך לא תוכל לעמוד בסבל הנורא שכפיתה עליה בהתנהגותך, והיא תייסרך כאיוב בסבלותיו. לא תניח לך, ולא תשקוט, עד אשר תשוב במחשבותיך דבריך ומעשיך בתשובה שלמה ותמימה עד להשם אלוהיך ורחמך. זאת על הצהרתך בדבר התנתקותך מאחיך בני ישראל. והנה אומר לך את שהשתוקקה נפשך לראות בימים הבאים, את שיארע ביום שאחרי. כדבר רצונך מיום 7.1.05 עיתון ידיעות אחרונות מוסף 7 ימים. כה אמר יהוה אלוהי צבאות השם. הנה ימים באים והם לא רחוקים, אני רואה אותך יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד, אדם מאמין וירא שמים, מטיף לאהבת ישראל ואלוהי ישראל בחוצות הערים הכפרים והעיירות בכל קצוות הארץ. בכל שופר תקשורת וצעקה רמה תשא את דבר תורת ישראל בארץ ובעולם. לא ברווחה כלכלית תעשה כן, לא בהשקט, ולא בקלות תמלא את תכליתך ותכלית מהות נשמתך. צימאונך לדבר השם יתברך יהיה כצימאונו של טועה המדבר המהלך בו, גרונו ניחר ויבש ללא מים וללא מזון תחת השמש הקופחת, כך תהייה אתה. כן תדמה אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד ותהיה כאותם בני תורה הלומדים את דבר השם במסורה ובמצוקה כלכלית. גורלך הכלכלי יהיה כגורל האחרון שבהם. נשמתך לא תמצא שקט ולא מנוחה בחיפושך אחר דבר השם יתברך. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תבוא ותחזור לכל אותם אתרי הבילוי שם ישבת וחשבת רעה על חובשי הכיפות עובדי השם יתברך, שם תקים קול זעקה ותפילה לפני הקדוש ברוך הוא לקבל את בניו הטועים, חבריך החושבים מחשבות. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תתחנן לפני יהוה אלוהי ישראל בעבורם, שיחמול וירחם עליהם ויקבלם בקהל בני ישראל השבים בתשובה לתורתו. שם, אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תתחנן לפני העם להניח תפילין, ולקרא פרקי תהילים ולשבח את שם יהוה אלוהי ישראל. שם, אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תקרא להם לחזור בתשובה לפני השם אלוהי ישראל, אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד ולא אחר. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תערוך עצרות חזרה בתשובה בכל אתר ואתר בארץ ישראל. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תזעק את זעקת השבר של מחפשי דבר השם. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תראה בעינך את ישועות השם יתברך, ותחזה בכל אותן נשים יהודיות הנראות כחייזריות, איך כולן חוזרות בתשובה ומייחלות לדבר יהוה. זכור טוב את מראה שערן הנוצץ, זאת לימים והם לא רחוקים יהיה אחר, וקדושה תעטר את ראשיהם. אתה יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד תדע את שידעו כולם, את כל בני חובשי הכיפות ההולכים בדרכי ועושים כמצוותי, אני בחרתים להיות לי לחלוץ לפני המחנה, ואותך אני שם שתרוץ ותשמש לפניהם, ולא תמצא מנוח לכף רגלך ומרגוע לנשמתך הטועה. הנני אוסר אותך, את לבך ואת נשמתך יאירלפיד בן יוסף(טומי)לפיד בחליפת פלדה וסגור לבך אנעל בחרב לשונך שלך למען תשרת את דבר יהוה ותשמש את תלמידי החכמים לעבודת השם יתברך. כל אלו אעשה למען אוהבי ולמען יראו וייראו כל מתעבי שם יהוה אלוהי ישראל, כי לא ינקו מתעבי שמי בתוך קהל עמי ישראל נאום יהוה אלוהים, וידע כל האדם שחביבים ויקרים לי בני בני ישראל לומדי תורתי וההולכים במצוותי. לא ינום ולא ישן שומר ישראל. ואחריתך יאירלפיד בזקנתך הנך קרח עתור זקן ולגופך אך גלימה דקה לכסות עורך. ללא תואר וללא הדר תהייה. כה אמר יהוה אלוהי צבאות השם לא יגרע דבר מדבר זה אשר דברתי.

מילי17

New member
ראסמי...../images/Emo45.gif

מישמשונת את לפעמים כותבת במדוייק את מה שאני חושבת.....

למעלה