דבר טוב דבר רע

TheMarsArmy

New member
דבר טוב דבר רע../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo39.gif

בסוף לא עשיתי מועד ב' בתקשורת היום כי הגעתי למסקנה שזה מיותר..חח..ולכן זכיתי לישון עוד שעה בבוקר! אושר.
דנה, שני וסתיו לוהטות. חחח
כיף לי.
ביום שישי ראיתי סוויני טוד. אוח. טים
. ג'וני
. הלנה
.
אני עייפה.
אני שונאת מבחנים.
פאקינג תגיבו. כולם אוהבים לדבר על עצמם.
שבוע נפלא חברים

קריסטה

New member
עד כמה סוויני טוד מפחיד?

אני מתה לראות את זה, בעיקר בגלל ג'וני דפ, אבל שונאת סרטי אימה ולא מוכנה לראות אותם בשום אופן. ואמממ
אמרתי למישהי שאני לא רוצה להיות חברה שלה יותר
אחר כך יצאתי וביליתי ערב נחמד עם חברה אמיתית
אני הולכת לבלות עכשיו שבוע אצל דודים, עם אינטרנט ואוכל
יש פה אחלה ספרים (סוף סוף יוצא לי לקרוא את המבצר הדיגיטלי!!!)
הכלבה שלי איתי
אני הולכת לפספס שלושה אימוני אירובי, מדרגה ועיצוב השבוע. לא רוצה אפילו לדעת איפה יהיה החץ של המשקל כשאני אחזור

TheMarsArmy

New member
תראי לדעתי זה לא סרט אימה..../images/Emo122.gif

יש בסרט שירים וזה אבל אולי בעצם זה כן איה..כי ג'וני משחק רוצח. יש דם.ויש רציחות. אני ממש לא יודעת מה להגיד.... אני נהנתי מכל רגע ואני ממש ממש לא חובבת סרט אימה, דם או אלימות. לעומת זאת אימי נחרדה כל פעם שהיה איזה רצח...חחח...אבל לא בקטע של פחד סתם בקטע של גועל. חוץ מזה. ג'וני שר שם! אוח מוכשר הבנאדם הזה.
והלנה ממש הפתיעה אותי! שרה מקסים. אוח טים

קריסטה

New member
אין לי בעיה עם רצח ודם...

יש לי בעיה עם אימה. לשבת לראות סרט ובמשך שעה וחצי להיות מבוהלים עד מוות. ממה שאת אומרת זה נשמע לי לא נורא, אז אני אתן לזה צ'אנס. בכל זאת, ג'וני דפ חח.

קריסטה

New member
סיימתי לראות עכשיו סרט

קוראים לו סוויני טוד. הוא על ספר רצחני. והוא מ-2006, מה שכבר נראה לי מוזר. הוא שודר בהוט אקשן, הוא היה דיכאוני ואיטי, ולמרות שהוא לא היה משעמם לחלוטין הוא היה טפשי להחריד. ואני במשך כל הסרט לא מבינה איפה לעזעזל ג'וני, ולמה הוא כל כך שקט. זה לא אמור להיות מיוזיקל?! קיצר, זה סרט עם אותו שם, ואותו סיפור, רק שנעשה אחרת. ואני לא מאמינה שביזבזתי עכשיו שעה וחצי על סרט רציחות טפשי שג'וני לא משחק בו.
לילה טוב לכם.

אולי ראית את המחזמר ולא את סרט

עצמו? איך זה שגו'ני לא מופיע בו? ואיפה הלנה בוניהאם קרטר? אני לא חושבת שראית את הסרט הנכון. למען השם אינה יקירה, לכי תיראי אותו בקולנוע

קריסטה

New member
אני אלך לקולנוע

אני כבר יותר מדי סקרנית מאשר לחכות שהוא יגיע לערוצי הסרטים. הקטע, שאני מעבירה ערוצים, ופתאום רואה "סוויני טוד". קוראת את התקציר, וזה דיי מתאים למה שאני יודעת על הסרט (לא הרבה למען האמת). בשנה כתוב שזה מ-2006 וזה לא הגיוני לי, כי לכל הפחות הוא אמור להיות מ-2007 לא? ותשמעי, אולי קשה לי לזהות את הפרצוף של ג'וני דפ בסרטים, בכל זאת הוא זיקית שלא תיאמן, אבל השחקן הראשי שם, איזשהו שמנמן עם פרצוף לא יפה במיוחד, אין סיכוי שזה היה הוא. והשחקנית לצידו, היא בלונדינית-ג'ינג'ית כזאת. אני לא מכירה את השחקנית שהזכרת, וגם לא את זאת שראיתי. את השם של ג'וני לא ראיתי ברשימת הקרדיטים. לא יודעת. אני מבולבלת. אני אחפש סרטונים ביו טיוב נראה לי, אני חייבת לדעת בוודאות

קריסטה

New member
מתקנת את עצמי

השחקנית שהזכרת אני מכירה אותה, היא שיחקה בפייט קלאב בתור מרלה סינגר. מותק אמיתית. ראיתי את הטריילר, ואכן זה לא אותו סרט. לפחות עכשיו יש לי סדר בראש
אני עדיין לא מבינה למה לעשות בתקופת זמן חופפת כמעט שני סרטים על אותו נושא. שיהיה.

חח טוב נו.. לפחות עכשיו גם אני לא מבולבלת

אוי הלנה בוניהם קרטר היא מותק פגשנו אותו באיטליה בטעות חחח.. והיא גם אשתו של טים ברטון

A Broken Myth

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

- עוד חודש פולין ^^
- עוד חודש יומולדת ^^
- מצאתי סופסוף מעיל D:
- אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו גאדמיט
כמה פלוסים יכולים להיות בבן אדם אחד? אעעעעהההה, שייצא לי מהראש כבר

adiiiXD

New member
=]

קיבלתי 105 במדעים , והלך לי מצויין בספרות
קניתי נעליים ושני ג'ינסים =)
פוווורים מתקרב ואני יכולה להריח אותו D:
יורד הלחץ בלימודים
אני שונאת את דימונה ובא לי לעבור |:
יש לי בית ספר מגעיל עם תלמידים ערסים ופרחות , ואני שונאת להיות לידם 6 שעות ביום , כל יום .

../images/Emo109.gif ייאק ! ערסים = סאקס ! P =

גמלי יש פוווול ערסים ופרחות בבצפר, פשוט תתעלמי להם .. :)

AlmogiToMars

New member
יש בכלל בצפר שאין בו את

כל החרא הזה ?
פעם אחת ילד מהכיתה שלי שאל את המורה לאנגלית מה את מעדיפה פריקים או ערסים (בגלל שישבתי לידו - רמז לכך שאני פריקית למרות שאני לא.. ) והיא ענתה לו שהיא מעדיפה את הפריקיםם זה היה כזה " ברורררררררר שפריקים, ערסים זה דבר ממש דוחה " חחח D:

../images/Emo109.gif חח נכווון,

גם אצלנו כל הערסים קוראים לאלה ששומעים אצלנו רוק וכל זה פריקים D: וזה מזה שטויווות ! ועוד אצלי בשכבה אולי מ2-3 בנות ואני ף כל השכבה וונאבי חח איזה גזענות |:

למעלה