דבר טוב דבר רע

TheMarsArmy

New member
דבר טוב דבר רע../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo39.gif

גודלת לי שן בינה וזה כואב לי בטירוף. כואב לי לדבר. מה לא כואב לי בעצם?
היה לי מבחן באנגלית היום והוא היה פאקינג גרוע!
שיט.
שומדבר כרגע. אז שבוע נפלא וזה

chen krispin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

המבחן בספרות הלך גרוע
הייתה מסיבה חבל"ז ביום חמישי..
המבחן באנגלית היה מעולה
יש סיכוי ענקי שאני יטוס לקנזס השנה

chen krispin

New member
כן.. גם אני מקווה מאד שאני אטוס

אתן לא מבינות עד כמה אני רוצה לטוס לשם.... השאלה היא מי מהחברות שלי תטוס לשם ואם ההורים שלי יסכימו לי...

../images/Emo45.gifעונה../images/Emo31.gif

קיבלתי 80 בבוחן בערבית :p
וכנראה ש99 בבוחן באלגברה! המורה אמרה שהייתה לי רק טעות אחת! אני עדיין בשוק!
למדתי אקורדים בשיעור גיטרה XD
אני נוסעת לאילת עם החוג שלי ל-3 ימים במרץ! תקנו..
היה לי בוחן בגיאומטריה ולא הלך לי משהו..
קיבלנו לוח מבחנים :(
ודף שכתוב בו את הימים שמחזירים לנו..אוף אין פורים :(..למה הם לא יכולים לקחת יום אחד מסכן מהחופש הגדול או מפסח? זה לא יעשה כלום! אבל לא הם יקחו דווקא מחג שבמילא יוצא השנה על שישי-שבת אז גם ככה אין לנו חופש.. מי בא איתי להפגנה מול ביתה של שרת החינוך?!

adiiiXD

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

רזיתי קצת סופסוף , אחרי עליה מדכאת D:
יש מצב אני מזמינה את הצמידים של 30 ושל האשלון
החתימות בעצומה מתקדמות יפה מאוד , ומחר אני הולכת לסיבוב בשאר בתי הספר שבעיר , ומחתימה ילדים .......XD
עשיתי מבחן בתנ"ך והלך לי נורא ....\=
נמאס לי ללמוד , ואני מסתכלת חודש קדימה , ולא יודעת איך אני אעמוד בכל הלחץ הזה :X
השבוע אני אמורה לקבל מחזור , ועם כל הלחץ מסביב אני יודעת שאני אהיה פקעת עצבים , וזו לא שאלה בכלל .....

../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif... ../images/Emo31.gif

מחר מבחן במתמטיקה
יום רביעי מבחן באנגלית
אני צריכה שפבות, אולי יום רביעי אני אלך
לא עולה לי כרגע >< שבוע טוב

AviTal41

New member
עונההה...

יש לי מחר מבחן באנגליתת מנסה ללמוד לא מצליחה :\
מחרותיים או מחר יש לי בספרות עך איזשהוא שיר של רחלל איזה באסההה
וביום חמישי בערביתת ובזהה אני לא יודעתת כלוםםםםם
יש לי לעשות עונש בספרות שהמורה ה@#$%^& נתנה לכל הכיתה ואני לא יודעת כלום...
כמההה צחקתייי היום.... עדיין כואבת לי הבטןן... חח שבועע דבששש לכולם

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

עבדתי היום כל כך קשה, ניקיתי את כל הבית, הברקתי כל פינה אפשרית, הזזתי רהיטים כבדים וניקיתי מקומות שכמעט ואי אפשר היה להגיע אליהם. כל הגוף כואב לי מהמאמץ. ואתם יודעים מה? היה לי אחלה מצברוח. חשבתי איך אמא שלי תשמח כשהיא תיכנס הבייתה ותראה כמה נקי ומסודר. והיא? בקושי פתחה את הדלת. אפילו לא נכנסה הבייתה. ישר צעקות כאילו מישהו מת. מה קרה אתם שואלים? שכחתי להוריד כמה בקבוקי חומר ניקוי מהמכסה של האסלה. אז היא לא יכלה להיכנס לשירותים. נכון שזה נורא??? ואחר כך צעקות על זה שהשארתי את הפח בחוץ. אלוהים ישמור אפשר לחשוב מה קרה?! אז אני אזרוק זבל כשאני אצא עם הכלבים, על הדרך. ולא, זה לא נגמר פה, אבל אני אפסיק בזה. הרסה לי את כל המצב רוח. כל כך בא לי לבכות עכשיו.

adiiiXD

New member
אאאוח , גם אני מכירה את זה !

או שפעם כולם נסעו לנווה מדבר, ולי לא היה כוח , אז נשארתי בבית וקמתי במיוחד כדי לנקות.... וסידרתי , וניקיתי והברקתי הכל , ממש .וכשהם באו , אפילו תודה , או כל הכבוד היא לא אמרה - ישר: מה זה הלכלוך הזה ? על שערה שנשרה לי במסדרון .... או למה לא הורדת את הזבל ? ואני כולי התעצבנתי , וכבר נמאס לי להתאפק- אז אמרתי לה שעשיתי מה שיכולתי , שאני בת 13 למען השם , ושזו ממש לא אשמתי שכל השבוע הבית אגר לכלוך . דוגרי , זה מעצבן שלא מוקירים תודה . אבל עוד יותר מעצבן , שכשאת יוזמת ועושה מעבר , יש עוד תלונות

נגעת בנקודה ../images/Emo10.gif

החוסר הכרת תודה. אם היא הייתה נכנסת, מסתכלת, ואומרת בשקט: "שמעי, יפה מאוד מה שעשית, אבל אני לא מרוצה מא' ב' ג'..." אז סבבה, הייתי מקבלת את זה. בהחלט יכול להיות שלא עשיתי משהו 100% ובמקרה כזה אני פשוט אקום ואשלים. אבל היא ?! רק רע. הכל רע. אתמול היא נכנסה אליי לחדר בלילה, לקחה לי את המודם וצעקה עליי שיש לי 3 ימים לנקות את כל הבית כי הוא מטונף. והיום בבוקר החלטתי שאני לא מורחת את זה על ה-3 ימים, אלא מסיימת הכל כמה שיותר מהר. ובאמת, נשאר לי רק החדר שלי, והממ"ד, שזה כבר באמת שטויות. את החדר אני אנקה בשעות הקרובות, ועל הבוקר אשטוף ואנקה. וניקיתי פשוט כמעט כל דבר אפשרי! את כל הסדקים האלו שבין המכונת כביסה/תנור/אסלה לקיר, בלי לחפף ובלי שום בולשיט. שטפתי את הכיורים, האמבטיה, הקרמיקה, הכל!!!! והיא לוקחת את זה כמובן מאליו. זה פשוט כל כך מעליב... טוב לפרוק את הכל, אני כל כך שמחה שאני יכולה לעשות את זה פה

adiiiXD

New member
עד כדי כך עשית יסודי?

זה הרבה יותר מעצבן |: חחחח באמת טוב שיש מקום לפרוק בו את הכל D:

TheMarsArmy

New member
לא, לא ממש.. :\\

אבל מחר אני אלך לדבר עם מורתי... נקווה שאוכל לעשות משו בקשר לזה...

OOORRRRR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif היום ספטום!!!! O_O

אני מפחדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אהאהאהאה

its only ma

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש לי מלא מבחנים!
- בא לי דימונהה!!!!!
- אנשים מעצבנים אותי....=\
- היה לי כל כך כיף בדימונה !!! D: נממממ...זהו .... יומנעים

למעלה