דבר טוב דבר רע

TheMarsArmy

New member
דבר טוב דבר רע../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo39.gif

קיבלתי 93 במבחן בהיסטוריה שלא למדתי אליו...פשוט העתקתי הכל. אוח פלאפון אהוב.
למרות כל מה שחשבתי תעודתי לא תהיה גרועה כל כך :)
ג'ימ ומישל כבר גדולים וזה משעשע והם כאלה פלוצרים כיפיים!
דיייי אני שונאת את ההתנדבות האישית הזו.
אין לי כוח ללמוד.
אני עייפה. שבוע נפלא חברים
ודי כבר לריב על כל העניין עם הפאנגירלז. אזמה! גם אמא שלי היא פאנגירל של ג'ארד, וזה מטריד אותי? לא. כי זה קורע. אז קחו דברים בפרופורציות כי לחלק מהאנשים הכיף הוא להיות פאנגירל (גם אם לא במודע) וזהו אז כל אחד עם דעותיו ואין טעם לריב. :)

AviTal41

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היום הלכנו לקבל תעודות היו אחלה ציונים המורה אמרה שהשתפרתי ורק ערבית ואנגלית חרא של ציונים ...
משו כמו עוד שבוע מסתפרת סוף כל סוף....
אממ לא הלכתי היום לבצפר והייתי יכולה היום להיות קרובה אליו ... :\ למה זה תמיד קורה לי...
יש לי מחר מבחן באנגלית ואני לא יודעת כלום כי המורה החדש המטומטם לא יודע ללמד!!! והוא נתן רק היום ת'נושיאים למבחן
אני לא מרגישה טוב ולא פיזית אלא נפשית מדוכאתת קצתת רוצה חיבוק.... דרך אגב עשיתי חתימה איך היא?!?!?

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אל תיהי מדוכאת:) ואהבתי את החתימה..למרות שיש ציטוטים יותר מיוחדים..אבל אהבתי:)

A Broken Myth

New member
../images/Emo31.gif/../images/Emo45.gif

- היום חודשיים, זה הדבר היחיד שחיובי.
- נכשלתי במתמטיקה.
- חרא מבחן בביולוגיה.
- פורשת ממחשבים.
- היום הכי נורא שהיה לי בחיים.
- להיזכר זה רע.

etmiys

New member
../images/Emo6.gif

אני מציירת. זה נחמד...
ניצלתי השבוע מעץ נופל שכמעט גמר לי את החיים. משעשע משהו..
לא יודעת.. אני מניחה שזה בעיקר טוב שאין לי ממש משהו רע לכתוב... שבוע טפל שכזה. לא משהו מיוחד.... שיהייה שבוע נהדר לכולם!!

The Fantasy

New member
עונה מהאינ` בפלא

התגעגעתי! יש לי עוד שבת לסגור ואז בחמישי הבא אני בבית. טוב-גיליתי שהאינטרנט עובד. רע-הכל. שונאת את אילת ואת המוצב שאני נמצאת בו. אני מרגישה כל כך רע. מקווה שאני אצליח לעבור מפה בסוף.

The Fantasy

New member
חח איזה חמודה

אוהבת המון! ומצטערת שאני לא מגיבה לכולם (קצת קשה מהפלא) אבל אני קוראת את כל התגובות ותודה על הכל אוהבת כל כך

למעלה