דבר טוב
דבר רע
- ראשון

חרא

דבר טוב: אין, בכלל. דבר רע: היה לי חרא של לילה, אני חולה חושילינג ואני מתפוצץ מכאבים, it's fucking overwhelming><

dralan

New member
אני

דבר טוב - לאידע דבר רע - יש מגן במת' יום חמישי ואין לי כוח ללמוד אליו

blacknwhite

New member
...

טוב- אמממ... אין ממש. רק אני או שלאף אחד פתאום אין דברים טוים להגיד? אולי זה מזג האויר או משהו. רע- כנרא נכשלתי בבוחן במת' היום. וחרשתי לפניו! זה כל כך מעצבן! לא נורא, יהיה טוב!
(אני מחבקת את עצמי פה...
)

אנוכי../images/Emo9.gif

:כבר שבוע שלא ראיתי/דברתי עם החברה הכי טובה שלי(והכי מצחיק שהיא גם שכנה שלי) והיום סוף סוף יצא לי לדבר איתה...היום,עוד חברה מאוד מאוד טובה שלי קפצה לביקור אצל ההורים שלה שהם שכנים שלי,ובדרך באה לבקר אותי.לא ראיתי אותה הרבה זמן והיה נורא כיף לראות ולדבר איתה שוב,והיא נתנה לי לשים לה יד על הבטן ולהרגיש את התינוקת זזה(כן,היא בהריון)!זה פשוט מדהים!
..אה ועשיתי מילוי היום ויצא חביב,וגם תיקנתי את הפרוייקט בסוציו'!^^
:יום ארוך מאוד.אני תשושה מאוד ומתפוצץ לי הראש
,ולא אכלתי כמעט כלום היום

נמ, הפעם לשם שינוי יש לי משהו טוב!

הייתה לנו חזרה ראשונה היום! היה ממש ממש כיף!
צריך להתכונן למבחן באנגלית ואין לי חיים לזה, וגם אני חושבת שנכשלתי במת'

../images/Emo187.gif

עדיין גשם
ו100 באלגברה ו92 ב(חלק אחד מה)מבחן באנגלית. ^^ והיה היום מד"צים והיה כיף ולאחת המדריכות יש הרבה חורים נחמדים באוזניים D::::
מתגעגעת בטירוף לאנשים, וכנראה שהציון בגאומטריה לא יהיה כ"כ טוב כמו אלגברה. >< והפעם גם
מחר בבוקר אני הולכת לעשות בדיקת דם שזה רע, אבל אני אפסיד שעתיים ערבית שזה מעולה! DDDD:

../images/Emo187.gif

היה יום נחמד היום, למרות שהיה גאומטריה בשעה שישית ולמרות בדיקת הדם בבוקר, שבזכותה פספסתי שעתיים ערבית (יאי! D:)
מסתבר שיש עבודה בערבית ליום שני.
תגידו לי, מה הטעם לתת עבודה בערבית שצריך לסכם על משהו בעברית?! ><

א

טוב - כרגיל, אין, ויש לי רק 10 ניחושים בטוטו>< רע - אני עדיין חולה, כוסאמק אני חייב להבריא.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה יום קל היום. כולל ביטול מת'. וחוץ מזה, יש דיבורים על דייט שני....
- קצת אכזבתי את עצמי במבחן באנגלית. אני יודעת, 92 זה ציון מעולה, אבל שנה שעברה הייתי תמיד מעל 95, ותמיד מעל כל שאר הכיתה, ועכשיו יש להמון אנשים 94 ו-96, ואנגלית באמת היה המקצוע הכי החזק שלי. היחיד הממש חזק שלי. וזה מבאס.

FeLL67

New member
X:

טוב- סילקתי את אחשלי מהמחשב ^^ רע- אני לא מצליחה להרם כבר איזה שבוע X: ובנוסף אני גם חולה :\

למעלה