דבר טוב
דבר רע
- שלישי

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- בטלו לי היום שעה אחת! החלק העצוב הוא שזה אומר שסיימתי בארבע וחצי... מה זה הדבר הזה??? כיתה ט'!!!
- אני אוטוטו הולכת ללמוד שעתיים כימיה.
לא רוצה!!! אגב, ראיתי היום את השיר ice queen (של within temptation) במקום האחרון שהייתי מצפה= מישו מהמשרד לאיכות הסביבה הגיע ודיבר איתנו על מיחזור זבל, והיו לו כמה סרטונים, ובאחד מהם ראיתי שהיה כתוב כזה שזה השיר שמתנגן ברקע... איזה הזוי.... אבל כמובן שלא היה רמקולים אז לא שמענו את זה... אני כנראה היחידה שזיהתה בכלל

blacknwhite

New member
מותר לי לענות שוב?

קרו מספיק דברים בארבע השעות האחרונות... אני אתחיל מה-
: מסתבר שלססבתא שלי אכן יש סרטן בעייתי, והיא מתחילה בכימותרפיה שוע הבא. זה לא מפתיע, אבל... נו, אתם יודעים... קשה לשמוע.
- הלכתי לי להתרים באוניברסיטה הפתוחה (כי לא היתי לי שום הזדמנות אחרת) לאקי"ם ולCF, וכן, זה צדקה, וזה התנדבות מבורכת, ואני לא מקלה בזה ראש, אבל זה כל כך התירוץ הכי טוב שיש להציק לאנשים תמימים
היה כל כך כיף! חוצמזה, זה נותן נקודת מבט מעניינת על דברים... היו שניים שכשבאתי לדבר איתם אמרו לי "הו, הזדמנות לעשות צדקה" בלה בלה בלה... טחנו לי בראש שעה, בסוף כל אחד נתן 10 שקלים. אח"כ, הלכתי למרצה שלי (לכימיה) שלזכותה יאמר שהיא אכן אישה סופר חמודה, בנאדם מאוד נעים, והיא- בלי לעשות חוכמות, בלי להגיד את המילה "צדקה" פעם אחת, אמרה "בטח, אין בעיה" עם מבט מודאג כזה, ופשוט נתנה לי 20 שקל.

Liquid Dreams

New member
האנשים באקים ממש חמודים!

הייתי עם אנשים משם, כפרעליהםD:: עבודת קודש, ההתרמות האלה.

../images/Emo13.gif

:ראיתי את בן דודי המתוק שכ"כ התגעגעתי אליו וקניתי..אחמ...דברים
...קבלתי 96 על הפרוייקט באנגלית,ואם יש מחר שביתה אז זה מצוין
:נתפסה לי הכתף(מה יהיה איתי?אני מתחילה להתפרק!
),וסתם הרגשה כזו שמשהו חסר..לא משנה

../images/Emo187.gif

יש לי גרביים חדשים! D: (הגיע הזמן, בקושי יש לי גרביים בלי חורים! אפילו ללבוש שני גרביים שונים כבר לא עוזר כי כולם מחוררים! ;; )
יש מחר שביתה רק לכיתות א-ב י"א-י"ב. מה הקטע?!$#% >____< ויש לי מחר איזה בוחן באנגלית על דפים שאין לי ואווווף ;~~~~; וקר לי בידיים. וכבר 10, מתי הספיק להיות 10?! ;[

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי

שביתה :)
עוד מעט שיעור פרטי, בלאט

danduuu

New member
me

:שביתה כמובן
:לומדת לאזרחות
וזה לא כיף
וגמלי שיעור פרטי היום, בטימטומטיקקה-שזה מצד אחד כיף כי זה עם המורה הפרטית הכי חמודה בעולם ומצד שני זה עדיין מתמטיקה
יום טוב לכולם

אני../images/Emo9.gif

:שביתה,פלאפון חדש,הסתובבתי כל הבוקר עם אבא
:מממ כרגע אין.בטח יהיה בהמשך,הרי זה בלתי אפשרי שיהיה לי יום אחד שהוא מושלם

Liquid Dreams

New member
נמנמנמ.

אנשים אהבו את הכד שליD::::::::::
דווקא מי שרציתי שיראה אותו לא היה שם;;

Liquid Dreams

New member
טוב, עכשיו הכל הפך לרע.

שמעתם על מעיין בן חורין? יופי, כי היא חברה של חברה שלי. החיים נפלאים בישראלD:

הסיפור הזה מזעזע..

ולחשוב שלפני איזה 10 חודשים הייתי מתחנן מהאקסית שלי (אז חברה שלי) שלא תחזור מהביה"ס בטרמפים (לומדת במשגב..)

Liquid Dreams

New member
משגב זה קרוב יותר מדי לפה;;

[איפה שאני גרה] אני כבר פוחדת לחיות פה.

למעלה