דבר כפירה לי אליכם.
צ'יפס המוכן מהמוצר הקפוא לא בהכרח חייב להיות גרוע.
בישראל ולא משנה אם מדובר בתפוגן או בחברה אחרת זה אכן לא מוצר ממש אכיל
וגם מה שמיוצר בתאילנד לא בדיוק ראוי למאכל אדם, אבל לתיאילנד יש לפחות
יבוא סדיר של מוצרים בהחלט איכותיים.
הגעתי לזה בגלל שילוב של שתי סיבות.
הראשונה, אני לא ממש אוכל צ'יפס וחלק גדול מהארוחות בבית אני אוכל לבד עקב
עיסוקיה של זוגתי ונראה לי פשע לבזבז בערך ליטר שמן על שני תפו"א כי אין
מה לעשות עם שמן משומש כך ששופכים אותו.
השניה, שראיתי בסופר שקית של צ'יפס כזה מתפו"א מאיידהו שתמיד רציתי לנסות
אז קניתי. באמת היה מוצלח.
באשר לסעיף השמן, נפטרתי ממכשיר הטיגון החשמלי ועברתי לכזה שעובד על
אוויר חם, להפתעתי הוא באמת מתפקד נפלא.
כמובן שאני עדיין מטגן בשמן מאכלים שונים אבל לא בשמן עמוק.
אז כרגע במקביל לניסוי הנקניקיות עליו כבר סיפרתי אני עורך גם ניסויים בצ'יפס
קפוא, ניסית בינתיים 4-5 חברות שונות מארה"ב ואירופה, התוצאות נעות בין לא
רע לממש טוב.
ולמי שתהה, במכשיר האוויר החם ניתן להכין גם צ'יפס מתפו"א טריים וכמעט ללא שמן.
אחזור אליהם בתום הבדיקה.
צ'יפס המוכן מהמוצר הקפוא לא בהכרח חייב להיות גרוע.
בישראל ולא משנה אם מדובר בתפוגן או בחברה אחרת זה אכן לא מוצר ממש אכיל
וגם מה שמיוצר בתאילנד לא בדיוק ראוי למאכל אדם, אבל לתיאילנד יש לפחות
יבוא סדיר של מוצרים בהחלט איכותיים.
הגעתי לזה בגלל שילוב של שתי סיבות.
הראשונה, אני לא ממש אוכל צ'יפס וחלק גדול מהארוחות בבית אני אוכל לבד עקב
עיסוקיה של זוגתי ונראה לי פשע לבזבז בערך ליטר שמן על שני תפו"א כי אין
מה לעשות עם שמן משומש כך ששופכים אותו.
השניה, שראיתי בסופר שקית של צ'יפס כזה מתפו"א מאיידהו שתמיד רציתי לנסות
אז קניתי. באמת היה מוצלח.
באשר לסעיף השמן, נפטרתי ממכשיר הטיגון החשמלי ועברתי לכזה שעובד על
אוויר חם, להפתעתי הוא באמת מתפקד נפלא.
כמובן שאני עדיין מטגן בשמן מאכלים שונים אבל לא בשמן עמוק.
אז כרגע במקביל לניסוי הנקניקיות עליו כבר סיפרתי אני עורך גם ניסויים בצ'יפס
קפוא, ניסית בינתיים 4-5 חברות שונות מארה"ב ואירופה, התוצאות נעות בין לא
רע לממש טוב.
ולמי שתהה, במכשיר האוויר החם ניתן להכין גם צ'יפס מתפו"א טריים וכמעט ללא שמן.
אחזור אליהם בתום הבדיקה.