דבר מה שעולה במחשבתי כל פעם כש

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
דבר מה שעולה במחשבתי כל פעם כש

נוסעים לכם להנאתכם או לא להנאתכם בכביש מהיר לתל אביב ושמים לב לחתול מת בשולי הכביש אני טוען שמישהו שם אותו שם הרי מעבר לזה שאף פעם אני לא ראיתי חתול באמת נדרס אם חתול נדרס בכביש מהיר באמת המכונית תעצור באמצע הכביש ומישהו ירים אותו וישלכהו הצידה :) ? אגב בדרך עוברים ליד נתניה ויש שם בית ספר של מפעל הפיס צבעוני שכזה שחבר שלי פעם הגדירו כ מפקדת ה POWER RANGERS אני צוחק כל פעם שאני רואה אותו ונזכר
ואל תתחכמו ותגידו שיש מישהו כמו משטרת דרכים שעוברת ומרימה את החתולים האלה ! תודו שאנשים מנתניה הורגים חתולים וזורקים אותם לכביש כדי שיחשבו שנדרסו!

rshilkrot

New member
ראיתי חתול נדרס מול עיניי

וראיתי איך הוא לוקח את הנשימה האחרונה שלו, מראה מזוויע (כאילו אפשר לראות את הנשמה שלו יוצאת). אח"כ איזה שתי תמהוניות מהשכבה שלי לקחו אותו וזרקו אותו לפח. ופעם נסעתי עם עוד אחד, הוא נהג ואני ישנתי ליד ופתאום הרגשתי כזאת התנגשות והתעוררתי. פגענו בכלב שרץ לכביש. הוא כמעט הרס את האוטו לגמרי מזל שהיינו קרובים כבר לבית. צחוקים. העפנו אותו איזה 30 מטר קדימה אקיצר - חיות כן נדרסות על הכבישים. ואנשים משאירים אותן על הכביש כדי לעסוק בתחביב מוכר ואהוב על כולם - הפיתה (המצב שהפגר מגיע אליו אחרי ש1000 מכוניות עוברות עליו).

The Messiah

New member
משעשע :)

אני ובן דוד שלי שגר במושג נטוש ,שכוח אל שחיות בו רק 12 משפחות נסענו באוטו של אבא שלו וניסינו לדרוס אותם <זה אגב פיתוח של השיטה של לקחת כלבים ולרדוף אחריהם ברגל {זה עושים כשאין רישיון(לרכב,לצייד חתולים עדיין אין רשיון לצערי הרבה ואין עונת צייד חתולים וכל זה שזה בכלל גורם להתפוצצות אוכלוסין בקרב החתולים)}> בכל מקרה לדרוס חיות בכוונה זה לא כל כך קל כמו שזה נשמע בכלל כל הסיפור הזה שניזכרתי בו פתאום גורם לי לחשוב שאולי כל המושבים שחיים בהם פחות מ500 אנשים זה בכלל ניסוים סודיים לראות איזה שטויות אנשים עושים כשהשעמום מגיע לשיאו (מגיעים לפורומים מטופשים כמו זה)

למעלה