דבר מוזר קרה לי היום

Tomak19

New member
דבר מוזר קרה לי היום

הלכתי באיבן גבירול על צבאי ומישהי שאני עובד מולה ושאף פעם בחיים לא ראתה אותי זיהתה אותי, משהו מאוד מאוד מוזר. ואם אתם שואלים מה איתי- אני עדיין בקש"ח, התפקיד האמת התשדרג מאוד, כי עזבה מישהי שהייתה על תקן של קצין והשאירה אחריה המון עבודה. עכשיו אני עוסק המון בתכנים, ופחות בדברים טכניים כמו תיוק או שליחת פקסים, ולכן התפקיד נהייה ממש ממש מעניין ומאתגר(בקושי מספיק לעמוד במשימות, יש כל כך הרבה דברים לעשות). אני מאוד אוהב את היחידה שלי, חברה ברמה גבוהה מאוד, וגוב מאוד מאוד מעניין ומאתגר כפי שציינתי. כמה דברים מעצבנים, בכל זאת: א)אוכל ברמה נוראית, אין שק"ם בבסיס, אין שום מועדון או מגרש ספורט או משהו כזה, בכלל הרגשה של זלזול בחיילים מהבחינה הזאת. ב)הרס"ר משמעת דיי נטפל אלי, ביום הראשון שלי בבסיס השארתי כומתה במשרד והוא צעק עלי על זה, והוא אפילו צעק עלי בגלל שאני הייתי עם גרביים לבנות "רחמנא לצלן"(עד אותו היום לא ידעתי שאסור לבנים ללבוש גרביים לבנות, ואני עדיין חושב שזה דבר מאוד מאוד מטומטם). אז ניסיתי להוציא פטור מגרביים דרך מדור מתנדבים בתה"ש, אבל לא כל כך הלך לי... אז קניתי כמה זוגות אפורים, איכסה פיכסה. ג)לפי דעתי זה מאוד מאוד מטומטם כל הקטע הזה של ה"הדגמות", לפי דעתי מה שחשוב זה שחייל ייתן את כל כוחותיו לתפקיד שלו, לא אם החולצה שלו תצא קצת החוצה, או אם הוא יישכח את חתיכת הבד על הכתף, זה ללא ספק גורם שמרתיע המון אנשים מלהתנדב לצבא. ראיתי לא מזמן חיילת מסכנה שנראתה כמו מישהי רצינית מאוד מקבל דו"ח בגלל איזושהי שטות כזאת, בעוד כאלה שלכאלה שלא עושות כלום בתפקיד לא עושים כלום כי הן "מדוגמות". ד)גם מסדר בוקר זה דבר מטומטם לחלוטין שמהווה בזבוז זמן ופוגע ביעילות העבודה, במקום זאת עדיף שייקבע שצריכים להתחיל ב8, ושכל מי שמגיע עובר בדרך אצל המש"ק משמעת כדי להרשם. ה)אני משקיען אמיתי בתפקיד, היום למשל נשארתי עד 8:30 כדי להתקדם במשימות שהיו לי, כפי שציינתי- לחץ לחץ לחץ!!! ו)היום זה יום עצוב מאוד כי החליטו לפטר את אחד הרמטכל"ים הטובים ביותר בתולדות צה"ל, בגלל שציין ואמר שהתנתקות חד צדדית לא תפתור כלום ורק תעצים את הטרור, ומה שבאמת צריך זה משא ומתן והסכם קבע. הוא גם זה שהיה לו את האומץ לקרוא לממשלה לאמץ ב2 ידיים את ההצעה של בשאר אל אסאד למשא ומתן ולשלום, במחיר רמה"ג(שהוחזקה כקלף מיקוח כדי שתוחזר תמורת שלום). ז)זהו, זה העדכון שלי!!! איך הולך לכם חברה, מה קורה מחזור 015??? הבנתי שעמי וניר סובלים, אני מקווה שתמצאו גוב טוב!!!

שמח שאתה מרוצה בתפקיד.

אני חולק עליך בעניין הנראות והמסדרים, אבל קשה להקליד בפלאפון ולכן לא אגיב כרגע. בהצלחה בהמשך.

TRANSFER

New member
גם אני שמח שאתה מרוצה

זה הדבר החשוב ביותר. כשמרוצים אז המוטיבציה גבוהה והעבודה יוצאת טובה ויעילה. בקשר ל"מדוגמות"-[אנסה לתת התשובה בהשראת דורון] מי שמייצג והשגריר של הצבא ברחובות ישראל, זה לא רק הרמטכ"ל, אלא כל צה"ל כולל החיילים הפשוטים. והצורה שאנחנו החיילים מדוגמים זאת הצורה שהאזרחים רואים את הצבא. לכל ארגון יש חוקים, ע"מ לשמור על הסדר ולמנוע אי סדר בתוך המערכת. יכול להיות שכל עניין ה"דיגום" נראה טיפשי בעיני החיילים, אבל לכל החוקים האלה יש סיבה, וכשולמדים להבין אותם יהיה לך הרבה יותר קל.

למעלה