דבר מוזר

aviv_b

New member
דבר מוזר

אני משחק עם ריאל מדריד (אישתי השנייה). זוהי כבר העונה הרביעית. קניתי בעונה הראשונה בלם לא מוכר ששמו שמעון גרשון. שלוש פעמים הוא נבחר לבלם הכי טוב באירופה עם ממוצע של 7.5 בערך כל עונה. העונה הזאת החלטתי להביא את קיבו מאייאקס ולהעשיר את קופתי במזומנים והחלטתי למכור את מר גרשון היקר. המחיר שלו קפץ בעקבות ההופעות ל20 מליון פאונד. אף אחד לא הציע הורדתי את הסכום אף אחד לא הציע. עכשיו שתבינו יש לי שחקנים בסגל, אפסים כאלו שעלו 11 מליון וקנו אותם רק בגלל שהם יותר מפורסמים. האם יש פה אנטישמיות? (סתם!!!!). האם בגלל שהוא שחקן פחות מוכר הקבוצות לא רצות אחריו. הוא בסה"כ בן 29 עכשיו. למישהו יש רעיון. בכל אופן שנה הבאה החוד שלי שכולל את ראול , מקסים טסגילקו (תודה על ההמלצה), פצאנוביץ, פורטילו, אלברז יקבל את טיירי הנרי. מצטער שאני לא מביא לכם צילום מסך של ההרכב שלי אני פשוט בעבודה עכשיו. אבל הראש שלי כבר מדמיין את המשחק הבא שלי במנג´ר.

N a V e

New member
אמממ

אין אנטישמיות במנג´ר,ואין כל אפליות בקטעים האלה. למשל,זכורים לי עיראקים במכבי חיפה באחת העונות... אפשרי גם שמאמן ישראלי יאמן קבוצה סעודית(אצלי נילסן אימן קבוצה סעודית.ישראלי?אממ לא ממש
)... לכן לא הגיוני שגרשון יקירנו לא נקנה בגלל שהוא ישראלי.מה שעוד מוזר הוא שגיל ה-27-30 הם אידיאליים עבור בלם. פשוט מקרה.

tomash11

New member
אני חושב שזה היה בצחוק...

אני חושב שהוא התכוון יותר לבעיה הזו שאכן נתקלתי בה, ובה יש לך שחקן תותח לכל הדעות, שגם שווה הרבה, ואתה רוצה למכור אותו (נניח בגלל שעומד להגמר לו החוזה, הוא לא רוצה להמשיך ואתה רוצה עדיין להרוויח עליו טיפה). אז אתה שם למכירה ואף אחד לא רוצה אותו, אפילו אם אתה מוריד לו את המחיר (מתוך שיקול שאם הוא ישתחרר לחופשי לא תקבל אפילו את זה...). הקיצר...אני נתקל בזה שקבוצות פשוט לא קונות...וזה די דבילי, כי אפ הוא שחקן באמת תותח, למה הם מוכנות לתת למזל לשחק להן במירוץ אחרי השחקן במקום להציע לו עכשיו חוזה...ביחסית מחיר מציאה. מוזר. כמו כן, עוד סימפטום של הבעיה, זה שלעומת שחקן כזה, כמו שאביב כתב, שחקנים שהם זבלות או סתם שחקנים פתאום מבוקשים כמו אני לא יודע מה... מוזר.

aviv_b

New member
סיפור קטן ודי מצחיק

היה לי איזה שחקן צעיר מהונדורס שקניתי אותו בסכום אפסי השחקן נקרא דה לאון משהו. בקיצר ראיתי שהוא לא מתפתח לכלום שמתי אותו בריאל מדריד ב. והעברתי אותו לרשימת העברות. במשך שנתיים איזה 10 קבוצות הציעו עליו כסף זה היה חצי מליון פאונד. ובמשך כל הנשתיםם האלו אף קבוצה לא הצליחה לגייס סכום של כסף בשבילו. אחרי זה בעונה השלישית חמש קבוצות ניסו להעביר אותו אליהן וכל הקבוצות לא העבירו אותו כי היה להם מספיק זרים. העונה הזאת סוף סוף קנו אותו.

aviv_b

New member
תוספת

לא התלוננתי על אנטישמיות. שתי נקודות אחת לחיוב אחת לשלילה. הראשונה לפני כמה מחזורים היה לי משחק מול אחת מהקבוצות הטובות בליגה הספרדית. כשבדקתי את הקבוצה השניה ראיתי שמגן שמאלי שלה הוא חברנו שוקי נגר. ועכשיו לנקודה השניה. עכשיו בחרתי לי אזרחות ספרדית. כי בעבר ששיחקתי עם אזרחות ישראלית לא הצלחתי לאמן נבחרות. עכשיו אני מאמן של ריאל מדריד ושל נבחרת ספרד. דרך אגב במוקדמות אליפות אירופה 2006 יש לי משישה משחקים 18 נקודות 20 שערי זכות ואחת חובה. האליפות הולכת להיות שלי!!!!!!! דרך אגב השיטה שלי היא 4-4-2 כאשר המגנים תוקפים. קשר אחורי. קשר שמאלי שהוא קשר אם תכונות יותר הגנתיות (בדרףך במשחקי בית אני שם במקומו שחקן התקפי יותר). בצד ימין קשר תוקף. קשר מאחרוי החלוצים ושני חלוצים.

tomash11

New member
בנוגע למוקדמות יורו...

המממ אני לא רוצה לבעס, אבל גם אני הייתי, פעמיים (ספרד ופורטוגל) במצב שבו קרעתי לכולם את האמאמא בבית במוקדמות, אבל ביורו עצמו שברו לי תתחת.

ליטן א

New member
האזרחות משפיעה?

אף פעם לא חשבתי שהאזרחות שלי משפיעה על בחירתי למאמן.. כששיחקתי עם אוקספורד מהליגה האחרונה באנגליה, שכחתי לשנות את האזרחות שלי, אז היא נשארה על ברירת המחדל - אנגלית. קיבלתי הצעות מבלגיה וממקסיקו לאימון הנבחרת (כלומר, הצעתי להם לאמן את הנבחרת שלהם, והם הסכימו..) לא קיבלתי הצעה מאנגליה, למרות ששנתיים אח"כ כן הצלחתי לאמן את אנגליה.

dylan

New member
אני חושב שבנבחרות זה פחות חשוב

בעיקר שלא מדובר בנבחרות הכי טובות בעולם.. אבל בתור מאמן גרמני אף קבוצה איטלקית מהליגה הראשונה לא רצתה אותי, ונחשבתי למאמן הכי טוב בעולם.. רק קבוצות מהליגה השניה הסכימו לקחת אותי (בסוף הלכתי לפיורנטינה שהיתה היחידה עם פוטנציאל ועליתי ליגה.. אבל כבר הפסקתי את המשחק ההוא ב2030 נדמה לי..).

aviv_b

New member
כי יש לי ...

את קיבו את פאבון את הלגיירה, וקניתי עכשיו את חצי ארגנטינה הצעירה. ואני רוצה לגדל דור חדש של בלמים. ובעיקר חמדנות. אני רוצה כסף!!!!!!!!!

קיר קמט

New member
רפיוטיישן....

זה לא עניין נגד ישראל, זה מספר גורמים. שמעון גרשון, תסכים איתי, אינו בלם ששמו הולך לפניו באירופה, ואין לו כזה מוניטין שמישהו ירצה לשפוך עליו 15 מליון דולר. זה ציון קבוע במנג´ר, לא יעזור. שנית, הלאום הוא ישראלי, שזה מרתיע קבוצות וגם מוריד את העניין הזה של המוניטין.

tomash11

New member
עדיין זידאן...הכוונה לזה שלפעמים

בתוכנה של המנג´ר, יש שחקנים שאוטומטית לא מוגדרים ככאלה שהם פופולריים, ולא יעזור כנראה כלום, אפילו תארים כמו שחקן השנה באירופה וכאלה, עדיין המשחק יתייחס לפקודה הזו שיש לו שהשחקן הזה לא פופולרי כל כך, וקבוצות לא ירוצו אחריו. אמנם זה קצת מוזר כי מגן השנה וכל מיני כאלה, זה החלטות של מאמני נבחרת (בין השאר) וכל מיני כאלה ותמיד בוחרים שחקנים איטלקים או ספרדים (כמעט אף פעם לא בוחרים מישהו מקבוצה אנגלית, ככה זה היה בCM3 לפחות...אפילו אם לקחתי טריפל איתה), כלומר, התמיהה נמצאת כבר בשלב מוקדם יותר שבו למרות ששחקן מסוים יהיה הכי טוב באירופה מבחינת ציונים והשגים, הוא עדיין לא יקבל תואר אישי (כי הוא לא מוערך בתוכנה של המנג´ר...). זה קטע מעצבן, ועוד יותר לאור זה שהוא כבר נבחר והמשחק לא מצליח להתגמש ולהפנים את העובדה שלא הגיוני ששחקן עם כזה תואר לא יהיה מבוקש בכלל... אבל אני מקווה שישפרו את העניין הזה בCM4.

zidane4444

New member
בכלל כל הקטע הזה של השחקן הכי...

קצת דפוק במנג´ר לפעמים יש שחקן פי עשר על זה שזכה והוא נתן עונה הרבה יותר טובה ומשום מה בוחרים איזה אחד עם עונה בינונית ניראה שהם בוחרים לפי ציונים בליגת האלופות

tomash11

New member
הם גם לוקחים בחשבון מאיפה הוא

הם מאד מחשבנים אם השחקן משחק באיטליה, אנגליה או ספרד. ברגע שאתה מאיטליה, זה הכי טוב, אחר כך ספרד. מאנגליה גם טיפונת אבל בקושי וכל השאר יכולים לפנטז... עוד קטע שהיה דפוק במנג´ר 3 אבל תיקנו אותו, זה הבחירה של שוער העונה בליגות. המנג´ר תמיד היה בוחר את שלושת השוערים שספגו הכי הרבה...בלי קשר לציון בכלל.

ליטן א

New member
קצת דפוק במנג´ר?

אני מסכים איתך שכל הנושא הזה קצת דפוק.. אבל זה קורה רק במנג´ר?! זינדין זידאן נתן עונה בינונית, והוא נבחר לשחקן המצטיין של השנה, במציאות. למה? אולי בגלל השער הזה שהוא נתן בגמר האלופות, או בגלל סכום הקניה שלו. או אולי בגלל הקרחת והמבטא האלג´יראי שלו. אולי זה קורה במנג´ר, אבל יש לזה מקור מאיפשהו..

aviv_b

New member
בחירת שחקן השנה באירופה

בגלל שלקחתי את ריאל מדריד ונתתי לי אזרחות ספרדית (הלוואי). קיבלתי הזמנה לבחור את שחקן השנה באירופה. כמובן בחרתי את טיירי הנרי שאחרי חודש כבר ישחק אצלי במועדון. דרך אגב אני בשנת 2005/06 והסגל שלי הופך להיות מבוגר. זידאן כבר פרש וכמובן גם היירו אז קפצי לבקר את נבחרת הנוער של ארגנטינה קניתי ארבעה שחקנים בסכום כולל של 10 מליון פאונד. זה כלום לעומת תקציב של 180 מליון פאונד שיש לי. בקציור הצלחתי בינתיים להתרשם מאוד משחקן אחד שנקרא ROA. בן 21 קשר תוקף. שלושה משחקים 4 גולים ממוצע ציונים 8 וקצת.

tomash11

New member
נכון אבל במנג´ר זה נראה לי יותר

נכון, אני מסכים איתך שגם במציאות, שחקנים מפורסמים מקבלים לפעמים תארים או עוד מחמאות רק בגלל שהם מפורסמים או משחקים במקום כלשהו, אבל עדיין במנג´ר לפעמים יש בחירות ממש תמוהות...כלומר, אני מניח שאם יש את זידאן או איזה שחקן איטלקי ששיחק 16 משחקים וממוצע 6, לא יבחרו את האיטלקי...בCM3 זה אשכרה ככה...אני אנסה לדלות איזה תמונה כדי להראות לכם...:) אבל זה נכון, זה גם במציאות קורה, והתכונתי שזה מבעס במנג´ר, אבל בהחלט לא רק במנג´ר...

למעלה