דבר מעצבן שקרה לי...

דבר מעצבן שקרה לי...

קרה לכם פעם שקראתם חוברת או TP ומאיזו שהיא סיבה הם נדפקו, כמו למשל: אתמול קראתי את הTP של SIN CITY-THAT YELOW BASTARED של פרנק מילר. בכל מקרה, זה TP די עבה ותוך כדי פתיחת הדפים, פתאום העטיפה התפרקה לי מההדבקה- זה ממש מעצבן. עכשיו אני צריך למצוא דרך להדביק בעדינות בלי לפגוע בדפי התוכן, וזה ממש מבעאס. אז אם קרתה לכם פעם תאונה/תקלה כזו איך התמודדתם איתה? או למשל כשנרטבה לכם חוברת מאיזושהיא סיבה?

ויאגרה

New member
קרה יותר מידי פעמים

חוברות התקמטו, ניקרעו, התלכלכו או נירטבו. כשחוברת התקמטה - הנחתי מעליה ערימה של אנציקלופדיות כשחוברת ניקרעה - ניסיתי להדביק. כשחוברת התלכלכה - השתדלתי לנקות. כשחוברת נירטבה - אם הרטיבות הייתה קטנה, ייבשתי עם מייבש שיער. היום אני פחות משוגע בקטע הזה, ואם החוברת לא שווה מאמץ, אני פשוט עוזב אותה ושם אותה עמוק בארון.

effigy

New member
תזהר מייבש שיער יכול לשרוף

א הנייר ואז זה יותר גרוע... אני הייתי בטיסה ושמתי את ווטצ´מן בתיק וכנראה בהמראה או משהו זה מדפק והסימניה קיפלה לי איזה 3-4 עמודים כאילו חתכה אותם באמצתא (עד 10 ס"מ עומק) ועשתה מזה אקורדיון

אני מתכוון לממש נפרדה...

זה לא שהייתי לא זהיר, או שנשפך לי משקה עליה (גם זה כבר גקרה והתגברנו...) אלא, שפשוט החוברת החליטה להתפרק מהדבק של הדפים ולטייל חופשי... וד"א לפני כשעה, גירי ואני ישבנו עם דבק דו צדדי והדבקנו אותה חזרה. ככה שאי אפשר לדעת שהיא נפרדה. כמה זמן זה יחזיק? תלוי כמה פעמים אני עוד אקרא את הTP הזה. ולגבי האחסנה... כל מה שבגודל סטנדר עד SILVER AGE אנחנו שומרים מנויילן עם קרטוניות נגד חימצון בארגז נגד חמצון של COMIC DEFFENCE , חברה מצויינת... את כל הגדולות (כמו סדרת הSUPERHEROES האחרונה של אלכס רוס עם דיני עבור DC) אנו שומרים בעמידה על מדף הספרים ליד חוברות של "שפיץ" סטיות של פינגוונים וכ"ו דברים שמגיעים בפורמט גדול מדי. באותו הקשר, נכון שלפעמים מוציאים "מתחת לרצפה של בעלת האוב" בסטימצקי כל מיני מציאות... נכון שזה ממש מעצבן שהמציאות האלה מגיעות עם מדבקות בגודל הגלות על העטיפה הקדמית ללא בידוד... אין להם שום חוש אסטתי ותרבותי בסטימצקי? הם לא יודעים מה זה בשביל חובב קומיקס לראות חוברת עם מדבקה מכוערת באמצע ציור העטיפה?

row

New member
חוברות תמיד נהרסות לי

כי גם אחרי כל הזמן הזה שאני אוסף קומיקס עדיין לא למדתי לשמור עליהם כי אני עדיין שומר עליהם על הריצפה והן תמיד מתלכלכות ונקרעות בפסטיבל האחרון ראיתי אצל הדוכן של קומיקום קופסאות כאלה נחמדות שאני ממש צריך אבל הן פשוט יקרות מידי בשבילי אז החלטתי לא לקנות, אז רק החלטתי לקנות כמה ניילונים לניילן את כל הקומיקסים שלי ולשים אותם בקופסאות של שמיניות קולה (גדולה כמובן) הגודל די מתאים לי למישהו יש רעיון יותר טוב לאיכסון?

effigy

New member
אני משתמש בקופסא של דימאנד

שקיבלתי מעולם הקומיקס

illustrator

New member
לפני כמה שנים...

קופסאות של ביסלי התאימו בדיוק, אבל הם שינו את המידות שלהם.

effigy

New member
ממתי ביסלי בא בקופסאות

מאז שאני מכיר אותו הוא מגיע רק בשקיות

row

New member
מה זה דימאנד?

ואל תהרגו אותי אם זאת איזה חברה שאני חייב להכיר בתור חובב קומיקס

ויאגרה

New member
לא "חייב" שתכיר...אבל רצוי...

זו ספקית הקומיקס הגדולה ביותר בעולם - זו שמוכרת לעולם הקומיקס ולחבריהם את מה שאתה קונה מאוחר יותר...חוץ מזה, דירוג החוברות הנימכרות ביותר בעולם הוא לפי נתונים שהם אוספים.

למעלה