דבר מעצבן !!!

kaizer souza

New member
דבר מעצבן !!!

לא, לא התכוונתי להפסד של מכבי... למרות שגם זה מביא את הג´ננה. יש לי שמירה עם בוקה. ופעם ראשונה קניתי את ציגלקו ונתתי לא לשחק (הרכב פותח). הוא כבש ארבעים ומשהו שערים בחמישים ומשהו משחקים כבר בעונה הראשונה, וזכיתי בכל התארים. בינתיים (אמצע עונה שנייה) כל הזרים שהבאתי מזמן קלטו את השפה ודווקא הוא לא והיום הופיעה לי ההודעה שהוא מתקשה להסתגל ל"סגנון החיים" הארגנטינאי. האם מצב זה משתנה ? תוך כמה שנים ? חתמתי איתו על ההתחלה חוזה ל-10 שנים (2011). אבל אני חושש שזה לא יעזור, ראשית כי אולי תהיה לו ירידה ביכולת, ושנית כי קורה (זה נדיר) ששחקן מחליט שנמאס לו מהקבוצה ואז הוא בורח (absent without permission) ואז נראה לי שחייבים למכור אותו. איזה מעצבן זה, כי דווקא הוא הכי התפתח ו-attributes שלו נהיו ממש טובים.

zidane4444

New member
זה משתנה עם הזמן אם הוא פותח ......

בקביעות אל דאגה אל תמכור אולי גם תתן לו אישור לחזור לארצו ואז זהה יעבור לו אבל בכל בעוד שנה הוא ילמד את השפה והרצון שלו שלעזוב יעלם

KaZaM

New member
הצעה

אומרים שאם הוא כותב שהסיגנון חיים קשה לו אז יכול להיות טוב להביא לקבוצה שחקן מאותה מדינה. ככה כתוב בחוברת של המשחק אני חושב

ofer16

New member
העצב שלו נובע

בעיקר מזה שהוא לא מבין את השפה. ברגע ששחקן לומד את השפה (באופן שוטף) הוא לא מתלונן על קשיים בהסתגלות. יש שחקנים שמבינים את השפה אבל בכל זאת מתקשים להסתגל. תחכה כמה חודשים (או שנה במקרה הגרוע) והוא ילמד את השפה.

Psycho MC

New member
היה לי אותו הדבר עם

חוי מורנו (Javi Moreno) במילאן... הוא היה היחיד שלא הבין את השפה (גם כמו בחיים) ואף פעם לא הצליח להסתגל, כשנתתי לו לשחק הוא סיים את המשחק גרוע, כבש מעט, וכמעט לא היה צורך בו ואז מכרתי אותו במחיר טוב! וקניתי אחר כך את החלוץ הצעיר בשם וואקרו (Vaccaro) וזהו... חחח

Psycho MC

New member
אני מציע לך להביא כמה שחקנים...

מהמדינה שלו שאין להם בעיה עם הסתגלות ואולי זה יעזור, ואם לא אז תמכור אותו...

Starting Skater

New member
תראה מה תעשה

לי זה קרה עם קריסטנבל וקיבו ב ברסה, פשוט כששחקן בותב לך שהוא מתקשה להסתגל לתנאים באותה ארץ אתה עושה לו ליב אבסנס או משהו(זה בפונקציות שאתה יכול לעשות איתו) ואז כשהוא חוזר אם הוא עדיין מתקשה תעשה עוד פעם וככה עד שהו בסדר(בדר"כ זה איזה פעמיים) דרך אגב איך בותבים מאדיירה?

למעלה