דבר מצחיק אחושילינג שמצאתי!

דבר מצחיק אחושילינג שמצאתי!

מצאתי הקלטה של סיד בארט של השיר שלו feel שבסוף הקול שלו קופץ איזה 3 טון למעלה בצורה מופרעת לגמריי... הם עוצרים את ההקלטה והוא מתנצל בבריטיות אופיינית- אני וחבר שלי שמענו את זה איזה 40 פעמים עכשיו וזה קורע כל פעם מחדש...!!!!! אגב ציףציף, אם דאגת אז הביוגרפיה של סיד בשלבים (אומנם ראשוניים אבל שלבים...)- בקיצור, גם אם אני לא משמיע קולי פה- אני כן עובד על זה פשוט הבגרויות לא משאירות יותר מידי זמן לכתיבה בפורום... לילה טוב! נ.ב- התמונה היא מהפסטיבל 14 שעות של טכניקולור בחלום או משהו כזה שפינק פלויד ניגנו בו!

וואלה... הולך ../images/Emo47.gif

יש עוד תמונות מהסט הזה, כזכור לי. האם יש לך לינק לאתר בו הן נמצאות?

אממ..

מה ששמעת הוא בעצם ההתחלה של השיר הבא, If it's in you, באלבום The Madcap Laughs. אפשר לשמוע את זה גם באלבום החוקי והרשמי, אתה יודע... (קטעים 11 ו-12). אגב, במשך השנים הושמעה ביקורת כנגד גילמור על ש"הרשה" לכלול את שני השירים באלבום. יש שטוענים שהקטעים הלא-ערוכים, עם ההתחלות המפוספסות והאקורדים הלא-מלוטשים, אינם מציגים את בארט במיטבו ועדיף שלא היו בכלל באלבום. אחרים טוענים כנגד הכללת השירים על חשבון שירים טובים יותר, כגון Opel, שיצא לבסוף באופן רשמי רק ב-1988.

את צודקת...

הבטחתי לעצמי שאני קונה שבוע הבא את barrett ואת the madcap laughs גם כי אני חייב שיהיה לי אותם וגם כי כל האידיאולוגיה שלי נגד צריבות שווה לתחת אם יש לי שירים על המחשב. אבל נכון הקפיצה בקול שלו קורעת?!

תלוי במה אתה מתכוון ב"קורעת"

אני שומעת כאן אמן שכישרון הכתיבה שלו עדיין קיים, אך הוא מתקשה לבצע את שיריו שלו-עצמו, לתרגם את הצלילים שבראשו לשירים בשר ודם. ה"התנצלויות" שלו הן בעצם ההכרה שלו במגבלותיו והבנה של מצבו. על פי כל העדויות, ההקלטות היו עינוי מתמשך עבורו. אני מבינה איך זה יכול להשמע מצחיק - זה הרי כמו "פספוסים" - אלא שכאן האיש המתחלק על בננה לא קם וצוחק עם כולם.

אפשר להיות כבדים

ולהגיד שהוא היה במצב נורא קשה ולא לצחוק על זה וכו' אבל את יודעת שאני לא מזלזל בו חס ושלום ואני מעריך אותו נורא אבל אפשר להתייחס לזה גם בחוש הומור!

Chocoholic

New member
מגניב !

מעניין איך היה נראה הסרטון לפי Astronomy Domine או Matilda Mother... או Take up thy stethoscope and walk...

למעלה