דבר נורא לגברת עורב-שאלה

עינבלית

New member
דבר נורא לגברת עורב-שאלה

מחר עם אבישג ביבנאל- הייתי רוצה לקבל עוד פרטים על הדברים הנוראים שקורים בהצגה, על התוכן ומקור הסיפור. ילדיי בתוכנית "חינוך לערכים הומנים" בחינוך ביתי ויש תכנים שאני מעדיפה להמנע מהם... ומצד שני, אולי אני טועה וזה מתאים לנו ביותר. אבישג? (אם אגיע, אבוא ואציג את עצמי שתדעי) עינבל

אכן דבר נורא קרה לה../images/Emo84.gif

גב' עורב מטילה כל יום ביצה ( חוץ משבתות וחגים כי היא קלאפטע פולניה ומגיע לה לנוח!) , אבל עדיין אין לה גוזלים.... אחרי שהיא מלמדת את הילדים לעוף ולנהל שיחה בעורבית, היא ממהרת למכולת, כמינהגה מדי יום, אחרי הטלת הביצה. אז בא הנחש, טיפוס חביב ומשובץ, הסובל מליקוי קל בדיבור , לאכול את ארוחת הערב, כמנהגו מדי ערב.... אני לא אספר לך הכל. רק שאת סוף הסיפור שיניתי- הנחש אינו נופח נפשו ביסורים, אלא מקבל הסבר מהילדים על דו-קיום: אם הוא יאכל כל יום מציפור אחרת- הוא יהיה שבע ולכל ציפור יהיו גוזלים. מצד שני, כדי להשאיר את ההומור הבריטי, הממלא את הסיפור המקורי, מוטל עליו עונש קל של עבודות שירות לקהילה- מדי ערב לשמש בתור חבל הכביסה של גב' עורב, לשעה קלה , שהרי מרבה גוזלים- מרבה כביסה... הקסם בהצגה הוא בהשתתפות הפעילה של הילדים, כחלק אינטגראלי בהתרחשויות. נסי ותהני, אשמח מאד לראותך!

עינבלית

New member
ואו תודה על ההסבר!

יש סיכוי שנגיע...אנחנו ביבנאל מחר מהצהריים. שתהיה נהיגה קלה וטובה מטבעון ליבנאל.

תודה! אני מאד נהנית

להופיע איתה. כמובן, שזה תלוי בקבוצת הילדים שמולי, אבל ברוב המקרים, בעזרתה של גב' עורב, שיש לה פה... שחבל על הזמן.. והיא שותלת את מי שצריך ומצמיחה את מי שצריך ומהרגע שהיא מגיחה, אני משחררת את חרצובות לשוני ( ומי שמכיר יודע, שזה מסוכן....)ומשעשעת את עצמי!

feyoula

New member
גברת עורב שלך ממש מזכירה לי את פרסיוול

גם בהצמחה ובשתילה של הילדים וגם בשעשוע העצמי. נשמעת עבודה ממש מעניינת! אשמח לבוא לראות! את מופיעה באיזור המרכז? איפה את מופיעה איתה?

עינבלית

New member
מצטערת,כנראה שלא נגיע

אנו מוזמנים למסיבת יומולדת... שיהיה הצלחה!

אבישג הסיפור מקסים ..עשית לי חשק לבוא ולצפות

למעלה