דבר נחמד שקרה + שאלה מוזרה../images/Emo38.gif
אין דבר יותר נחמד מלגלות שאנשים הרבה יותר פתוחים ממה שחשבת. נסעתי אתמול בתחבורה הציבורית (קורה לפעמים...) ולידי ישב אדם בשנות ה- 50 ודיבר עם חברים על הבן שלו, שמצא חברה חדשה וכד´... השיחה מתקדמת ואני לא ילאה בכל התהליך אבל בסופו של דבר הוא אומר, "כן יכול להיות שהוא באמת דו-מיני, אבל העיקר שהוא נחמד"
סתם העלה בי חיוך (לא כזה סיפור מרתק אחרי שקראתי אותו בעצמי). לפני השאלה, קצת רקע... ישבתי גם אתמול ולמדתי למבחנים (לצערי), תוך כדי אני מדליק רדיו ושומע מוזיקה, פתאום עולה שיר של גלי עטרי (אני לא מצליח להיזכר איזה) ואז חשבתי לעצמי (גם זה קורה) "הייתי מתחתן איתה..." היא נראית לי אדם טוב בטירוף, נחמדה, ואפילו בתאורה נכונה נראית עם גוף טוב... אבל העיקר שפשוט נראית לי כאדם שכיף להיות איתו בבית, לשבת על הספה להתכרבל ולראות סרטים בחורף, או סתם ללכת לטייל על החוף ולדבר וכד´... ואפילו party animal....
אז בקיצור: עם מי הייתם מתחתנים?
אין דבר יותר נחמד מלגלות שאנשים הרבה יותר פתוחים ממה שחשבת. נסעתי אתמול בתחבורה הציבורית (קורה לפעמים...) ולידי ישב אדם בשנות ה- 50 ודיבר עם חברים על הבן שלו, שמצא חברה חדשה וכד´... השיחה מתקדמת ואני לא ילאה בכל התהליך אבל בסופו של דבר הוא אומר, "כן יכול להיות שהוא באמת דו-מיני, אבל העיקר שהוא נחמד"