דבר ראשון אני לא איירון מיידן

דבר ראשון אני לא איירון מיידן

חוץ מזה יש לי שאלה: מה ההבדל בין יחידת התצפיתנים ויחמ"מ במודיעין הקרבי? והאם מגיעים אליהם אחרי תחקיר בטחוני או לא? בבקשה רק כאלה שיודעים באמת ולא סתם מנחשים

information

New member
אין הרבה הבדל,

לפי מה שאני יודע אין הרבה הבדל בין 869 ויחמ"מ. בכל זאת הנה כמה הבדלים: ראשית 869 שייכת ליחידת מודיעין חזותי (תג מודיעין ונעליים אדומות (למה?!?!)) ואילו יחמ"מ שייכים למודיעין שדה (כומתה שחורה). 869 מתעסקים ביותר אלטרוניקה ומתרחקים כמה שיותר מהאש, ואילו היחמ"מ "יושבים על הגדר". וכמו כל יחידה במודיעין חייבים לעבור תחקיר כדי להגיע אליהם. זה מה שאני יודע,אם אני טועה תקנו אותי.

תודה אחי, אבל יש לי עוד שאלה

זה שאתה אומר שתצפיתנים שייך למודיעין זה אומר שזה בבסיס מודיעין? או שזה כמו היחממ במזי? והאם התנאים בבסיס מודיעין טובים מאלה שבמזי? חוץ מזה, מתי שולחים את התחקיר הבטחוני בערך (אני מתגייס בנובמבר), ודרך אגב מה אתה עושה במודיעין?

information

New member
תשובה

בקשר לתנאים, אני לא יודע איזה יותר. מה שנראה לי ש869 הם נמצאים יותר בעורף ואילו היחמ"מ יותר בתוך האקשן, לפני יותר משנה היתה עליהם כתבה בעיתון ומה שהם עושים. מה שהיה כתוב שמה היה שהם מאתרים מחבלים ומכוונים את הכוחות אליהם. (במוצב רותם לשעבר).

5252zzz

New member
אז ככה...

קודם כל מי שלא מבין בתחום -שפשוט לט יענה... באמת שאי אפשר לרדת לפרטים אבל לשאלה שלך, אם תוכל להגיע ליחמ"מ-שיחקת אותה... גם 869 טובים אבל אין מה להשוות בכלל. יסלחו לי כל התצפיתנים ...

רן!

New member
תוכל לנמק מעט...

למה אתה מעדיף את היחמ"מ מ-869 במה בדיוק שונה עבודתם,האם סוג הטירונות שונה , ובכלל קצת מידע על עבודתן? תודה רבה... רן..

למעלה