דבר ראשון - חג שמח לכולכם!

enJOY the ride

New member
דבר ראשון - חג שמח לכולכם!

שלום, אני מצאתי את הפורום שלכם במקרה וזה מזל שבא לי משמיים... אני עכשיו בכיתה י"ב וכפרוייקט גמר בתקשורת אנחנו צריכים להסריט סרט באורך של 8-15 דקות (וסרט זה שווה ערך ל2 יח"ל). בכל אופן יש סיפור בסיסי עליו אני מבססת את התסריט לעתיד... אשמח לקבל הצעות לסצינות, זווית או אפילו הצעות לעזרה. (וכן קיבלנו אישור מכותב הסיפור) תודה רבה רבה רבה רבה (מראש!)

GaLi17

New member
די יעזור אם

תצרפי את הסיפור שנדע במה מדובר.. מ"ז קיבלת אישור מהכותב? את עושה סרט שיהיה מבוסס על ספר כאילו?

Snorlax

New member
אז ככה:

כמה דברים יש לי אלייך: * על מה הסיפור? * מה הפואנטה ? ? ? ? ? כל העניין לפי דעתי לא כל כך ברור... אני היתי בודק סיפורים נוספים ובוחר משהו יפה. דרך-אגב את התסריט לסרט גמר שלי הוא בוסס מסיפור מאותו אתר - הבמה, יש שם סיםורים ממש טובים. תנסה עוד כמה... זאת רק דעתי אתה לא חייב להסכים. ועוד משהו: איפה אתה לומד?

enJOY the ride

New member
היי לכם!

צירפתי לינק לסיפור שעליו אני רוצה לעשות את הסרט, וזה סיפור שאני אישית אהבתי מאוד! דבר שני, אני לומדת באורט ביאליק.

djtele

New member
תגובה לסיפור

תשמעי זה לא נראה לי סיפור שיכול לעבוד, כי קודם כל הוא מאוד קצר ואני לא רואה איך את עושה מזה תסריט טוב עם התחלה אמצע וסוף ושנית הסיפור הזה מאוד תיאורי-סיפורי כך שלא נראה לי מתאים לתסריט...

למעלה