דבר ראשון שלום!

דבר ראשון שלום!

היי, מה המצב?? קראתי את רוב ההודעות בפורום וראיתי שאתם דיי עוזרים לאנשים אז ניסיתי את מזלי... לפני כמה חודשים הכרתי מישהי מהצ´אט, סתם דיברנו ונהפחנו חברות. אותו זמן היא הכירה לי את אח שלה. חשבתי שהוא ממש חמוד ודיברתי איתו יותר ממנה. אחרי כמה זמן נפגשתי עם אותה אחת אבל אח שלה לא הגיע היא נראת ממש נחמד אז חשבתי שהיא דומה לאח שלה. אחרי כמה זמן אני ואח שלה לא דיברנו ואז יום אחד הוא היתקשר אלי ואמר לי שהוא היה בדיכאון שהוא לא דיבר איתי והוא מרגיש שהוא אוהב אותי ואם אני רוצה להיות איתו בקשר יותר רציני (להיות חברה שלו) אני הסכמתי כי חשבתי שאני מרגישה אותו דבר למורות שלא ראיתי אותו... אחרי כמה זמן הוא ואחותו לא דיברו והוא ביקש ממני לא לדבר איתה כי הוא מפחד שהיא תהרוס לנו את הקשר(היא גם אמרה לי שהקשר ביני לבין אח שלה לא מוצא חן בעיניה) באותו הזמן הרגשתי שאני ממש אוהבת את אח שלה והסכמתי למה שהוא אמר אבל אחרי כמה זמן הרגשתי שאני ממש זקוקה לה כי הייתי מדברת איתה כל הזמן והיא היתה ממש חשובה לי... אחרי כמה זמן שהיתי בקשר איתו ולא דיברתי עם חברה שלי הוא בא אלי ולא ממש היתלהבתי מהמראה שלו ובאותו הזמן אני גם ראיתי את הפרצוף האמיתי שלו וראיתי שהוא ממש חוצפן וזה לא ממש הטיפוס שלי וכל הזמן החבאתי אותו בחדר שלי כמה שיחלתי לא הראתי אותו לאבא שלי למורות שהוא היה אצלי בבית מהבוקר עד הערב אחרי זה יצאתי איתו מהבית לחברה שלי(שהיא דווקא חשבה שהוא חמוד מאוד.. טוב על תעם ועל ריח..) אחרי שהוא הלך.. אמרתי לחברה שלי שאני רוצה להיפרד ממנו כמה שיותר מהר כי הוא חוצפן והוא לא הטיפוס לי היא אמרה לי שלא כדי לי להיפרד ממנו כי הוא חמוד... ואבל לא הקשבתי לה. אותו זמן שברתי את הראש איך להיפרד ממנו ואז ניזכרתי שאני לא מדברת עם אחותו ואם אני ידבר איתה הוא יפרד ממני מרצנו. וזה מה שעשיתי היתקשרתי לאחותו דיברתי איתה וכל זה... אחרי כמה ימים הוא היתקשר אלי והוא אמר לי שהוא נפגע מאוד והוא מרגיש שהוא לא יכול לסמוך עלי ואז הרגשתי שאני ממש אשמה ומאותו זמן אני ממש בדיכאון כי אני פגעתי במישהו וזה לא מתאים לי!! אני רוצה לבקש סליחה אבל אני לא יודעת איך.. אני יודעת שהוא גם לא מרגיש הכי טוב שבעולם כי הוא ממש אהב אותי ואני פגעתי בו. ואני יודעת גם (אחותו סיפרה לי..) שהוא לא אוכל הוא לא ישן טוב וזה ממש מפריע לי. אני מקווה שתעזרו לי בבעיה שלי כי אני לא יודעת מה לעשות! תודה מראש... מישהי...

lital love .E.

New member
תראי...............

מה שעשית הוא לא כל כך טוב מצד אחד ומצד שני בסדר. אם היית נפרדת ממנו בדרך אחרת כמו פשוט "לזרוק" אותו הוא היה גם נפגע זה לא משנה מה כאשר נפרדים גם אם זה הדדי זה תמיד כואב. מצד אחד הוא היה חוצפן אבל תאמיני לי שאולי אי אפשר לשנות בן אדם אבל תמיד אפשר לשפר אותו אז מה שהיית צריכה לעשות זה לדבר איתו קודם ולנסות לשפר............. עכשיו מוטלת עליך החובה להתנצל בפניו לפחות ככה אני חושבת............ אוהבת ליטל

אני יודעת שאני צריכה להיתנצל..

אבל אני לא יודעת איך... תראי אין לי אפילו אומץ למסור לו שלום!!! אולי גם אני הייתי חוצפני אבל לא ידעתי איך לומר לא שהקשר לא מתאים לי אחרי הכל הוא ממש אהב אותי. ורק שתדעו אני ממש רוצה להיתנצל... אני אני מפחדת לדבר איתו... אחרי מה שעשיתי לו.. מי לא היה מפחד???

lital love .E.

New member
את צודקת....................

אבל תאמיני שכדאי לך להתנצל לא משנה איך אפילו במכתב אחרת תרגישי רע כל החיים שלך. לדוגמא החבר שלי לשעבר.לו אני חייבת התנצלות יותר משנה.אני מחיפה והוא מעפולה רחוק אה?!בכל מקרה שהיינו חברים נפגשתי עם מישהו מאינטרנט שנשמע לי מאוד חמוד ונדלקתי עליו ומה שקרה זה שעד היום אנחנו חברים אני לא יודעת אם את מכירה אותו אבל הוא גם חבר כאן קוראים לו DJ MADE IN ISRAEL בכל מקרה התאהבנו ועד היום אנחנו יחד הבעייה היא שפגעתי בחבר שלי לשעבר כי סיפרתי לו כל מה שקרה והוא ניסה לשמור על קשר אבל לא יודעת למה העפתי אותו ממני ועד היום אני מצטערת ואין לי אומץ להתנצל גם בגלל הזמן וגם כי אני עדיין מתביישת בעצמי אז תסיקי לבד מסקנות כי אני בוחה שהוא שונא אותי ושהוא יטרוק לי את הטלפון בפרצוף אז עדיך לך ידיד מאשר אויב אה?! אוהבת ליטל

גם את צודקת!

תאמיני לי שניסיתי כמה פעמים לדבר איתו אבל הישתפנתי וניתקתי לו בפרצוף כי לא היה לי אומץ לדבר

הוא מעפולה????????.

מיזה ????? איך קוראים לו ובן כמה הוא ? פשוט גם אני מעפולה. אז אולי אני מכירה אותו, וחוץ מזה עפולה וחיפה זה לא כל כך רחוק. רעות.

לפי דעתי .......

אם את לא אוהבת אותו ולא רוצה להיות איתו את לא חייבת אפילו שפגעת בו וזה לא מתאים לך, עדיף שתנתקי איתו את הקשר או שתנסי לסדר לו קשר עם החברה שלך שחושבת שהוא דיי חמוד, ככה היא תנסה להשכיח אותך ממנו, או שתנתקי איתו את הקשר, ולא משנה כמה זמן יעבור, בסוף היא ירד ממך ובטח הוא יכיר מישהי חדשה והכל, תיראי מה לעשות פרידה תמיד גורמת עצב (לפחות לאחד מבני הזוג) ועדיף שהוא יפגע עכשיו ובעוד כמה זמן יעבור לו והוא יפסיק לאהוב אותך מאשר שתישארי חברה שלו והוא יקשר אלייך יותר ואז הוא יפגע יותר אז טוב שעשית את זה כמה שיותר מהר כך שהוא יפגע פחות ויהיה לו יותר קל להיתגבר עלייך, גם לי היה מיקרה כזה שהיתאהבתי במישהו והוא לא אהב אותי, וביקשתי מחברה שלי שתסדר ביננו ולמרות שהוא לא אהב אותי הוא הסכים לצאת איתי ואחרי זמן קצר הוא נפרד ממני ואני לא הפסקתי ליבכות וליהיות בדיכאון שנה שלמה לא הפסקתי לאהוב אותו ובכל היזדמנות בכיתי בגללו, אבל עם הזמן הכל עבר לאט לאט הצלחתי לישכוח אותו ואני מודה לו על כך, הוא גם עזר לי לישכוח אותו, ואת יודעת איך? בהתחלה היינו בקשר, הוא היה מיתקשר אליי כמעט כל יום כי הוא ידע שאני מאוהבת בו, וזה עשה לי כל כך טוב שהוא דיבר איתי, אבל לאט לאט עם הזמן הוא הפסיק להיתקשר כל יום וזה הפך להיות כל שבוע ואחר כל חודש ואחר כך כל חודשיים, עד שהוא הפסיק להיתקשר אליי ולאט לאט גם אני הפסקתי לאהוב אותו, לא ראיתי אותו כבר שנתיים והאמת שהייתי מתה ליראות אותו אבל סתם כדי להגיד לו שלום, לא בשביל לחדש את הקשר. היו לי הרבה חברים אחריו שעזרו לי לישכוח אותו, וזה עזר מאוד שהוא לא יתקשר, ככה הצלחתי לישכוח אותו. רעות קווה שעזרתי.

טעותתתתתתת

לפי דעתי ההחלטה להתקשר לאחותו ממש צעד מגעיל, אם את רוצה להיפרד את תפרדי ממנו ולא להתחיל להפעיל את המח השטני . . . . . . . מקווה שרק תלמדי מהמקרה הזה מכיוון שאם בעתיד יגידו לך לפטר מישהו אז תגרמי לו להיכשל או שתשקרי עליו במקום להגיד לו בפנים ?!?!?!?!?!?!?! אין שום דבר רע בפרידה ויש דברים גרועים מזה בחיים וצריך לקבל את זה כחלק מהחיים !!!! DJ made in israel

לי נשמע כמו סיפורי סבתא של כיתה ז´.

איך את מסכימה למישהו כשאת בכלל לא יודעת איך הוא נראה? באמת... כאילו.. תתעשתי.

למעלה