דבר ראש העירייה מר מאיר ניצן

amickyaa

New member
דבר ראש העירייה מר מאיר ניצן

דבר ראש העירייה מר מאיר ניצן גולשים וגולשות תושבי עירנו היקרים! ראשית ברצוני לברך את עליית אתר הקהילה.נט לאוויר. אני תמיד שמח שתושבים בולטים המחוברים לקהילה נותנים דחיפה לעיר ולפעילויותיה באמצעות האינטרנט, על זה אני אומר יישר כוח ובהצלחה. ברצוני לברך את תלמידי עירנו על יציאתם לחופש הגדול. העיר ראשון לציון מציעה שפע של מקומות בילוי בתקופת הקיץ, החל מחוף הים, דרך פעילויות בחברה העירונית לתרבות נופש וספורט וכלה באירועי תרבות עשירים ומגוונים. העיר ראשון לציון מתפתחת בקצב והפכה לעיר הרביעית בגודלה בארץ ומונה כיום 227,000 תושבים. שטחה של העיר גדל מ – 3,400 דונם ליותר מ- 60,000 דונם כיום: על שטחה זה הוקמו שכונות, לתפארה, המשמשות מופת לאיכות חיים. עם פתיחת הקיץ בקשה אחת לי אליכם הילדים, הנוהגים בכביש וההורים אנא שימרו על חוקי התנועה וזכרו שילדים רבים פוקדים את הרחובות. אליכם הילדים ובני הנוער היקרים צייתו לחוקי התנועה כדי שכולנו נעבור את הקיץ בשלום, והכי חשוב תבלו ותאגרו כוחות לשנת הלימודים הבאה. שלכם מאיר ניצן , ראש העירייה.

amickyaa

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif../images/Emo13.gifראשון לציון../images/Emo45.gif

SupeRonit

New member
חשבתי שהאתר עלה לאויר לפני חודשים

זה אומר שניצן יישן עד עכשיו
ואני בטוחה שהוא גם יישב והכתיב לך את זה-מקסימום שלך את אחת ממיליון המזכירות שלו לענייני "זיבולי שכל" לומר את זה.
אחלה מילים

cobainos

New member
סחתיין.תציע לו שיבוא לפורום

לאיזה צ'ט עם שאלות ומשהו..יש מה לדבר.

amickyaa

New member
באוגוסט הוא בן שנה ../images/Emo77.gif

באוגוסט הקרוב האתר קהילה.נט בן שנה והוא מוכן לקבל מתנות........תודה באמת........אני אשמור לו על המתנות !!!!!!

amickyaa

New member
148 אלף ממנויי סלקום משלמים 50% ...

148 אלף ממנויי סלקום משלמים 50% מעל הממוצע הפראיירים רק מתחלפים............חחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה המנויים במסלול "כוכבים" משלמים 1.5 שקל לדקת שיחה מחוץ לרשת; היום מעלה סלקום את תעריפיה ב-5% לרוב הלקוחות; סלקום: המנויים בחרו להישאר התוכנית זו מפני שהיא כדאית להם חשבתם שאתם משלמים הרבה על השיחות בטלפון הסלולרי? יש כאלה שמשלמים יותר: כ-148 אלף מנויי סלקום משלמים יותר מ-1.5 שקל עבור דקת שיחה מחוץ לרשת. מנויים אלה משלמים יותר משקל עבור דקת שיחה סלולרית למספר מחוץ לרשת סלקום, ולכך יש להוסיף את דמי הקישור בין הרשתות. מדובר במחיר הגבוה בכ-50% ממחיר שיחה רגילה מחוץ לרשת. מחיר שיחה רגילה מחוץ לרשת, הן בסלקום והן אצל המפעילות האחרות, הוא 60-63 אגורות (05.1- 1.08 שקל כולל דמי קישור). מנויי סלקום שמשלמים את התעריף הגבוה משתייכים למסלול כוכבים של החברה, הנחשב למסלול היקר ביותר בשוק הסלולר. מדובר למעשה ב-150 אלף לקוחות מתוך 880 אלף הלקוחות הפרטיים של סלקום.

cobainos

New member
אני תמיד אמרתי

שאין על פלאפון וסלקום סתם מסרילים.

למעלה