דבר שחברי הפורום חייבים לדעת

האח85

New member
דבר שחברי הפורום חייבים לדעת

אתמול בסביבות 4:00 לפנות בוקר הייתה שיחה בין רנין לצבר, שבה צבר שאל את רנין "מה האסטרטגיה שלך?" , "איך זה שאיך ששי הלך את יושבת ומדברת עם מי שהעיף אותו" (בזמן שכמה דקות לפני זה הוא שפרה ולאון ישבו עם עינב במטבח וריכלו) רנין, התחילה למלמל שהוא הדבר הכי חשוב לה בבית, ושגם אם הוא ישנא אותה היא עדיין תאהב אותו, ושזה כמובן לא נכון, והדבר הכי חכם שהיא אמרה, זה שהוא שפרה ולאון מתבודדים מכולם, ושהוא (צבר) אמר לה בעצמו שהיא צריכה להסתובב איתם יותר בשביל לדעת אם מדברים עליהם. במהלך השיחה הוא אמר לה "שי חסר גם לי, אבל אני לא מזיין את השכל כל היום על זה שהוא הלך" , כאילו ניסה לרמוז לה שהיא עשתה הצגה עם שי, והיא זאת שהדיחה אותו. רנין כמובן הגיבה כמי שמנסה להגן על עצמה, ולא כמישהי חפה מפשע שמתעצבנת על עצם העובדה שבכלל הוא חושב עליה את הדברים האלה. צבר הוא חתיכת פלוץ מתנסה, והוא ממש מעצבן אותי, ודרך אגב, בימים האחרונים, לאון, ליד צבר ושפרה קורא לאינה "גחבה" (כבר ראיתי לפחות פעמיים ביומיים האחרונים), ואדון צבר היפה נפש לא מעיר לו על זה (מישהו זוכר את הסצנה שהוא רצה לעשות ליוסי על "שרמוטה"?) אני מקווה שההפקה תשדר את הקטע הזה של לאון, שלא יוציאו את יוסי באור רע.

האח85

New member
ועוד קטע שהיה בשיחה של של"ץ במטבח

צבר אתמול אמר "איך משהו שאני יעשה ביום שני בבוקר, ישפיע על ההדחה שלי ביום שלישי? הרי אף אחד לא רואה בשעות האלו" הוא לא יודע שיש כזה דבר אינטרנט שכל היום יש בו עדכונים, אפילו באתר הרשמי... בגלל זה הוא מתנהג כמו נחש רק מאוחר מאוד בלילה (כמו אתמול בשיחה עם רנין, ב-4 לפנות בוקר) או בבוקר....

למעלה