|דבשפותחת שרשור של ברכות לשנה החדשה

Matan Bi

New member
שנה טובה!

שיהיה שנה טובה לכולם,הרבה הצלחה בכל התחומים, בעיקר בקיפולים.וכמובן אושר ובריאות.

mirigami

New member
|דבשפותחת שרשור של ברכות לשנה החדשה

שתהיה שנת קיפולים נעימה שנכיר הרבה דגמים וחברים חדשים. שיתקפלו לנו רק דברים דגמים טובים. שתהיה שנה טובה לכולם! ממירי והג'קסונים (פול ויונתן)

bshuval

New member
ברכה מהגולה

אמנם כבר איחלתי שנה טובה, אך רציתי להגיד לכולכם עוד משהו. כבר חודש וחצי אני בארה"ב, ויצא לי לבקר בזמן הזה בשלוש פגישות אזוריות שונות. גם יצא לי לדבר עם לא מעט מקפלים. היום הגעתי למסקנה מעניינת. באופן יחסי, יש לנו בארץ קבוצה מאד גדולה של מקפלים טובים. פה בעיר גדולה כמו לוס אנג'לס או סן דייגו יש, אולי, 20 אנשים בקבוצת האוריגאמי המקומית, מכל הרמות. לנו יש 40 - וגם זה כשלא כולם יכלו לבוא! ומעבר לזה, החובבים בארץ הם מאד רציניים. בקיצור, יש לנו מה להתגאות בקבוצת האוריגאמי שלנו בארץ.

ycyclop

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

מי יתן ויהיה זמן לכל הדגמים שאנו רוצים לקפל, וכל הניירות המיוחדים לכך.

גילה או

New member
שנה טובה לכל ידידי החדשים שהכרתי

השנה.לאלה שהיה לי העונג ממש לפגוש ואלה שנהניתי להתכתב איתם בפורום.

ar12

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה לכולם

שנת בריאות אושר ושלום

שנה טובה

jackson

New member
Shana Tovah

I'd like to wish everyone on the Forum a happy and successful 5765 . May we all succeed folding the legendary North Face of the triple-counter-sink-assymetric twist, with tucked pike and back-flip dismount, on step 48 of the 7th version of the one-piece Kawasaki Rose, Leaf, Stem, Vase and Table (Bulgarian edition, 1997) and may we all find our peace with the 'Peace of Paper'. Paul Jackson and Madonna, who is actually in Israel to learn the mystic secrets of the Origami Center!

למעלה