דבש וחלב

דבש וחלב

אני תושבת בקעת הירדן, רוקדת אחת לשבוע ולצערי בגלל המצב הביטחוני חדלתי לנסוע להרקדות במרכז הארץ כבר שנתיים. אני משוגעת על הריקוד "דבש וחלב". האם זוהי גם תחושתכם ?? כי באמת מזמן לא הרגשתי עם ריקוד חדש כמו דבש וחלב. ומי חיבר את הריקוד. אגב למדתי את הריקוד רק לפני שבועיים. תודה גיתית מבקעת הירדן

אני מכירה את הריקוד בשם...

אבל לא למדתי אותו.הריקוד של אבנר נעים והלחן של יהודה בדיחי.

ריקוד חביב מאוד

לימדו אותו באלונים לפני שבועות והוא בין הפופלריים. וברוכה המצטרפת גיתית

avigal23

New member
בהחלט ריקוד נחמד...

איפה שאני רוקדת כל הזמן רוקדים אותו אין יום שלא...הוא יחסית חדש...אפשר לומר חדש-ישן

איסט

New member
הי אביגל כעת אני נכנסת בשם זה

וכך אוכל שוב להגיב - בינתיים איני יכולה להגיב בשם עדה המקורית ובהחלט הריקוד נחמד

גם עלי הריקוד הזה הוא מהאהובים

ביותר. ריקוד יפהפה שפשוט מביא שמחה ללב, וגם השיר שלפיו הוא נרקד הוא שיר יפה. בקיצור-כיף של ריקוד.

zaklin

New member
../images/Emo59.gif של ריקוד

שמי אילנית ואני רוקדת מאיזור הדרום הריקוד דבש וחלב מאוד יפה ,קצבי וקליט ולמדתי אותו תוך כדי ריקוד היכן נעלמו ימי הדבקות בהרקדות ?

עדהאיסט

New member
ל- zaklin - הן לא נעלמו הן הוקפאו!

אך לפעמים רואים אותם אצל גדי ביטון ביום ה´ באוניברסיטה ויתכן גם במקומות אחרים שהחבר´ה פה יוכלו להוסיף לך!

אתמול מישאל ברזילי

שם שעה של דבקות חשבתי שאני מתעלפת כי אני לא יודעת כמעט דבקות והוא שם על כל השעה של ריקודי המעגל דבקות.......

אוף, למה אני לא הייתי שם?! ../images/Emo7.gif

אני דווקא ממש "מתה" על דבקות...
אבל את, פושפושית אם זה כל כך הפריע לך מדוע לא ניגשת אליו ואמרת לו בפשטות שהיו כבר מספיק דבקות ועכשיו הגיע הזמן להחליף סוג מוזיקה???

ועוד משהו-אם כבר מדברים על

דבקות - אין, אין כמו דבקה אוריה! דבקה וותיקה שנשארת... ונשארת... ונשארת... מקום ראשון בדבקות בעיני!

את באמת רוצה לדעת מה הסיבה??

מעבר לזה שכולם שחשבו שהנה עוד ריקוד אחד הוא יפסיק?

אז ככה.....

הכרתי איש מקסים מקסים באחת ההרקדות וישבתי איתו בזמן המעגלים וכך שכתף נוגעת בכתף יד מחזיקה יד לא היה אכפת לי מכלום לא ראיתי שום דבר לא שמתי לב שעברה שעה מתחילת הדבקות וכשכבר שמתי לב זה היה שולי.....

למעלה