דב דובוני בן דוביים........... מצחצח נעלים. משהו מכיר את הספר ויכול לתת המלצות או ? תודה, אילה
א איליטה New member 27/9/03 #1 דב דובוני בן דוביים........... מצחצח נעלים. משהו מכיר את הספר ויכול לתת המלצות או ? תודה, אילה
N noa_a New member 28/9/03 #2 קלסיקה ספר חובה לכל בית ...ולכל גיל המיטב של לאה גולדברג ('מה עושות האילות') מהדורה מספר 26 בדרך (משנת 57 !!)
קלסיקה ספר חובה לכל בית ...ולכל גיל המיטב של לאה גולדברג ('מה עושות האילות') מהדורה מספר 26 בדרך (משנת 57 !!)
א איליטה New member 29/9/03 #3 תודה, מתביישת שלא מכירה...../images/Emo3.gif ועוד שאלה, לרינת הופר שחיברה את איילת מטיילת יש ספר חדש: חנן הגנן מכירים? תודה אילה. אחלה פורום, כבר אמרתי
תודה, מתביישת שלא מכירה...../images/Emo3.gif ועוד שאלה, לרינת הופר שחיברה את איילת מטיילת יש ספר חדש: חנן הגנן מכירים? תודה אילה. אחלה פורום, כבר אמרתי
S sagiberg New member 29/9/03 #4 דוב דובוני אמא שנשאלה אמרה שהספר נפלא ומוקפד אבל לדעתה מתאים לגילאי חמש ומעלה.
ח חוטהשני New member 30/9/03 #1 זה ספר שירים או ספר שמכיל רק שיר אחד ? השיר מאד מוכר לי- אבל בתור שיר די קצר (יחסית) שמן הסתם היה בתוך ספר שירים.. רק לא זכור לי איפה
זה ספר שירים או ספר שמכיל רק שיר אחד ? השיר מאד מוכר לי- אבל בתור שיר די קצר (יחסית) שמן הסתם היה בתוך ספר שירים.. רק לא זכור לי איפה
ח חוטהשני New member 30/9/03 #1 אוקיי מצאתי.. ובאמת זה היה באסופה של מה עושות האילות בלילות- ועכשיו מופיע כספר בודד