דב נראה לי שהגיע הזמן

sdotcoil

New member
דב נראה לי שהגיע הזמן

שנעשה מעשה הרבה אנשים נכנסים לפורום לפני שהם מתחברים לפס הרחב כמו כן אם נוריד את שרשורי המהירות נשים לב שרוב ההודעות נוגעות ל ICS ושיתוף לכן לכל אדם חדש שעדיין לא התחבר לפס רחב צריך להמליץ 1. לא לקבל מודם חינם בתמורה להתחייבות (כבר נעשה מספר פעמים) 2. לא לרכוש מודם אלקטל ב - 100$ אלא מודם עם ראוטר ב 130$ של אלקטל כמובן 3. להוסיף מדריך למתחיל בפס הרחב המדבר על הכנת הכבילה בבית בצורה מקצועית (שקעים ל RJ45 - ) אני מתנדב אם צריך 4. להסביר למה זה כל כך זול וכדאי אין טעם כבר

cganir

New member
מה זה מודם עם ראוטר של אלקטל ?

הכוונה היא לאקטל פרו ? מוכרים אותו פה בארץ ? 130$ ? יפה. מה ההבדל בינו, לבין מודם אלקטל ביתי משודרג ? קיים הבדל ?!

eladts

New member
הכוונה לאלקטל 510

שהוא דגם חדש יותר מה-PRO המקורי. הוא גם תומך בניתוב PPPOE וגם פתר (לפחות בתיאוריה) את בעיות ה-MTU שיש ל-PRO או ל-HOME משודרג ל-PRO.

eladts

New member
שוב פעם לא SWITCH, אלא HUB

וגם זה רק בתת-דגם שעולה 150 דולר.

sdotcoil

New member
ובקשר לראוטר שלי...

החזרתי אותו לדביל שייבא אותו והוא יביא את ה 704P זה יהיה עוד 10 ימים יהיה מחיר טוב

duke4you

New member
סעיף 2 לא טוב

הוא נוגד את העקרונות וגם את סעיף 1. למה לקנות מודם-ROUTER של אלקטל ובעצם לכבול את עצמך לADSL? ואם מחר תרצה לעבור לכבלים?

sdotcoil

New member
נתחיל בזה שאין טעם לקבל מודם -USB

על כך יסכימו איתי כולם מכאן נובע צריך לקנות מודם אלקטל הכי טוב עכשיו צריך ראוטר וסויטש אתה מתחיל להבין? אם אתה רוצה לעבור לכבלים אל תדאג תמיד תוכל מכור אותו ואם אתה נודד כל הזמן אז שמור אותו

sdotcoil

New member
תבדוק כמה עולה ראוטר לבד

ומה עולה אלקטל רגיל התשובה היא מאה דולר לכל אחד מהם תוסיף סוויטש תוסיף את העובדה שאין בעיות בהגדרה כי זה ALL IN ONE ומה קיבלת? וזה בלי להחשיב את העובדה שראוטר אלקטל יותר טוב מהאחרים והמכשיר הזה יותר מהיר משני מכשירים בנפרד

eladts

New member
האלקטל כולל HUB ולא SWITCH

וזה בדגם שעולה 150 דולר. הדגם ב-130 כולל רק יציאה אחת ומצריך שימוש ב-HUB או SWITCH נפרדים.

sdotcoil

New member
יש עם ויש בלי ויש כמובן הבדל במחיר

אני מציע נושא זה לסקר מה אני אגיד לך לא השתכנעת תשלם יותר ותעבוד קשה

sdotcoil

New member
הכוונה ב"לעבוד קשה"

היא , שהרבה יותר קל (לך, לי, לדב, למחשב, לראוטר, לסויטש,) כאשר יש מכשיר אחד ולא כמה מכשירים שצריכים להתאים אחד לשני ולתאם סיגנלים גם ב 150 דולר זה משתלם למרות שניתן להשיג זאת ב 130 עי לחץ פיזי מתון

duke4you

New member
לא מסכים

ברמה העקרונית מה יותר מקצועי מערכת סטריאו בחלקים או סטריאו מיני משולבת ושאלה שניה, נניח שאחד החלקים נדפק, מה תעשה עם המיני? ומה תעשה עם המערכת בחלקים? אתה מבין את הרעיון?

eladts

New member
אם לחבר כבל CAT5

בין המודם ליציאת WAN של נתב נקרא אצלך "לעבוד קשה" מצבך חמור

sdotcoil

New member
טוב שאתה לא מקשר מחט ל...

מערכות מיני מלכתכילה נועדו כדי להוזיל את העניין ויש להן יעוד שונה מלמערות בחלקיםאל תשווה בכלל מודם אלקטל עם ראוטר לאחרים ברור שראוטר סיסקו - שעולה 700 דולר הרבה יותר טוב אבל ברמה הביתית אין מה להשוות וברור שזה עובד יותר טוב חוץ מזה יש אחריות והסיכוי לקלקול קטן כאשר אתה עובד עם המכשיר ביעודו המקורי לפי הוראות יצרן ולא משדרג ועל זה כמעט העיפו אותי מהפורום (שדרוג) אז אני לא אפרט

duke4you

New member
הנושא המקורי שלך

מדבר על הפס הרחב, פס רחב זה לא רק ADSL

למעלה