דב צור מדבר על אמינות ציבורית. אבל,

דב צור מדבר על אמינות ציבורית. אבל,

מה עם אמינות אישית? בעיתון ערים שפורסם ממש לפני חודשיים, ב- 11/7/03, מסופר על ההתנהגות של אנשי יחסי הציבור של דב צור. האיכות של הסריקה היא ממש זוועתית - ולכן אני שכתבתי את הכתבה! עיתונאים לרגע נציגים ממשרדו של מוטי מורל המייצג את דב צור הסתננו למסיבת העיתונאים של מאיר ניצן. יועצת התקשורת של ראש העירייה חשפה את השניים. אחת המסתננות: "מסיבת העיתונאים נועדה להעביר אינפורמציה לכלל הציבור". שני נציגים ממשרד הפרסום של מוטי מורל, המייצג את חבר המועצה דב צור בהתמודדות על ראשות העירייה, התחזו לכתבים והסתננו למסיבת העיתונאים החודשית שקיים ראש העירייה מאיר ניצן. הדבר עורר את כעסה של יועצת ראש העירייה לתקשורת שרה נובנשטרן, ובעירייה בדקו מי אישר לשניים להיכנס. ניצן: "במהלך מסיבת העיתונאים נכנסו שני אנשים אשר אינם נמנים עם הכתבים המגיעים באופן קבוע למסיבות העיתונאים. נובנשטרן פנתה אליהם וביקשה מהם להזדהות. הבחורה השיבה לה כי שמה הילה רוקח והיא כתבת החדשות של גלי צה"ל. כמו כן, מסרה האישה מספר טלפון סלולרי ומספר טלפון בתחנה כביכול. הבחור לא הזדהה. "אנחנו, כמכניסי אורחים מקבלים בברכה כל עיתונאי או איש תקשורת שבא למסיבת העיתונאים החודשית, למרות החשד שהנכנסים שייכים לאחד היריבים הפוליטיים. גם לאור הודאתה של המשתתפת האלמונית כי קיבלה מידע ממוטי מורל, משרד הפרסום שעובד עם דב צור, לא ראיתי כל פסול בהשתתפותם. בידינו מידע נוסף המוכיח את ההתחזות של אותה כתבת כביכול מטעם גלי צה"ל". הילה שפיר, מי שנכחה במסיבת העיתונאים מטעמו של מוטי מורל ואחת מהעובדות המטפלות במסע הבחירות של צור: "מסיבת עיתונאים נועדה להעביר אינפורמציה לכלל הציבור. דב צור מזמין את אנשיו של ניצן למסיבות העיתונאים שלו ולחוגי הבית שלו מכיוון שאין לו מה להסתיר". - אם כך מדוע התחזית לכתבת גלי צה"ל? "שמענו על קיום מסיבת עיתונאים ולכן הגענו מהמשרד. זו תגובתי". (הכתבה היא של יוסי טאטיקה).
כשקראתי את זה, הייתי בשוק. כחובב גל"צ, אני יכול להוסיף כמה דברים שלא היו כתובים בכתבה, אולי מתוך חוסר ידע של הכתב: דבר ראשון, בגלי צה"ל יש באמת שדרנית בשם הילה קורח (ולא רוקח כפי שהגב' שפיר התחזתה לה) - בכל מקרה לא מדובר בכתבת, וכמובן שהיא לא אותה אחת. שנית, הילה שפיר שימשה כדוברת גלי צה"ל עד לא מזמן, אבל עקב "מחסור באתיקה מקצועית" ו"סכסוכים פנימיים" שהיו לה בתחנה - היא הועפה ממסדרונות גלי צה"ל והוחלפה ע"י רותי רוזן, שמשמשת כיום כדוברת גלי צה"ל. דבר אחרון בנושא הזה, הילה שפיר מחזיקה בתעודת עיתונאית, בצעד לא אתי לחלוטין (ועד כמה שידוע לי, גלי צה"ל התכוונו להתלונן עליה אחרי הסיפור הזה במועצת העיתונות) - כידוע, את תעודות העיתונאי מחזיקים אנשים שעובדים במוסדות עיתונאיים, ועד לפני כמה חודשים גם היא עבדה במוסד עיתונאי (גל"צ) - כמה חבל שהיא פוטרה והייתה צריכה להחזיר את התעודה כאשר היא התחילה לעבוד כיחצ"נית של פוליטיקאים... אז איך אפשר להצביע למישהו כמו דב צור, שמבטיח להיות ישר - והוא בעצמו לא ישר. שמבטיח לנהל עיר בצורה טובה - אבל אפילו לא יודע איך לנהל קבוצת כדורגל בצורה טובה (כל מעריץ כדורגל בראשון יודע מן הסתם על מה אני מדבר: דב צור קיבל על ידיו את ניהול קבוצת הכדורגל עירוני ראשון-לציון, אחרי שהוא טען ש"ראש העיר משתלט על כל דבר שקשור בעיר" - והקבוצה התדרדרה ממש בתוך מס' חודשים). דב צור שמתדפק בדלתות של תושבים בכדי שיצביעו בעדו.
דב צור שמנצל את הקשרים הפוליטיים שלו במשרד הפנים, בשביל להבטיח הבטחות מה-זה מסריחות (וספק עד כמה ההבטחות הללו כשרות). ודב צור שמדבר הרבה. פקה פקה.

guysc

New member
גרוע בהרבה ממה שעכשיו לא יכול להיות

אז למה לא לנסות מישהו חדש?

מסיבה פשוטה,

האיש "החדש" הזה, שקוראים לו דב צור, יכול לטעות! דב צור נכשל בכל תפקיד שהוא אי פעם עשה! האיש הזה בגד בכל אחד שבא איתו בקשר אי פעם! לאיש הזה לא אכפת ממה שקורה בראשון לציון! האיש הזה לא סייע לקבוצות חלשות, לא סייע למשפחות במצוקה, לא סייע לאף שכונה, לא עזר לאף ארגון בראשון, לא הזדהה עם אף שכונה - והאיש הזה עדיין מירר לתושבי המערב את החיים! חוץ מזה, כל הבג"צים הללו שהוא הגיש. לדעתך הם היו טובים לתושבי ראשון לציון? בוא אני אגיד לך - הם היו זוועתיים לתושבי העיר! ראש העיר ניצן ממש לא סבל מזה שדב צור וחמי דורון הגישו בג"צ שאוסר עליו להוריד מיסים! אפילו להפך. מי שכן סבלו בגלל הבג"צ הזה הם התושבים. אנחנו! חוץ מזה, איפה דב צור היה כשרצו להעביר את חוות הגז לראשון לציון? הוא שתק! זה מה שהוא עשה. למה? כי ניצן התנגד בכל תוקף להעברת החווה - וידוע שכל דבר שניצן יגיד - דב צור יגיד להפך! כל מטרתו של דב צור היא רק למרר לאדם אחד את החיים - לאדם הזה קוראים מאיר ניצן. והוא מוכן לעשות הכל, אבל ממש הכל, בשביל שלניצן יהיו חיים קשים. אם אתה רוצה לעזור לדב צור במשימת העל הזאת שלו - וכמו-כן, לגרום לו ולמקורביו להתעשר קצת מהצד - תקח את הפתק הצהוב שעליו כתוב: "דב צור" - תכניס אותו למעטפה - ותשלשל את המעטפה לקלפי. בהצלחה!

Hii BiTcH

New member
וואחד נאום דפקת אבל....

"האיש הזה עדיין מירר לתושבי המערב את החיים!" זה ציטוט ממה שאמרת!!! ואני בשווווווווווווק כאילו פאקינג מערב זה המקום הכי טחון מהתחת שיש וניצן רק טיפח וטיפח את מערב ראשון ולא שם זין (סליחה על צורת הביטוי) על האנשים במרכז ראשון... סליחה אבל זאת דעתי!

cobainos

New member
בדיוק!!!

ניצן מקפח אותנו לאללה,את תושבי מרכז העיר והמערב הותיק... תשימו לב להבדלים המהותיים בין השכונות במערב יש פארקים בשפע,המון ירק,בניינים חדשים ונקיים כאן הכל ישן ואפור,עוקרים עצים,נחנקים מעשן... פשוט הזנחה טוטאלית...ואני לא גר בשכונה גרועה בכלל..אבל ככה זה והקטע עם המיסים נכון במאה אחוז. אז בתור בעל זכות הצבעה (בן 17 וקצת)אני בוחר בדב. אבל זאת ההצבעה האישית שלי.

Hii BiTcH

New member
יוו נעם....

שיוו אני בשוק....יווו....יא אללה.... סליחה אבל לא קורה הרבה שמישהו מסכים איתי...

cobainos

New member
עוד משהו..

זה שהוא מתדפק על דלתות בתים לאו דווקא מעיד על אומללות, מעיד על יחס אישי ואתה מדבר על חוסר אמון?ראש העיר שלך,האדון מאיר ניצן הואשם בפליליים רק לפני כמה שנים!

הערה כללית

בנוגע למה שאמרו בהודעות האחרונות למעלה - רק מי שלא הכיר את המצב שהיה לפני שראש העיר נכנס לתפקידו יכול להגיד שראש העיר הזניח את מרכז העיר. אני באמת צריך להזכיר את כל הדברים שראש העיר עשה למען מרכז ומזרח העיר? באמת? פשוט מאוד תסתכלו סביב! אגב, אני גר בשכונת אברמוביץ', ואני נהנה מאיכות חיים הרבה יותר טובה מאיכות החיים של תושבי מערב העיר - אבל זאת דעתי האישית בלבד. א-ג-ב, עד לפני שנתיים, ראש העיר היה גר בדירה ברחוב נורדאו (ממש ממש במרכז העיר, בשיכון הפועל המזרחי). בנוגע להערה של cobainos - ראש העיר לא הואשם בפלילים, אלא הואשם בעבירה ש"אין עמה קלון" - משמע - הוא לא עשה כלום, אבל חשדו בו (עם דגש על העבר בעניין הזה) שהוא פעל בדרך לא מוסרית. שטויות במיץ - הצדק יצא לאור בבית המשפט!

למעלה