אימא אווזה
New member
דגים ברוטב כוסברה
דגים ברוטב כוסברה מקור: אימא אווזה זוכרים את ממרח כוסברה שפירסמתי לא מזמן? הוא מככב אצלי בהרבה מתכונים מאז. הנה לדוגמא: מרכיבים: חבילת פילה מושט 2 דגי בורי מנוקה 2 חבילות פטריות חורש 2 עגבניות פרוסות 1 כרובית (מבושלת 5 דקות ומחולקת לפרחים) מרכיבי הרוטב: 2 בצלים פרוסים 4 כפות גדושות ממרח כוסברה 4 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד מלח פילפל אופן ההכנה: מערבבים את הדגים עם מרכיבי הרוטב ומאחסנים במקרר ללילה (או לפחות שעתיים) מסדרים את הכל בתבנית ואופים בטמפרטורה של 200 מעלות כאשר צד אחד של הדגים מוכן הופכים צד ואופים עד שהצד השני מוכן. טיפ: מי שלא אוהב ממרח כוסברה, יכול להחליף אותו בממרח פטרוזיליה ושום בתאבון תהנו
דגים ברוטב כוסברה מקור: אימא אווזה זוכרים את ממרח כוסברה שפירסמתי לא מזמן? הוא מככב אצלי בהרבה מתכונים מאז. הנה לדוגמא: מרכיבים: חבילת פילה מושט 2 דגי בורי מנוקה 2 חבילות פטריות חורש 2 עגבניות פרוסות 1 כרובית (מבושלת 5 דקות ומחולקת לפרחים) מרכיבי הרוטב: 2 בצלים פרוסים 4 כפות גדושות ממרח כוסברה 4 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד מלח פילפל אופן ההכנה: מערבבים את הדגים עם מרכיבי הרוטב ומאחסנים במקרר ללילה (או לפחות שעתיים) מסדרים את הכל בתבנית ואופים בטמפרטורה של 200 מעלות כאשר צד אחד של הדגים מוכן הופכים צד ואופים עד שהצד השני מוכן. טיפ: מי שלא אוהב ממרח כוסברה, יכול להחליף אותו בממרח פטרוזיליה ושום בתאבון תהנו