דגים ברוטב כוסברה

דגים ברוטב כוסברה

דגים ברוטב כוסברה מקור: אימא אווזה זוכרים את ממרח כוסברה שפירסמתי לא מזמן? הוא מככב אצלי בהרבה מתכונים מאז. הנה לדוגמא: מרכיבים: חבילת פילה מושט 2 דגי בורי מנוקה 2 חבילות פטריות חורש 2 עגבניות פרוסות 1 כרובית (מבושלת 5 דקות ומחולקת לפרחים) מרכיבי הרוטב: 2 בצלים פרוסים 4 כפות גדושות ממרח כוסברה 4 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד מלח פילפל אופן ההכנה: מערבבים את הדגים עם מרכיבי הרוטב ומאחסנים במקרר ללילה (או לפחות שעתיים) מסדרים את הכל בתבנית ואופים בטמפרטורה של 200 מעלות כאשר צד אחד של הדגים מוכן הופכים צד ואופים עד שהצד השני מוכן. טיפ: מי שלא אוהב ממרח כוסברה, יכול להחליף אותו בממרח פטרוזיליה ושום בתאבון תהנו
 
כדורי בשר וספגטי ברוטב עגבניות

כדורי בשר וספגטי ברוטב עגבניות מקור: אימא אווזה מי אוהב קיצורי דרך? עושים כדורי בשר ועל הדרך בכלום עבודה מקבלים גם פסטה ברוטב עגבניות. מרכיבים לכדורי בשר: 750 גרם בשר טחון (חצי עוף חצי בקר) 1 ביצה 1 בצל קטן מגורד דק 2 פרוסות לחם מלח פלפל מרכיבים לרוטב: 1 בצל חתוך לקוביות קטנות 1 קופסא של רוטב פסטה של יכין 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות 1 כף סוכר 2 כוסות מים אופן ההכנת כדורי הבשר: את הלחם מרטיבים במים עד שהוא רך, סוחטים היטב את המים ומגרדים על פומפיה גסה. מוסיפים את שאר מרכיבי כדורי הבשר , מערבבים מחממים מחבת ומטגנים כדורים. בזמן שמטגנים את כדורי הבשר מכינים רוטב. אופן ההכנת הרוטב: לטגן את הבצל במעט שמן עד לצבע זהוב. להוסיף את שאר המרכיבים ואת כדורי הבשר לבשל כחצי שעה. לטעום את הרוטב ולשפר טעמים (עוד מלח או עוד סוכר) בזמן שכדורי בשר מתבשלים, מבשלים פסטה (איזה שאתם רוצים) לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים את הרוטב של הקציצות לפסטה. קיבלנו פסטה שנראת כך: וגם כדורי בשר טעימים. בתאבון תהנו
 
למעלה